Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ezt doki mondta, vagy saját képzet? :rolleyes: Miért van az hogy minden alkoholista saját magához akar engem hasonlítani? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Miért van az hogy minden alkoholista saját magához akar engem hasonlítani? :lol: :rolleyes: Te mindenkiben magadat látod? ;) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Miért van az hogy minden alkoholista saját magához akar engem hasonlítani? ;) :rolleyes: Én nem hasonlítalak senkihez! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Te mindenkiben magadat látod? :rolleyes: :lol: ;) Ezt inkább én kérdezhettem volna tőled... :lol: Amúgy mk, tegnap qrva jót rajtoltál hazafelé az egyik lámpától... Nagyon megy a hófehérke... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 ....Másrészt, perszehogy nyavajgok... nálunk is rossz az út de itt a forgalom nem visz 80al... A legszarabb az egészben hogy a hülyegyökérnek aki mögöttem jön a 13as suzuki lemezfelnivel nem számít a gödör vagy éppen az aszfaltgyűrődés, nekem a Borbettel igen... ;) Harmadrészt: najó kicsit túloztam... amikor a rendőr mellett mentünk el akkor lelassítottál 60ra... :rolleyes:.... Ez pont olyan, mint a gyorshajtás. Senki nem kötelez senkit arra, hogy gyorsabban menjen, mint a megengedett sebesség, ha megteszi akkor ne legyen nyavajgás a trafi miatt ;) Te akartál nagy felnit, akkor tűrj/szenvedj/adott esetben csigázz. Ányyiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: Rendőrautó láttán te gyorsítani szoktál ? :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Rendőrautó láttán te gyorsítani szoktál ? ;) ;) :lol: Amikor közeledek hozzá akkor nem amikor már távolodok akkor igen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Miért van az hogy minden alkoholista saját magához akar engem hasonlítani? :lol: :rolleyes: Hogy lehet valaki alkoholista, aki 5 sörtől fejreáll ? ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 ....Amúgy mk, tegnap qrva jót rajtoltál hazafelé az egyik lámpától... Nagyon megy a hófehérke... ;) :lol:.... Pedig az eléggé esztergálás volt az elején :rolleyes: Majdakétlábonjárórajtprogramunkkiokít ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Mr. Kukk, Hol látsz a képen BMW-t ? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Mr. Kukk, Hol látsz a képen BMW-t ? :rolleyes: ;) ezt nem értem,hogy jön ide a bmw? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 http://www.tangamania.hu/images/121269888287347900.jpg http://www.tangamania.hu/images/121265783771626600.jpg http://www.tangamania.hu/images/121265779449870400.jpg Erről nekem mindig az a régi Irigy Mirigy nóta jut az eszembe: "A tested jó,de rossz a fej,hogy került a nyakadra sebhely!" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 teste se olyan jó,nekem a melle 1általán nem teccik Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 vagyis a 2ik képen elég hülyén áll :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 vagyis a 2ik képen elég hülyén áll :rolleyes: Azért kiváncsi lennék,hogy ha az arcodba ülne vagy tenné a tejeskannákat ellenkeznél-e! ;) Annyit se tudnál mondani,hogy: KUKK! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Annyit se tudnál mondani,hogy: KUKK! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Azért kiváncsi lennék,hogy ha az arcodba ülne vagy tenné a tejeskannákat ellenkeznél-e! :rolleyes: Annyit se tudnál mondani,hogy: KUKK! ;) :lol: :lol: :lol: azért kéne pár sör,hogy eltudjam viselni az arcát utánna már nem ellenkeznék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Atyaúristen(tom nem tipikus oldtimer de sztem akkoris :rolleyes: ;) ;) többi kép ebayról Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Hogy lehet valaki alkoholista, aki 5 sörtől fejreáll ? :rolleyes: ;) ;) :lol: Irigykedj csak, Mr. Tékozló! :P :lol: Azért kiváncsi lennék,hogy ha az arcodba ülne vagy tenné a tejeskannákat ellenkeznél-e! :lol: Annyit se tudnál mondani,hogy: KUKK! B) Akkor Stanley mondaná, hogy KUKK! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 vagyis a 2ik képen elég hülyén áll :rolleyes: Most jobblenne ha úgy lógna mint egy zokniba dobott csapágy golyó??? ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Azért kiváncsi lennék,hogy ha az arcodba ülne vagy tenné a tejeskannákat ellenkeznél-e! :rolleyes: Annyit se tudnál mondani,hogy: KUKK! ;) Hát azért lehetne BLOKKOLNI! ;) :lol: :lol: Hiányzik róla az a 82kg !!! :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Kontra GSI klub-os kép szintén autóval! (keresztlányzo) de már most tudja hogy az ASTRA egy jó autó! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Figyiiiii, Fábia JLT rendszámos és már bántották ? :rolleyes: Mennyi idős az a kocsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Pedig az eléggé esztergálás volt az elején :rolleyes: Majdakétlábonjárórajtprogramunkkiokít :lol: Hátjó... azért azok a téligumik nem nagyon vették fel a tapadást az látszott, de miután megtapadtak jól elhúztál... Rohadtul meg is lepődtem egyébként mert ugye a te autódnak kipuffhangja nincs és nem hallottam hogy túráztatnád a motort. ;) azkiaz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Atyaúristen(tom nem tipikus oldtimer de sztem akkoris :rolleyes: ;) ;) http://i22.ebayimg.com/05/i/000/fb/6e/d975_1.JPG többi kép ebayról Kiba..szép... :lol: Egy ilyennel égnék az utcán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts