Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 levagy maradva Hát akkor jóvan! :lol: Nemhittem volna hogy egyedül is megy ! :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 ha odaadod holnap nekem az is jo. szerintem hétvégén este megcsinálom. vagy holnap este gyorsba me azután iszogatni kell a kolegámmal aki szintén jön a hungaroringre. 30at atok érte :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Nekem 8...akkor majd csörgök, hogy mikor tom átdobni az erkélyen... :rolleyes: Amúgy valami key-t nem komál...mert mindig kiírja, hogy nem jó van megadva a vistanak...és hogy adjam meg újra...vagy legyen valami...én mindig becsukom csak csöndben...mert nem értek hozzá... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 30at atok érte ;) 30 misit??? Hát nem tom...még meggondolom... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 30 misit??? Hát nem tom...még meggondolom... :rolleyes: ;) 30FT-ot! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 30at atok érte :lol: Lanti sztem sok a 30 FT mivel használt ajánlj neki 15FT-t ! :lol: :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ja beszéltem Oszival...8 kor tali a Lurdynál, aztán megyünk mérni... :rolleyes: szerintem mikor kb? mert 8kor meg elég huzos racsingolni... 11? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 viszont a home basic vista nem downgrade jogos úgyhogy az megoldjuk dolog lesz másik kóddal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 szerintem mikor kb? mert 8kor meg elég huzos racsingolni... 11? Mivel méricsgéltek amúgy??? Dyno-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Mivel méricsgéltek amúgy??? Dyno-val? Nem collstokkal... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Nem collstokkal... :rolleyes: ;) ;) Na akkor azé vannak ilyen eredmények! :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 De én komolyan kérdeztem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Mivel méricsgéltek amúgy??? Dyno-val? mikor mivel, és persze hogy mit. olajat én speciál nivopálcával szoktam, vizet a kiegyelító tartájon lévő jellel szemmértékelve, benzint meg nem mérem az mutatja a műszer :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 mikor mivel, és persze hogy mit. olajat én speciál nivopálcával szoktam, vizet a kiegyelító tartájon lévő jellel szemmértékelve, benzint meg nem mérem az mutatja a műszer :rolleyes: KÖSZÖNJÜK EMESE! Megint egy kimerítő válasz csak nem a kérdésre! ;) ;) :lol: Ülj le 1 es! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 mikor mivel, és persze hogy mit. olajat én speciál nivopálcával szoktam, vizet a kiegyelító tartájon lévő jellel szemmértékelve, benzint meg nem mérem az mutatja a műszer :rolleyes: Az olajat már nem a napi számlálón méred? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Az olajat már nem a napi számlálón méred? :lol: :rolleyes: Hengerfejtömitésen sokkal jobb, vagy szelepfedéltömítés már nem is tudom ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Hengerfejtömitésen sokkal jobb, vagy szelepfedéltömítés már nem is tudom :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Hengerfejtömitésen sokkal jobb, vagy szelepfedéltömítés már nem is tudom :rolleyes: ;) ;) azzal vigyázni kell mert álló helyzetben kiszakad a vonószem Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 azzal vigyázni kell mert álló helyzetben kiszakad a vonószem Astrát nem kell rángatni h rozsdásodjon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Astrát nem kell rángatni h rozsdásodjon :rolleyes: már megint az Astra van terítéken????? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 már megint az Astra van terítéken????? ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 itt éppen egy tök savazás megy emberek között. a jó öreg elszólások és tettek :rolleyes: valaki mindíg elmondja mi is történt hogy milyen jókat lehet röhögni ezeken ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 már megint az Astra van terítéken????? :lol: mindig :rolleyes: ;) ;) de csakis komolytalanul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 mindig :rolleyes: ;) ;) de csakis komolytalanul :lol: elvégre mi ezért járunk ide fel mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 elvégre mi ezért járunk de fel mi? ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts