opel16v Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ki kell olvasni a hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 MAGASLABDAAAAAAAAAA :rolleyes: ;) ;) Csapd le! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Fog bármit is hozni a gép ha nem ég a lámpa most csak akkor felvillant? :rolleyes: ki kell olvasni a hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 A héten kétszer is csinálta az autó menet közben, hogy felvillant a motorkontroll lámpa és egy pillanatra rántott egyet az autó és kihagyott a moci. :rolleyes: Majd meglesem az akksisarukat meg a gyújtáskábelt valamikor de kezdd nem tetszeni a dolog ;) Lehet most vette észre, hogy másik motor van benne ;) :lol: (végülis motor-kontroll) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Hm,van benne valami... bár én inkább arra gyanakszom, hogy megsértődött, hogy elhagytam a szárnyát valahol siófok környékén :rolleyes: Lehet most vette észre, hogy másik motor van benne ;) ;) (végülis motor-kontroll) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 A héten kétszer is csinálta az autó menet közben, hogy felvillant a motorkontroll lámpa és egy pillanatra rántott egyet az autó és kihagyott a moci. :rolleyes: Majd meglesem az akksisarukat meg a gyújtáskábelt valamikor de kezdd nem tetszeni a dolog ;) Szerintem mást nézz meg.... Lambda nem lehet mert azt nem azonnal hozza , lehet hogy légtömegmérő csinálta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Jaja az lesz az! Csakmert az még nem ment tönkre az elmúlt 2 évben és akkor lassan az a soros. Meg amúgy a motorcserekor meg kellett volna tartanom a légtömegmérőt az ilyen esetre de persze nem lett megtartva... Szerintem mást nézz meg.... Lambda nem lehet mert azt nem azonnal hozza , lehet hogy légtömegmérő csinálta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Tééleg Diny, tudsz nekem hozni próbára egy légtömegmérőt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Megvan a tetősín....hétvégén ki is cserélem.Ezzel látványra ültetek még vagy 4centit biztos :rolleyes: :lol: ;) ui:ezt lehetettlen abbahagyni.Csak akkor megy ha eladom :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Megvan a tetősín....hétvégén ki is cserélem.Ezzel látványra ültetek még vagy 4centit biztos :rolleyes: :lol: ;) ui:ezt lehetettlen abbahagyni.Csak akkor megy ha eladom :lol: :lol: Én még mindíg nem értem miért kéne abbahagyni, olyan szép az az autó ;) Ha lenne rá pénzem komolyan megvenném, hogy rossz kezekbe kerüljön és sírjál utána :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Megvan a tetősín....hétvégén ki is cserélem.Ezzel látványra ültetek még vagy 4centit biztos :rolleyes: B) :lol: ui:ezt lehetettlen abbahagyni.Csak akkor megy ha eladom :D :lol: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Röviden??? Mert qrva sok kidobott lóvé az ablakon, egy idő után használhatatlan és az autó pont elveszíti a célját...-> hogy használja az ember... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 :rolleyes: ;) ;) Mondjuk ez összegben nem volt vészes....3000ft volt a kettö tetődíszléc.Persze megfordult a fejemben hogy színre kellene fújni,de hamar elvetettem :lol: Még kell szereznem a tetősín lukaiba csavarokat,hogy ne ázon be,és kész...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Röviden??? Mert qrva sok kidobott lóvé az ablakon, egy idő után használhatatlan és az autó pont elveszíti a célját...-> hogy használja az ember... ;) Ez pont így van..ha lennének jó utak,normális emberek az országban akkor nem lenne gond,de így :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Sokkal jobb így :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Mad Max caravánja :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Ez pont így van..ha lennének jó utak,normális emberek az országban akkor nem lenne gond,de így :rolleyes: Meg ha megtehetnénk, hogy a 3 másik furikázós, tescobajárós lófüttyverdák mellett legyen egy ilyen is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/5083/dsc05454kt2.jpg Sokkal jobb így :rolleyes: Szép, de ahogy nézem, ennek sem sikerültek túl jól az illesztései így elsőre elöl ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Szép, de ahogy nézem, ennek sem sikerültek túl jól az illesztései így elsőre elöl :rolleyes: Biztos az csinálta mint aki az omegát... ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Biztos az csinálta mint aki az omegát... ;) ;) :lol: :lol: Szerintem akad még jópár szaki, aki így kiadja a kezéből :rolleyes: Ha meglesz a saját garázsom egyszer, és nem 3 melót nyomok, akkor majd jut időm rendbetenni rendesen az astrát is, meg az omegát is... másra hiába is bízom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Anti csak hogy érezd a törödést :rolleyes: olcsi auto ez a cupra r 60e ft /db a féktárcsa és 74e ft szett a fékbetét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Anti csak hogy érezd a törödést :lol: olcsi auto ez a cupra r 60e ft /db a féktárcsa és 74e ft szett a fékbetét Mennyi is egy xe hengerfej??? Abból is megettem vagy 4-5öt...akkor nehogy már ezen akadjak fenn... :rolleyes: ;) ;) Meg ott van az ebayon 60-ért a zsír új Brembo szett (tárcsa 323 vágott) meg a betétek..na puff... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Mennyi is egy xe hengerfej??? Abból is megettem vagy 4-5öt...akkor nehogy már ezen akadjak fenn... :rolleyes: ;) ;) Meg ott van az ebayon 60-ért a zsír új Brembo szett (tárcsa 323 vágott) meg a betétek..na puff... :lol: a tárcsa az nem brembo nem ??? csak a betét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 a tárcsa az nem brembo nem ??? csak a betét Nem írják milyen tárcsa...de valszeg nem brembo, mert a betétnél viszont írják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Ez pont így van..ha lennének jó utak,normális emberek az országban akkor nem lenne gond,de így ;) Hogyha ezt most eladod és veszel egy másikat, attól még ez a probléma nem oldódik meg nem? Pont azt írtad, hogy előbb utóbb átalakítódik, mert úgysem bírod ki, akkor az "új" is előbb utóbb ilyen lesz nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts