Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 elvégre mi ezért járunk de fel mi? :rolleyes: Hát most erre nemtudok mit mondani! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Hát most erre nemtudok mit mondani! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 azért a gépem jobb lesz mint az az előző mondat ugye??? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 ;) ;) :rolleyes: ez a 2 smili mindent elárul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 azért a gépem jobb lesz mint az az előző mondat ugye??? :rolleyes: ;) ;) mé most mi van az előző mondatommal? ha végigolvassátok és megfigyelitek én a sárga zolikabácsi szövegére írtam, ergó neki szolt. nem értem mi a bajotok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 különbenis ha valaki piszkálódik és más visszapiszkálódik az már baj? pláne ha ők poénra veszik? mé kell mindenkinek mindent személyes támadásnak venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 különbenis ha valaki piszkálódik és más visszapiszkálódik az már baj? pláne ha ők poénra veszik? mé kell mindenkinek mindent személyes támadásnak venni? és mi az a "..de fel mi...'??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 különbenis ha valaki piszkálódik és más visszapiszkálódik az már baj? pláne ha ők poénra veszik? mé kell mindenkinek mindent személyes támadásnak venni? Te nyugi mááá meee átlövök este egy nyugató lézerlövedéket... ...vagy van jobb...megvárom a kedvező széljárást...és eleresztek egy laza pukit az ablaknál...de aztán azért visszacsukom az ablakot...tudod nálunk megy a klíma... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Te nyugi mááá meee átlövök este egy nyugató lézerlövedéket... ...vagy van jobb...megvárom a kedvező széljárást...és eleresztek egy laza pukit az ablaknál...de aztán azért visszacsukom az ablakot...tudod nálunk megy a klíma... :rolleyes: ;) ;) ha pukit nyomol leba..om az egész épóletben az áramot és majd főhetsz a melegben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 és mi az a "..ide fel mi...'??? :rolleyes: nem tudom miről beszélsz ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 nem tudom miről beszélsz :rolleyes: ;) Azért kérd meg Xrayt meg Davey-t is, hogy javítsák ki... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Azért kérd meg Xrayt meg Davey-t is, hogy javítsák ki... :lol: :lol: :lol: oh a francba :rolleyes: elírták a bénák az idézetet ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 oh a francba ;) elírták a bénák az idézetet ;) :lol: Azért annyira diszleksziásnak lenni hogy idézni se tudjanak. :rolleyes: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 ha pukit nyomol leba..om az egész épóletben az áramot és majd főhetsz a melegben ;) Ezért sem laknék én társasházban vazz ;) Még a saját barátai is kib@sznak ott az emberrel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ezért sem laknék én társasházban vazz :lol: Még a saját barátai is kib@sznak ott az emberrel :rolleyes: Nézd a pozitív oldalát...itt legalább nem nyír füvet a szomszéd reggel 6-kor.. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Nézd a pozitív oldalát...itt legalább nem nyír füvet a szomszéd reggel 6-kor.. :rolleyes: ;) Nem, ott szívja csak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 elvégre mi ezért járunk ide fel mi? :lol: mi másért :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 446 nézték meg a hirdetést 2 nap alatt....de senki még fel sem hívott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 446 nézték meg a hirdetést 2 nap alatt....de senki még fel sem hívott ;) Megnéztem én is, de nincsenek caravan vásárlási szándékaim. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Nézd a pozitív oldalát...itt legalább nem nyír füvet a szomszéd reggel 6-kor.. ;) :lol: hát itt pont kb megfordított helikoptere van a szomszédnak először azt hittem világháború lesz vagymi amikor beröffentette a drága jah és csak 7 kor, vasárnap ;) :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Megnéztem én is, de nincsenek caravan vásárlási szándékaim. :lol: :rolleyes: Pedig olcsón lenne végre egy jó kocsid ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 446 nézték meg a hirdetést 2 nap alatt....de senki még fel sem hívott :lol: Bocs, abból 5 én voltam :rolleyes: ;) ;) egyébként én sem adnám olcsóbban nem mintha átlátnám mennyi "szívás" stb. volt vele de akinek van 1.5 kp-ja az meg 10millás kocsi kezdőrészletbe rakja be vagy 800-é vesz gsit oszt még rálocsol, én megvenném kb 5 év múlva családi autónak de ezzel nem vagy előrébb csak leírtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Pedig olcsón lenne végre egy jó kocsid ;) :lol: :lol: :lol: Nekem most is jó kocsim van, kikérem magamnak. :rolleyes: Már csak elektronyos ablak kéne bele mert már izomlázam van a kurblizástól. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Bocs, abból 5 én voltam :rolleyes: ;) ;) egyébként én sem adnám olcsóbban nem mintha átlátnám mennyi "szívás" stb. volt vele de akinek van 1.5 kp-ja az meg 10millás kocsi kezdőrészletbe rakja be vagy 800-é vesz gsit oszt még rálocsol, én megvenném kb 5 év múlva családi autónak de ezzel nem vagy előrébb csak leírtam :lol: rajta van h hol elsz 5 év múlva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Bocs, abból 5 én voltam :rolleyes: ;) ;) egyébként én sem adnám olcsóbban nem mintha átlátnám mennyi "szívás" stb. volt vele de akinek van 1.5 kp-ja az meg 10millás kocsi kezdőrészletbe rakja be vagy 800-é vesz gsit oszt még rálocsol, én megvenném kb 5 év múlva családi autónak de ezzel nem vagy előrébb csak leírtam :lol: Rá kéne beszélni mk-t hogy adja el a fehéret és vegye meg coupejét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts