Lanti Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 télleg coupe... gsi-t beszámítasz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 télleg coupe... gsi-t beszámítasz? ;) Ez kb olyan kérdés, mint, hogy felajánlottak nekem 14-es BBS kerekeket...aztán mondtam a srácnak, hogy köszi, de a fékem is nagyobb ennél... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ez kb olyan kérdés, mint, hogy felajánlottak nekem 14-es BBS kerekeket...aztán mondtam a srácnak, hogy köszi, de a fékem is nagyobb ennél... :rolleyes: ;) húdemenő :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 446 nézték meg a hirdetést 2 nap alatt....de senki még fel sem hívott ;) Én 3szor is. ;) Csak azt nem tudom a képen látható fehér Gsit is adod hozzá????? :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Nekem most is jó kocsim van, kikérem magamnak. :rolleyes: Már csak elektronyos ablak kéne bele mert már izomlázam van a kurblizástól. ;) Nem nagyképüségből,de ha meglesz még és lejössz Blitzre viszlek egy kört....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Én 3szor is. ;) Csak azt nem tudom a képen látható fehér Gsit is adod hozzá????? :rolleyes: :lol: Igazából ha adja hozzá akkor lemenne 1 milcsire az ára...mert hát mégsem akar átverni senkit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Nem nagyképüségből,de ha meglesz még és lejössz Blitzre viszlek egy kört....... Jó lesz neked ha majd ezekután kapod az "Ezért 1.5-öt??? pfffffff..." kérdéseket??? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 télleg coupe... gsi-t beszámítasz? :lol: Persze,bontó áron mindent beszámolok...... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Nem nagyképüségből,de ha meglesz még és lejössz Blitzre viszlek egy kört....... Kösz a felajánlást, ha eltudok menni ki is használom. Bár eddig 80% hogy nem tudok menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 húdemenő ;) ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Persze,bontó áron mindent beszámolok...... :rolleyes: ;) ;) ugye az ATS-ek miatt lényegesen magasabb a verda értéke mint amugy :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 http://www.opelforum.hu/style_avatars/1013...2b0b412e3a0.gif Ez a járkáló hímnemiszerv most hogy jön ide? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ez a járkáló hímnemiszerv most hogy jön ide? :rolleyes: hogyhogyhogy??? a golyóin... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Jó lesz neked ha majd ezekután kapod az "Ezért 1.5-öt??? pfffffff..." kérdéseket??? ;) ;) :lol: Pláne,hogy 1.4ért hírdetnek egy 212pacís xe-t is.Havasi mérés höhö. :lol: Hova jut ez a világ????? :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 ugye az ATS-ek miatt lényegesen magasabb a verda értéke mint amugy :rolleyes: ;) ;) De az eredetvizsgát Te intézed... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 hogyhogyhogy??? a golyóin... ;) ;) éstényleg... :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Pláne,hogy 1.4ért hírdetnek egy 212pacís xe-t is.Havasi mérés höhö. ;) Hova jut ez a világ????? :lol: :rolleyes: Na jó, de az 96-os... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Jó lesz neked ha majd ezekután kapod az "Ezért 1.5-öt??? pfffffff..." kérdéseket??? :rolleyes: ;) ;) Nemhiszem....nekem nem esik le az ajtókárpít ha becsukom az ajtót,nincs büdös a fél éve az ülésalatt maradt felvágott miatt :lol: ,nem csírázik egy zsák krumpli csak úgy a csomiba... :lol: szóval nem hiszem.de látatlanba már mondták páran hogy messze nem ér ennyit,de nem érdekel.elöbb utóbb mindenki eljutt oda hogy rájön nem 300e ft a vége a tuningnak.......de ezt te tudod a legjobban.Sajna ez az ország ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 ugye az ATS-ek miatt lényegesen magasabb a verda értéke mint amugy :rolleyes: ;) ;) Ez egyértelmü....Azt hiszem Diny 20ért adta el a négyet...anyival többet adok érte :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Pláne,hogy 1.4ért hírdetnek egy 212pacís xe-t is.Havasi mérés höhö. ;) Hova jut ez a világ????? ;) :rolleyes: Szerintem azzal 2baj van. 1.nem mutatós,mindenki azért nyígott hogy nincs rajta alufelni...... 2.Mindenki tudja hogy a 212Le nevetséges,emiatt sokan el se mennek megnézni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ez egyértelmü....Azt hiszem Diny 20ért adta el a négyet...anyival többet adok érte :lol: :lol: :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Szerintem azzal 2baj van. 1.nem mutatós,mindenki azért nyígott hogy nincs rajta alufelni...... 2.Mindenki tudja hogy a 212Le nevetséges,emiatt sokan el se mennek megnézni...... Gondolom alufelnivel ez is 1.5 lenne. :rolleyes: Igen pusztulat a belseje is,nem is értem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Nemhiszem....nekem nem esik le az ajtókárpít ha becsukom az ajtót,nincs büdös a fél éve az ülésalatt maradt felvágott miatt B) ,nem csírázik egy zsák krumpli csak úgy a csomiba... :lol: szóval nem hiszem.de látatlanba már mondták páran hogy messze nem ér ennyit,de nem érdekel.elöbb utóbb mindenki eljutt oda hogy rájön nem 300e ft a vége a tuningnak.......de ezt te tudod a legjobban.Sajna ez az ország ilyen :lol: nekem sem esik le a kárpit sem csírázik a krumpli sem búza nincs büdös a kocsiban és nincs parizel sem az ülés alatt! :rolleyes: ;) Viszont ami nincs az enyémba az a tuning! De ja ez az ország már csak ilyen! ja és a festésem sincs oylan mint a tiéd ez is igaz! ezért ér az enyém harmad annyit! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Kibabaszarintott jól néz ki ez a felni így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ez egyértelmü....Azt hiszem Diny 20ért adta el a négyet...anyival többet adok érte ;) ;) milliós tételnél már nem oszt a 20k :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts