Xray Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 levagy maradva Hát akkor jóvan! :lol: Nemhittem volna hogy egyedül is megy ! :rolleyes: ;) ;) :lol:
Lanti Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 ha odaadod holnap nekem az is jo. szerintem hétvégén este megcsinálom. vagy holnap este gyorsba me azután iszogatni kell a kolegámmal aki szintén jön a hungaroringre. 30at atok érte :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Nekem 8...akkor majd csörgök, hogy mikor tom átdobni az erkélyen... :rolleyes: Amúgy valami key-t nem komál...mert mindig kiírja, hogy nem jó van megadva a vistanak...és hogy adjam meg újra...vagy legyen valami...én mindig becsukom csak csöndben...mert nem értek hozzá... ;)
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 30at atok érte ;) 30 misit??? Hát nem tom...még meggondolom... :rolleyes: ;)
Xray Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 30 misit??? Hát nem tom...még meggondolom... :rolleyes: ;) 30FT-ot! ;) :lol: :lol:
Xray Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 30at atok érte :lol: Lanti sztem sok a 30 FT mivel használt ajánlj neki 15FT-t ! :lol: :rolleyes: ;) ;)
Lanti Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Ja beszéltem Oszival...8 kor tali a Lurdynál, aztán megyünk mérni... :rolleyes: szerintem mikor kb? mert 8kor meg elég huzos racsingolni... 11?
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 viszont a home basic vista nem downgrade jogos úgyhogy az megoldjuk dolog lesz másik kóddal
Xray Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 szerintem mikor kb? mert 8kor meg elég huzos racsingolni... 11? Mivel méricsgéltek amúgy??? Dyno-val?
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Mivel méricsgéltek amúgy??? Dyno-val? Nem collstokkal... :rolleyes: ;) ;)
Xray Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Nem collstokkal... :rolleyes: ;) ;) Na akkor azé vannak ilyen eredmények! :lol: :lol: :lol: B)
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Mivel méricsgéltek amúgy??? Dyno-val? mikor mivel, és persze hogy mit. olajat én speciál nivopálcával szoktam, vizet a kiegyelító tartájon lévő jellel szemmértékelve, benzint meg nem mérem az mutatja a műszer :rolleyes:
Xray Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 mikor mivel, és persze hogy mit. olajat én speciál nivopálcával szoktam, vizet a kiegyelító tartájon lévő jellel szemmértékelve, benzint meg nem mérem az mutatja a műszer :rolleyes: KÖSZÖNJÜK EMESE! Megint egy kimerítő válasz csak nem a kérdésre! ;) ;) :lol: Ülj le 1 es! :lol:
redline Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 mikor mivel, és persze hogy mit. olajat én speciál nivopálcával szoktam, vizet a kiegyelító tartájon lévő jellel szemmértékelve, benzint meg nem mérem az mutatja a műszer :rolleyes: Az olajat már nem a napi számlálón méred? ;) ;)
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Az olajat már nem a napi számlálón méred? :lol: :rolleyes: Hengerfejtömitésen sokkal jobb, vagy szelepfedéltömítés már nem is tudom ;) ;) :lol:
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Hengerfejtömitésen sokkal jobb, vagy szelepfedéltömítés már nem is tudom :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: B)
redline Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Hengerfejtömitésen sokkal jobb, vagy szelepfedéltömítés már nem is tudom :rolleyes: ;) ;) azzal vigyázni kell mert álló helyzetben kiszakad a vonószem
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 azzal vigyázni kell mert álló helyzetben kiszakad a vonószem Astrát nem kell rángatni h rozsdásodjon :rolleyes:
Xray Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Astrát nem kell rángatni h rozsdásodjon :rolleyes: már megint az Astra van terítéken????? ;)
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 már megint az Astra van terítéken????? ;) :rolleyes:
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 itt éppen egy tök savazás megy emberek között. a jó öreg elszólások és tettek :rolleyes: valaki mindíg elmondja mi is történt hogy milyen jókat lehet röhögni ezeken ;) ;)
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 már megint az Astra van terítéken????? :lol: mindig :rolleyes: ;) ;) de csakis komolytalanul :lol:
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 mindig :rolleyes: ;) ;) de csakis komolytalanul :lol: elvégre mi ezért járunk ide fel mi? :lol:
Davey Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 elvégre mi ezért járunk de fel mi? ;) :rolleyes: ;)
Recommended Posts