Sörös Sanyi Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 MAGASLABDAAAAAAAAAA :rolleyes: ;) ;) Csapd le! :lol: :lol:
Lacee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Fog bármit is hozni a gép ha nem ég a lámpa most csak akkor felvillant? :rolleyes: ki kell olvasni a hibakódot.
Vktr Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 A héten kétszer is csinálta az autó menet közben, hogy felvillant a motorkontroll lámpa és egy pillanatra rántott egyet az autó és kihagyott a moci. :rolleyes: Majd meglesem az akksisarukat meg a gyújtáskábelt valamikor de kezdd nem tetszeni a dolog ;) Lehet most vette észre, hogy másik motor van benne ;) :lol: (végülis motor-kontroll)
Lacee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Hm,van benne valami... bár én inkább arra gyanakszom, hogy megsértődött, hogy elhagytam a szárnyát valahol siófok környékén :rolleyes: Lehet most vette észre, hogy másik motor van benne ;) ;) (végülis motor-kontroll)
Xray Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 A héten kétszer is csinálta az autó menet közben, hogy felvillant a motorkontroll lámpa és egy pillanatra rántott egyet az autó és kihagyott a moci. :rolleyes: Majd meglesem az akksisarukat meg a gyújtáskábelt valamikor de kezdd nem tetszeni a dolog ;) Szerintem mást nézz meg.... Lambda nem lehet mert azt nem azonnal hozza , lehet hogy légtömegmérő csinálta!
Lacee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Jaja az lesz az! Csakmert az még nem ment tönkre az elmúlt 2 évben és akkor lassan az a soros. Meg amúgy a motorcserekor meg kellett volna tartanom a légtömegmérőt az ilyen esetre de persze nem lett megtartva... Szerintem mást nézz meg.... Lambda nem lehet mert azt nem azonnal hozza , lehet hogy légtömegmérő csinálta!
Lanti Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Tééleg Diny, tudsz nekem hozni próbára egy légtömegmérőt? :rolleyes:
coupe Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Megvan a tetősín....hétvégén ki is cserélem.Ezzel látványra ültetek még vagy 4centit biztos :rolleyes: :lol: ;) ui:ezt lehetettlen abbahagyni.Csak akkor megy ha eladom :lol: ;)
Stefan Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Megvan a tetősín....hétvégén ki is cserélem.Ezzel látványra ültetek még vagy 4centit biztos :rolleyes: :lol: ;) ui:ezt lehetettlen abbahagyni.Csak akkor megy ha eladom :lol: :lol: Én még mindíg nem értem miért kéne abbahagyni, olyan szép az az autó ;) Ha lenne rá pénzem komolyan megvenném, hogy rossz kezekbe kerüljön és sírjál utána :D B)
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Megvan a tetősín....hétvégén ki is cserélem.Ezzel látványra ültetek még vagy 4centit biztos :rolleyes: B) :lol: ui:ezt lehetettlen abbahagyni.Csak akkor megy ha eladom :D :lol: ;) ;) :lol:
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Röviden??? Mert qrva sok kidobott lóvé az ablakon, egy idő után használhatatlan és az autó pont elveszíti a célját...-> hogy használja az ember... :rolleyes:
coupe Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 :rolleyes: ;) ;) Mondjuk ez összegben nem volt vészes....3000ft volt a kettö tetődíszléc.Persze megfordult a fejemben hogy színre kellene fújni,de hamar elvetettem :lol: Még kell szereznem a tetősín lukaiba csavarokat,hogy ne ázon be,és kész......
coupe Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Röviden??? Mert qrva sok kidobott lóvé az ablakon, egy idő után használhatatlan és az autó pont elveszíti a célját...-> hogy használja az ember... ;) Ez pont így van..ha lennének jó utak,normális emberek az országban akkor nem lenne gond,de így :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Ez pont így van..ha lennének jó utak,normális emberek az országban akkor nem lenne gond,de így :rolleyes: Meg ha megtehetnénk, hogy a 3 másik furikázós, tescobajárós lófüttyverdák mellett legyen egy ilyen is...
opel16v Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/5083/dsc05454kt2.jpg Sokkal jobb így :rolleyes: Szép, de ahogy nézem, ennek sem sikerültek túl jól az illesztései így elsőre elöl ;)
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Szép, de ahogy nézem, ennek sem sikerültek túl jól az illesztései így elsőre elöl :rolleyes: Biztos az csinálta mint aki az omegát... ;) ;) :lol: :lol:
opel16v Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Biztos az csinálta mint aki az omegát... ;) ;) :lol: :lol: Szerintem akad még jópár szaki, aki így kiadja a kezéből :rolleyes: Ha meglesz a saját garázsom egyszer, és nem 3 melót nyomok, akkor majd jut időm rendbetenni rendesen az astrát is, meg az omegát is... másra hiába is bízom :lol:
Sonique Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Anti csak hogy érezd a törödést :rolleyes: olcsi auto ez a cupra r 60e ft /db a féktárcsa és 74e ft szett a fékbetét
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Anti csak hogy érezd a törödést :lol: olcsi auto ez a cupra r 60e ft /db a féktárcsa és 74e ft szett a fékbetét Mennyi is egy xe hengerfej??? Abból is megettem vagy 4-5öt...akkor nehogy már ezen akadjak fenn... :rolleyes: ;) ;) Meg ott van az ebayon 60-ért a zsír új Brembo szett (tárcsa 323 vágott) meg a betétek..na puff... :lol:
Sonique Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Mennyi is egy xe hengerfej??? Abból is megettem vagy 4-5öt...akkor nehogy már ezen akadjak fenn... :rolleyes: ;) ;) Meg ott van az ebayon 60-ért a zsír új Brembo szett (tárcsa 323 vágott) meg a betétek..na puff... :lol: a tárcsa az nem brembo nem ??? csak a betét
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 a tárcsa az nem brembo nem ??? csak a betét Nem írják milyen tárcsa...de valszeg nem brembo, mert a betétnél viszont írják...
Stefan Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Ez pont így van..ha lennének jó utak,normális emberek az országban akkor nem lenne gond,de így ;) Hogyha ezt most eladod és veszel egy másikat, attól még ez a probléma nem oldódik meg nem? Pont azt írtad, hogy előbb utóbb átalakítódik, mert úgysem bírod ki, akkor az "új" is előbb utóbb ilyen lesz nem? :rolleyes:
Recommended Posts