Kösze Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Hát szerintem meg qrva jól néz ki... http://www.blogsmithmedia.com/www.autoblog...o_images_13.jpg http://www.blogsmithmedia.com/www.autoblog...o_images_18.jpg http://www.diariomotor.com/imagenes/volksw...-scirocco-0.jpg ez jutott eszembe róla az ülések meg szép oldszkúlok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 ez jutott eszembe róla sejtelmes a hasonlóság Anti jössz akkor ma? Ha igen mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 sejtelmes a hasonlóság Anti jössz akkor ma? Ha igen mikor? HI megyek igen...8 negyed 9 körül vagyok a kúton...lejössz, vagy a kecónál??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 HI megyek igen...8 negyed 9 körül vagyok a kúton...lejössz, vagy a kecónál??? há keconál mert a kúton nehezen csinálom meg. Gondolom megvárod nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 há keconál mert a kúton nehezen csinálom meg. Gondolom megvárod nem? megvárható??? Cod xfire minden??? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 hát én ezt már nem vágom :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Mit nem értesz ? Eladó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 hát én ezt már nem vágom :rolleyes: ;) ;) Szerencsét próbál a srác gondolom...1 hét alatt rájött, hogy nem családi autó...és most felrakta hírdetni...amúgy ez a kék kombi ami Zolié volt és a szürke F sedanra (c20xe) cserélte vissza...vagyis számította be a saját autójába... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 hirtelen azt hittem mikor meglátam a hirdetést,hogy a 4x4es 430lóerős fehér az már megint :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 megvárható??? Cod xfire minden??? :rolleyes: ;) hát ha elindul az elején akkor max 1 óra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 hát én ezt már nem vágom ;) :lol: :lol: arp fém hengerfejtömítés hat ez hulye .... ARP böl van csavar .. meg z20let HF tömités jol osszehozta a gyerek a lényeg mindent irjunk oda amit fél füllel hallottunk :lol: röhejes :rolleyes: B) nagy chip de hogy rakja bele a computerbe ha nagy bele ;) nem tom ki ez az ember de egy f@rok az biztos ... kit érdekel hogy a kocsit ki rakta össze .... jo legyen azt annyi ilyen hirdetést fel sem hivnék .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 yahhhhhhhhhh és legalább a neveket irná le rendesen ... NAGY bööötüvel... vidéki paraszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Neszójáááááámárbe ;) Pál utcai fiúk budapestiek voltak, mégis kis bötűkkel írták Nemecsek nevét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 hat ez hulye .... ARP böl van csavar .. meg z20let HF tömités jol osszehozta a gyerek a lényeg mindent irjunk oda amit fél füllel hallottunk :lol: röhejes :rolleyes: B) de hogy rakja bele a computerbe ha nagy bele ;) nem tom ki ez az ember de egy f@rok az biztos ... kit érdekel hogy a kocsit ki rakta össze .... jo legyen azt annyi ilyen hirdetést fel sem hivnék .... Jajaj igazad van Ki az a Zoli és a Muha úr :D Én nem ismerem ! Ha jó akkor ku.ra mindegy kirakta össze felőlem gipsz jakab is lehetett! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Neszójáááááámárbe ;) Pál utcai fiúk budapestiek voltak, mégis kis bötűkkel írták Nemecsek nevét ;) Véletlen volt de a végén meg is halt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Reális áron reális autó! :rolleyes: Tesókája az enyimnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 relatív gyorsan kénen nekem Ascona C -hez első toronymerevítő, ha esetleg valaki tud paypal-on keresztül segíteni, vagy esetleg tud olyan tuningcéget ahol esélyes h van ne tartsa magában :rolleyes: az univerzális dolgokat kerülném ;) kösszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 yahhhhhhhhhh és legalább a neveket irná le rendesen ... NAGY bööötüvel... vidéki paraszt Pesti kötsög! :lol: :rolleyes: Mondom én,aki pöstre költözik vidékrű! ;) Ahogy Gino mondaná: jók a pogramok pesten is,csak sok a kötsög! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Pesti kötsög! :P :rolleyes: Mondom én,aki pöstre költözik vidékrű! ;) Ahogy Gino mondaná: jók a pogramok pesten is,csak sok a kötsög! ;) Meg nemnagyon jó a közbiztonság.... az mitjelenet?? Há kevés az ember és sok a köcsög! Amijen infláció van itt és a rosszakat el kell ítélni! :lol: :lol: :lol: B) És egyébként J0hhny van aki csak később lessz KÖCSÖG ,,, de sajna van aki ANNAK IS SZÜLETIK! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Ez a szinű kárpit nem csak gsi-ben volt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Ez a szinű kárpit nem csak gsi-ben volt? :rolleyes: de nem Ám ... ez neked ennyire NEW ?? ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 miez a ######ság bazz ,ezta vakitást ....ménem 5000lo meg chip foose csinálta lolka bolkával öscém menni gyik van mehetnének felvonulni überszétbaszos autoval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 meg chip foose csinálta lolka bolkával öscém menni gyik van mehetnének felvonulni überszétbaszos autoval :rolleyes: ;) ;) Laller vazzeg cifrázod ám! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 miez a ######ság bazz ,ezta vakitást ....ménem 5000lo meg chip foose csinálta lolka bolkával öscém menni gyik van mehetnének felvonulni überszétbaszos autoval Felvonulni?Majd őket is jól nyakon b@sszák! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Felvonulni?Majd őket is jól nyakon b@sszák! :rolleyes: ebből is már csak ez hiányzott: Vagy megveszed vagy BESZARSZ! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts