Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
de szerintem azért csak ki kellene árulni belöle ezt azt..... :rolleyes:

nem tom pl ki fizetne itt 120e ft ot egy f28 ért szerintem seni és ki venne acél 5kg os lendkereket 40ért

vagy szintertárcsát f28 hoz vagy ki venne 4db h profilos hajtokart vagy 470cc és 630cc injektort

esetlege egy turbonetics t3/t4 turbo 550le ig .... egy intercooler .... ezek mind olyan dolgok amiket nem fogtok ti megvenni ;)

vagy a sajat készitésü Digit kilometer ora .. azt 50 alatt ugysem adom .... kb ennyi .... a többi meg marad a kocsiban

Elküldve
Miért nem vagy képes szólni, hogy segítség kell ?

Vagy haza kellne vinni ?

Oszibácsi lejött értem .... de a kocsi csak trélerrel hozhato fel ..... mivel még az elsö kerékröl is olaj folyt

Elküldve
nem tom pl ki fizetne itt 120e ft ot egy f28 ért szerintem seni és ki venne acél 5kg os lendkereket 40ért

vagy szintertárcsát f28 hoz vagy ki venne 4db h profilos hajtokart vagy 470cc és 630cc injektort

esetlege egy turbonetics t3/t4 turbo 550le ig .... egy intercooler .... ezek mind olyan dolgok amiket nem fogtok ti megvenni :rolleyes:

vagy a sajat készitésü Digit kilometer ora .. azt 50 alatt ugysem adom .... kb ennyi .... a többi meg marad a kocsiban

a cooler engem majd érdekellne talán,úgy is tervezük a végig becsövezést

a 470es injektort mennyiért adnád?

Elküldve

esetlege egy turbonetics t3/t4 turbo 550le ig .... egy intercooler .... ezek mind olyan dolgok amiket nem fogtok ti megvenni ;)

Én biztos hogy nem...de azért vannak olyanok akik biztos adnának érte pénzt.....lehet nem annyit mint szeretnéd,de az is több mint a semmi :rolleyes:

Elküldve

Tegnap voltunk kicsit Esztergom környékén Sityuval... háááát, elég izgalmasak a pályák ;)

Utána meg elmentünk a műhelyhez, ahol már 3. napja várt az autó a fényezésre, mivel végig rohadt nagy

szél fújt (udvaron lehetett csak most fújni). Délután elcsendesedett kicsit a szél, neki is estünk, előkészítés, stb...

aztán mikor elkezdte fújni Gabi, akkora vihar jött, és olyan hirtelen, csak néztünk. Persze a fújást már be kellett

fejezni legalább a motortetőn és a sárvédőn, jó ronda is lett :rolleyes: Én már meg sem lepődtem persze a

viharon, méééis lehetne egy napunk szívás nélkül?! :lol: Na mindegy, Esztergomra már marad ilyen benetton

colors az autó... úgy általában fehér, a hűtőmaszk zöld, az első lökös kék, a hátsó meg sárga :lol:

Aztán majd újra lesz fújva minden normálisan, ha lesz alkalom rá utána.

Este el is hoztam a műhelyből, ma takarítom kívül-belül. Persze azért még maradt egy kis szívás az elhozásra

is... 400m földesúton kell kijönni a műhelytől, 200m után kifogyott a benzin. :lol: Még 200m és ott a kanna az omegában...

Így aztán cipelhettük a kannát, és sötétben tölthettük fel az astrát ;)

Jaaa, és nagyon király a hosszú egyes! B)

Elküldve
Tegnap voltunk kicsit Esztergom környékén Sityuval... háááát, elég izgalmasak a pályák :lol:

Utána meg elmentünk a műhelyhez, ahol már 3. napja várt az autó a fényezésre, mivel végig rohadt nagy

szél fújt (udvaron lehetett csak most fújni). Délután elcsendesedett kicsit a szél, neki is estünk, előkészítés, stb...

aztán mikor elkezdte fújni Gabi, akkora vihar jött, és olyan hirtelen, csak néztünk. Persze a fújást már be kellett

fejezni legalább a motortetőn és a sárvédőn, jó ronda is lett :rolleyes: Én már meg sem lepődtem persze a

viharon, méééis lehetne egy napunk szívás nélkül?! B) Na mindegy, Esztergomra már marad ilyen benetton

colors az autó... úgy általában fehér, a hűtőmaszk zöld, az első lökös kék, a hátsó meg sárga :P

Aztán majd újra lesz fújva minden normálisan, ha lesz alkalom rá utána.

Este el is hoztam a műhelyből, ma takarítom kívül-belül. Persze azért még maradt egy kis szívás az elhozásra

is... 400m földesúton kell kijönni a műhelytől, 200m után kifogyott a benzin. :D Még 200m és ott a kanna az omegában...

Így aztán cipelhettük a kannát, és sötétben tölthettük fel az astrát ;)

Jaaa, és nagyon király a hosszú egyes! :P

200 méter kellett cipelnetek a kannát ?

Iszonyatosan kegyetlenek veletek az égiek, hogy ennyire súlytanak ;) :lol: :lol:

Elküldve
Hazahúzzam a jövő héten?

Tovább olvastam...

Szerintem engem egy pár cucc érdekelne, ha oda jutsz, hogy bontod.

De nem akarok hiénáskodni...

Elküldve
200 méter kellett cipelnetek a kannát ?

Iszonyatosan kegyetlenek veletek az égiek, hogy ennyire súlytanak ;) ;) :lol:

Így az egész nap után már ez is elég nagy kibaszásnak tűnt... de még nagyobb volt az, hogy

egy bokorcsoport közepén állt meg az astra, alig lehetett hozzáférni a tanknyíláshoz, és sötét

volt... hát így jártunk. :rolleyes:

Amúgy meg kiszólt a lyuk a gödörből... te kanna nélkül sem tudsz 200m-t sétálni :lol:

Elküldve

Pista van hátsó ablaktörlő motor 5000ft...Nem tudom hogy jó az ár vagy sem.....Ne gondolkozz sokat mert nekem kellene tőle pár alkatrész,és nem nagyon akarok 2x menni Vácra.

Elküldve

esetlege egy turbonetics t3/t4 turbo 550le ig .... egy intercooler .... ezek mind olyan dolgok amiket nem fogtok ti megvenni :rolleyes:

A váltót pl Mor16V tuti megvenné szerintem.

Elküldve
Stock lehet ismer jó trélerest. Elvégre helyi. :rolleyes:

Ha esetleg nem lenne.

Tudtam volna segíteni,tréleres ismerősöm is van de az én segítségem nem kellett. ;)

Elküldve

ha jol emléxem 2 hete lett felajánlva a f28ra -qplunkra -lendkerékre ezek az összegek de nem adtad ....az injectorokat átveszem me rajtam keresik mindig ha jo....

Elküldve
Tudtam volna segíteni,tréleres ismerősöm is van de az én segítségem nem kellett. :rolleyes:

Egyenlore tok mind1 mert en bp en vagyok a kocsi meg 230km re ! Es nem erdekel a dolog jo helyen van ahol most all!

Elküldve
ha jol emléxem 2 hete lett felajánlva a f28ra -qplunkra -lendkerékre ezek az összegek de nem adtad ....az injectorokat átveszem me rajtam keresik mindig ha jo....

Amig megy nem bontom ki magam alol! Csak mert epp erre van szuksege vkinek ! Nem felek attol hogy az f28 a nyakamon marad

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.