Ttony Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Srácok, astra gsi első lökháritót keresek, ha vki tud jelentkezzen lsz, köszi Ttony
Kess Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 reggel láttam egy fekete vagy grafit asztma gsi-t az ond vezér úton és tök szép hangja volt, na meg ráadásképpen egy szép szöszke csajszi vezette :) nem ismeri vki? :wink:
warwolf Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 kolléga erre gondoltál??? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7950877670&rd=1 Aztec minden tiszteletem a tiéd, de ÉN nem tennék ilyesmit a verdámra.Dehát nem vagyunk egyformák.Az élet szépsége. :wink:
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Még jó :wink: Szomorú is lennék ha mindenki ugyanazt szeretné és tenné. Nekem az elképzeléseimbe bőven belefér, sőt ha közelebb kerülök majd a véglegeshez nincs kizárva, hogy még jól is fog rajta mutatni! Majd kiderül 8) Ttony: duen.hu és apronet.hu - jármű alkatrész, min2 helyen láttam,h árulnak elsőt-hátsót :wink:
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 igen Kess pontosan erről van szó! 8) tucc ebben seggíteni megszerezni? Majd kellemesen el lehet piknikezni rajta :) :D :lol: :lol:
warwolf Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 http://www.vezess.hu/ha_talalat.php?id=193565 Ez nem is olyan régen még 1M felett volt.
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 azt majd ha off autóm lesz 1000%,h megcsinálom, már mondtam is a leendő MsAztecnak :wink:
Goofy Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Ezt fotóztam most pénteken az egyetemnél, nem ismeritek? http://iqbela.uw.hu/opelbmw.jpg Az enyém volt az auto,csak a sárc Bmw fan,de gsi vel csapatja..
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 hát Teh? micsinálsz itt haver :?: ezer éve nem láttalak :) utoljára mikor Csabit kiborítottátok :D taliztam a vasaddal az új tulaj nagyban villogot rám ezerrel :lol: de még mindig kap 2-3 autót 100m-en :lol:
Goofy Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 hát Teh? micsinálsz itt haver :?: ezer éve nem láttalak :) utoljára mikor Csabit kiborítottátok :D taliztam a vasaddal az új tulaj nagyban villogot rám ezerrel :lol: de még mindig kap 2-3 autót 100m-en :lol: Itthon uncsizok és gondolokdok hogy beleszáljak ujra egy GSI be vagy ne.))mert márt nem nagyon irom auto nélkül.. Meg olvasgatom ezt a forumot egész jó... Asc hallom bmw-s lett milyett vett.. Neked mükődik a dzsieszáj?
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Csabee 318at vett, de nagyon komoly a gép... Iszonyat neki is most állt össze a vas kb fél óra és itten van nálam. autószerelős sztorizgatós hülyülös este lesz, de ezt gondolom neked nem kell bemutatnom :) Pont akartam kérdezni,h miva a bömös projekteddel... van most c20let blokkos gsi ha gondolod ülj bele, nem hiszem,h ne fosnál be :D
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Neked mükődik a dzsieszáj? másik topikban pont most írtam le,h NEM :) mentem volna nagy rohanás autó kampó :x
Goofy Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Csabee 318at vett, de nagyon komoly a gép... Iszonyat neki is most állt össze a vas kb fél óra és itten van nálam. autószerelős sztorizgatós hülyülös este lesz, de ezt gondolom neked nem kell bemutatnom :) Pont akartam kérdezni,h miva a bömös projekteddel... van most c20let blokkos gsi ha gondolod ülj bele, nem hiszem,h ne fosnál be :D Mennyibe kerül? a piros a hasznaltauton?az már fel akartam hivni,de gyanus hogy eladja a srác mikor költöttrá ezerel nem:??,
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 nem a pirosat dehogy :wink: az nagyon szép bringa, de 1 e30asért nem tuom mikor adnék 1 misit, hiába tipptopp, akkor inkább e36 :wink: miért nem szerzel gsit?
Goofy Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 nem a pirosat dehogy :wink: az nagyon szép bringa, de 1 e30asért nem tuom mikor adnék 1 misit, hiába tipptopp, akkor inkább e36 :wink: miért nem szerzel gsit? Szerintem félre értettük egymást én a Turbos Gsi-re irtam hogy ami a hasznaltauton van fent ár nélkül arra gondoltam,hogy mennyi lehet? Asc e30 vagy e 21?
redline Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 uraim a bmw-s csevejt kéretik a "konkurrens márkák ->bmw" alatt megvitatni a pirso turbós már szóbakerült itt de még senki nem hivta fel hogy érdeklődjön rola
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Látod Ádám leoltanak itt minket pikk pukk a fórum éber örei :) Csabi e30 :wink: ON a piros gsit pedig ismernie kell jópár embernek, mert díjat is nyert, ha jól tudom!
redline Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 a piros gsit pedig ismernie kell jópár embernek, mert díjat is nyert, ha jól tudom! pedig mégsem...Anti is lent csövezett Akaliban 1 hétig mégsincs szinte semmi infoja
Goofy Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Látod Ádám leoltanak itt minket pikk pukk a fórum éber örei :) Csabi e30 :wink: ON a piros gsit pedig ismernie kell jópár embernek, mert díjat is nyert, ha jól tudom! Nem baj ez a dolga, hogy vigyázon a rendre, na akkor hétvégén fel hivom kiváncsi vagyok mennyibe fájna,de tényleg érdekes hogy halálos gsi fan a srác és eladja...
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 miért? lehet,h tovább akar lépni, lehet kell a zsé, ezer oka van, nem feltétlen az, h Ko.. majd reportolj be, h mi volt!
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 a pirso turbós már szóbakerült itt de még senki nem hivta fel hogy érdeklődjön rola Hiába van az odaírva, de az a kocsi inkább bordó, mint piros . És láttuk kint a ringen :wink:
Gepard Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 http://hirdetes.duen.hu/hirdetes.php?o=hir...0681d9c&s=869&a Ezt látta valaki? Miért ilyen olcsó?
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 http://hirdetes.duen.hu/hirdetes.php?o=hir...0681d9c&s=869&a Ezt látta valaki? Miért ilyen olcsó? Gondolom, magyar rendszám hiányos :wink:
Tom Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Vagy ilyen állaptban van: http://racing.hu/bazar/1224752_1.jpg
Recommended Posts