mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 uhh igy fehérben, messziről fényképezve, szemsarkából simán rávágtam volna, hogy 200ts sedan :rolleyes: nagyon szép ;) Szemcsi nélkül miiiiii ? :lol: :lol: :lol: Jó felni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 446 nézték meg a hirdetést 2 nap alatt....de senki még fel sem hívott ;) és ebből 440 volt a motés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Szemcsi nélkül miiiiii ? ;) ;) :lol: szemüveg nélkül oroszlánnak néztem volna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 szemüveg nélkül oroszlánnak néztem volna :lol: Erről eszembe jut az egyik ágyúgolyós feladat: helyet kitaláltuk, Lacháza. Feladat konkrétan: keressük a halott oroszlánt. :lol: Az egész mezőny a helyi temetőt járta, a helybeli öregasszonyok nagy megrökönyödésére (biztos a blikk is cikkezett annó a témában :rolleyes: ), mi meg elkezdtük kérdezősködni a városban. Egy svájci sapkás jómunkásember (Malvin az évfolyamtársa lehetett ;) ) mondta meg a tutit: a város szélén van egy pár éve bezárt peugeot márkakereskedés... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 mélykékpityunak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 mélykékpityunak: http://kepfeltoltes.hu/080407/200tse_carav...ltoltes.hu_.jpg Ez nem jó neki. Nem fehér :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Egyébként már fehérpityunak kell hívni, nem? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 kaszablankafehér76 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Egyébként már fehérpityunak kell hívni, nem? :rolleyes: ;) Hát, ha már nem ragaszkodik a Kasparov-verő számítógéphez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Zsíroznád, mi? :lol: B) :D Most őszintén Sanyi neked ez akkor szám vazze! :rolleyes: De amúgy lehetne blokkolni! ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 kaszablankafehér76 :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Most őszintén Sanyi neked ez akkor szám vazze! :rolleyes: De amúgy lehetne blokkolni! ;) ;) :lol: :lol: Dehogy is! Csak a CS-n zsíroznak orrba-szájba nem? :lol: Valamit nagyon félreértettél! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 HÁ NEBAZMÁMEG! ;) ;) :lol: :lol: :lol: Most niztem annyira szép ez az autó! Dehát ha eladó eladó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Dehogy is! Csak a CS-n zsíroznak orrba-szájba nem? :lol: Valamit nagyon félreértettél! B) Azé szerintem ha a Mantádon feszítene és nem, oldalról kérné a képet akkor azé beválanád??? :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ezen gyári hűtő maszk van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Azé szerintem ha a Mantádon feszítene és nem, oldalról kérné a képet akkor azé beválanád??? :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ezen gyári hűtő maszk van??? Gyári GSi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 mélykékpityunak: http://kepfeltoltes.hu/080407/200tse_carav...ltoltes.hu_.jpg Szép ez a szín ;) De azokat sárfogógumikat miért nem lehet leszedni ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ezen gyári hűtő maszk van??? csak a tökröződés miatt olyan mintha kilenne domborodva... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Gyári GSi...... Tetszik... nemtom de lehet jobban mint a Reiger :rolleyes: (lehet hülyeség) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Tetszik... nemtom de lehet jobban mint a Reiger :rolleyes: (lehet hülyeség) ;) Van jelnélkülis gyári maszkom ócsóé... és sztem a szine is stimmel... Annyi a baja hogy a lámpa alatti pöckök amik belepattannak el vannak törve, de műanyagossal meg lehet csináltatni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Van jelnélkülis gyári maszkom ócsóé... és sztem a szine is stimmel... Annyi a baja hogy a lámpa alatti pöckök amik belepattannak el vannak törve, de műanyagossal meg lehet csináltatni. :rolleyes: nem kell oda műanyagos! Profi vagyok ilyen melóban! Esetleg ha fődobná egy képet aztat megköszönném vagy PÜ ben ! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Pista, kösz az idegenvezetést pesten... Bár baszki utánnad menni... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Pista, kösz az idegenvezetést pesten... Bár baszki utánnad menni... ;) ;) Arra szoktam hazafelé menni :lol: Direkt lassan mentem :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Arra szoktam hazafelé menni B) Direkt lassan mentem :rolleyes: :D Jah... Oks... ;) ;) Szerk.: akkor már tudom miért nem szeretnél 17es felnit. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts