Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

yahh meg annyi Hogy a muha csinalta a motorjat ... loszart ... a Tarr csinalta a full generált rajta ... amikor a Gyurcinal elolvadt a dugo ...

csak hat ######sagokat irnak ebben a hidetésben .. legalabb minden a helyén lenne

Elküldve
relatív gyorsan kénen nekem Ascona C -hez első toronymerevítő, ha esetleg valaki tud paypal-on keresztül segíteni, vagy esetleg tud olyan tuningcéget ahol esélyes h van ne tartsa magában :rolleyes: az univerzális dolgokat kerülném ;)

kösszi !

Iziiiiii,

Zolinak is van, szerintem Janinak is, Kristófnak is :lol:

Nehogymár átess a ló másik oldalára, mert ha melléfogás van, akkor nem adod el pikk-pakk a sztájlingon a cuccot ;) :lol:

Elküldve
relatív gyorsan kénen nekem Ascona C -hez első toronymerevítő, ha esetleg valaki tud paypal-on keresztül segíteni, vagy esetleg tud olyan tuningcéget ahol esélyes h van ne tartsa magában :rolleyes: az univerzális dolgokat kerülném ;)

kösszi !

senatoros megoldás? ;)

Elküldve
senatoros megoldás? :lol:

hááát ;) nem lenne túl szép ;)

közben kiderült h az ebay tele van csak én kerestem rossz helyen :rolleyes:

Elküldve
hááát ;) nem lenne túl szép :lol:

közben kiderült h az ebay tele van csak én kerestem rossz helyen :rolleyes:

miért kell ilyen sürgősen? ;)

Elküldve
Bukócső, hölgy tulajdonostól, rendszeresen karbantartott, törzskönyv.

és tényleg hölgy tulaj :rolleyes: ;) ;) :lol:

Az a navigátor oldal, ami a képen van :lol:

Elküldve
miért kell ilyen sürgősen? ;)

toronymerevítő alapból kéne mert nem árt ha van. be fognak kerülni az ültetőrugók így mégjobban kell majd :rolleyes:

Elküldve

"Nagyon jo állapotban van,meg kímélt!!!"

Nem semmi, nem elég, hogy nagyon jó állapotba van, de kímélt is! :rolleyes:

"Az autoban közel 250ezer forint értékü zene van!!!!"

Ez a kölyök minden zenét legálisan szerez be? ;)

Borzalmas tényleg mostanában a helyesírás és a fogalmazás is. És nem csak a GSi-sek között. Agyba-főbe mindenhol csak felkiáltójel, duplázott mássalhangzók, kisbetű/nagybetű össze-vissza, idétlen elválasztások. Szörnyű.

Elküldve
Borzalmas tényleg mostanában a helyesírás és a fogalmazás is. És nem csak a GSi-sek között. Agyba-főbe mindenhol csak felkiáltójel, duplázott mássalhangzók, kisbetű/nagybetű össze-vissza, idétlen elválasztások. Szörnyű.

lásd carstyling :rolleyes:

Engem kurv_ár@ zavar az, hogy nem képesek tagolni a mondatot.

Elküldve

CS-t nem látom. :rolleyes: Amit linkeltek onnan cicásokat (és most az A Rekordot, ami gyönyörű) megnézem, de semmi több. Nem akarok elhülyülni. ;) De ugyanezt veszem észre mostanában játék közben is. Gyűlölök felmenni public szerverekre. Nem elég, hogy sokszor írni se tudnak, de ráadásul csak hülyeséget írnak. De ez van már mindenhol.

Elküldve

A héten kétszer is csinálta az autó menet közben, hogy felvillant a motorkontroll lámpa és egy pillanatra rántott egyet az autó és kihagyott a moci. :rolleyes:

Majd meglesem az akksisarukat meg a gyújtáskábelt valamikor de kezdd nem tetszeni a dolog ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.