Albert Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 http://hirdetes.duen.hu/hirdetes.php?o=hir...0681d9c&s=869&a Ezt látta valaki? Miért ilyen olcsó? Én már délután felhívtam, hogy hátha hüje, és ideadja a zsír verdáját ennyiért, de nem :) Osztrák papiros :D:(
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Én már délután felhívtam, hogy hátha hüje, és ideadja a zsír verdáját ennyiért, de nem :) Osztrák papiros :D:( Várható volt, hogy ez lesz a történet vége. Te is szeretnél Astra GSi gazdi lenni ? :lol:
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 pedig mégsem...Anti is lent csövezett Akaliban 1 hétig mégsincs szinte semmi infoja Igen mert ők csak szombatra jöttek le bezsebelni a díjat... :wink: De amúgy már mint írtam saját maga építette az autót, és szerintem bebukott lóvéval, mert ezt már akkor is mondta amikor készült a kocsi... :roll: Akkor azt mondta, hogy kb 1.5 milkát költött rá a mocira...hogy igaz e vagy sem azt nem tom... Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Kess olvastad mi törpént :?: Pont erről dumáztunk párszor úgy tünik most végre megvan a bünős!
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 na kész van már a taliga??? :D Nincs még :) ... Vagy péntek vagy hétfő...A blokk már alakul és ma vissza is kerül a gépbe, de a hengerfej még várat magára... Üdv.: Atommanó
iqbéla Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 No, egyre erősebben nyikorog a kocsi valahol, amikor hidegben kormányzok... Vihetem ezt a ribancot Uhuhuhoz, csak legyen ideje. Hűha, remélem jó drága lesz...
Kess Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Nincs még :) ... Vagy péntek vagy hétfő...A blokk már alakul és ma vissza is kerül a gépbe, de a hengerfej még várat magára... Üdv.: Atommanó vmelyik topikban olvastam, hogy lehet kap új fényt is?? :lol:
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Hát úgy volt hogy csak azt kap, de így alakult... :) A fényezés biztos tény, a szín meg az időpont még képlékeny... :wink: Üdv.: Atommanó
redline Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 No, egyre erősebben nyikorog a kocsi valahol, amikor hidegben kormányzok... Vihetem ezt a ribancot Uhuhuhoz, csak legyen ideje. Hűha, remélem jó drága lesz... nyilván nem olvasol más topikokat mert Ákos már nem tevékenykedik abban az iparban....
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 "Vihetem ezt a ribancot Uhuhuhoz..." De az is lehet, hogy valami leányismerősnek kellene hitel... :) :D Üdv.: Atommanó
Kess Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 csak azé kérdem, mert valószínű az enyém is kap új színt, de nehogy má egyforma legyen :wink: 8)
aztec Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 miva veletek? lottó five beütött? amúgy kb mennyiért tudjátok mindezt?
Kess Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 nem, csak maradt ki a lakásfelújításból 2 vödör diszperzit meg egy kis szinezőpaszta 8) :) :D :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 nem, csak maradt ki a lakásfelújításból 2 vödör diszperzit meg egy kis szinezőpaszta 8) :) :D :lol: :lol: Még jó, hogy nem tapetta és járólap :shock: :shock: :lol: :D :D :D
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Piiista! Nálunk maradt tapéta is.... :) :D Lehet hogy marad a gyári, valami kis design-nal megspékelve, de lehet, hogy beüt a jégkék ezüst... :wink: :lol: :lol: :lol: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Az olyasmi mint a Csabijé volt? Vagy az delfinkék? Valamelyik nap láttam... háááát hiányzik alóla az a szép felni :)
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Hát már párszor betettem de ilyenre gondoltam ugyanezzel a fekete átmenettel... Üdv.: Atommanó
warwolf Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Srály nagyon.Jól eltalált szín, és nem is túl hivalkodó!
aztec Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Srály nagyon.Jól eltalált szín, és nem is túl hivalkodó! igen amikor a vak nuni neki tolat, amikor a hüegyerek végigkarcolja.... áááá éjn nemtom van-e értelme.... legalábbis bizti fosnék vele :idea:
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Ezúton is bjelentem, hogy 99%-k hogy Patyi Laci és Mélykék közreműködésével (na meg Vktr) elkészül az autóm a holnapi nap folyamán.... :wink: Most örülök... :) :D :lol: Majd lefagy az arcomról a mosoly, ha meglátom a végösszeget... :roll: :shock: :? Üdv.: Atommanó
Kess Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Piiista! Nálunk maradt tapéta is.... :) :D Lehet hogy marad a gyári, valami kis design-nal megspékelve, de lehet, hogy beüt a jégkék ezüst... :wink: :lol: :lol: :lol: Üdv.: Atommanó genya! nekem is az iceblue teccik(olyasmi ami az avataromban van)
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Én már előbb lestipistopiztam, és nem ér duplastipistopizni az én szimpla stipistopimat... :) :D Én már kb fél éve felraktam ezt a képet, hogy ilyet tervezek, szóval legyen csak a tied piros, vagy maradjon fehér... :lol: :lol: Üdv.: Atommanó
Recommended Posts