sárgaGSI Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Le vagy maradva Csabi.....Eladták úgy ahogy volt...... Brazil szappanopera ehhez képest :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Neeeeeeeem...azért kerül ennyibe, mert 3-ból van...(nem talátam meg a képeket sajna...) Bázzz de rég volt... :rolleyes: Tom, Aztec, Lendernél voltunk...ott készült... kapd be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és képpel idézek!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 ITT KUKSI ott a komplett kézikönyv elviekben abban kell legyen kapcsolási rajzoknak is! ;) Ez ménn kell amúgy ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 kapd be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és képpel idézek!!!!!!!!!!!!!! Fúúúúúúúúú de lazaaaaaaaaaa :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 kukk mivan mi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 kukk mivan mi? :rolleyes: Na milegyen?? kukk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Ez ménn kell amúgy ? :rolleyes: A légzsák indító elektronika kapcs rajz kelett volna a kollégának... ebben hátha benne van! nemtom biztosra csak TIPP volt ! Píísta kicsit ,morci vagy mostanság vagy nem??? :lol: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Na milegyen?? kukk! :rolleyes: várok...,hogy anti linkelje a képeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 A légzsák indító elektronika kapcs rajz kelett volna a kollégának... ebben hátha benne van! nemtom biztosra csak TIPP volt ! Píísta kicsit ,morci vagy mostanság vagy nem??? :lol: :rolleyes: ;) ;) Spec ezt most nem tőled kérdeztem, csak téged idéztelek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Spec ezt most nem tőled kérdeztem, csak téged idéztelek ;) Akkor én kérek elnézést! ;) Nemtudttam hogy rejtett idézés volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Akkor én kérek elnézést! ;) Nemtudttam hogy rejtett idézés volt! :rolleyes: Lusta vagyooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, azért idéztelek téged ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Spec ezt most nem tőled kérdeztem, csak téged idéztelek :rolleyes: Be lett hekkelve egy b vectra légzsákos kormány és az indítóját szeretném bekötni, csak attól félek kicsit hogy bekötéskor az arcomba durran az egész ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 ITT KUKSI ott a komplett kézikönyv elviekben abban kell legyen kapcsolási rajzoknak is! ;) Köszi Xray, csak pont a kapcs rajzok hiányoznak a végéről :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Be lett hekkelve egy b vectra légzsákos kormány és az indítóját szeretném bekötni, csak attól félek kicsit hogy bekötéskor az arcomba durran az egész ;) Az mén gyóóóóóóó ? Légszsákot szerettél volna ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Az mén gyóóóóóóó ? Légszsákot szerettél volna ? :rolleyes: mert multikormányt nem láttam még astrába gondoltam mé ne ;) ... meg tetszik is Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Píísta kicsit ,morci vagy mostanság vagy nem??? :lol: :rolleyes: ;) ;) GSi-je van....ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Be lett hekkelve egy b vectra légzsákos kormány és az indítóját szeretném bekötni, csak attól félek kicsit hogy bekötéskor az arcomba durran az egész ;) Mással kell csináltatni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 mert multikormányt nem láttam még astrába gondoltam mé ne :lol: ... meg tetszik is ;) De olyan buflákok azok gyári légzsákos kormányok - általában - :rolleyes: Lurdyhoz kinézel ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Le vagy maradva Csabi.....Eladták úgy ahogy volt...... nabazz máris? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Köszi Xray, csak pont a kapcs rajzok hiányoznak a végéről :lol: Ez most komoly??? ;) ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Ez most komoly??? ;) ;) :rolleyes: szétnézzek a gépemen? Aztán gyere fel msn-re, és lehet tudok küldeni valamit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Neked olajos a motortered??? :lol: :lol: B) Nekem mosmá eléggé :rolleyes: Ezúton is maximális köszönet Píístának a versenygépsas (közbenső) célbajuttatásához! :P Váci-Lehel szétválásnál elhányta magát az olajhűtő csöve... ezt a következő kereszteződésnél vettem észre, ahol már nem igazán volt fék, mert mindkét jobbos kerék full olajos lett. Azért kimatekoztam hogy ne toljam össze a sort... még maradt is vagy 1,5L olaj a motorban :D Szal jött Píísta, oszt elhúzott Patyihoz, ahol ideiglenesen orvosoltuk a problémát, az olajhűtő adapterének kiiktatásával (köszönet Börninek és Patyinak is). Aztán szegény Gyulát is visszarángattam még 6kor a műhelyébe, hiszen hozzá indultam 3 órával azelőtt :P 8 kereket ripszropsz átbőröztünk. Köszönet neki is az áldozatért (Dunakesziről fordult vissza) ;) piros jelzés van érvényben Bp-en...szal 120km/h-s szelecske...jégeső és társai...7 óra körül állítólag... ;) Megvolt... olyan szintű eső volt, hogy a 15 kerben fél méteres vizeken kellett átkelni némely útszakaszon... még az utastérbe is folyt egy kis víz, olyan magasra ért... azt hittem sosem érek át a műszakit intéző sráchoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 ;) De olyan buflákok azok gyári légzsákos kormányok - általában - :rolleyes: Lurdyhoz kinézel ? ;) Nem igérem meg most csüt.-re ha kapunk szállást elugrunk hétvégére kicsit pihenni ,ha nem kimegyek feltétlen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Nem igérem meg most csüt.-re ha kapunk szállást elugrunk hétvégére kicsit pihenni ,ha nem kimegyek feltétlen... küldök neked is egy pü-t. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 küldök neked is egy pü-t. ;) nekemisnekemisnekemiiiiisssss.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts