mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 ŐŐŐŐ hóvégén akarom lerendelni ;) De várok pár napot ,,, csak nem hogy kelmed is ilyet tesz fel és el akarja mondani a tapasztalatokat :lol: ;) Kéken ilyen volt másfél évig, fehéren most gyári tárcsa van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Kéken ilyen volt másfél évig, fehéren most gyári tárcsa van :rolleyes: na akkor mesélj csak milyen hamar eszi le a fékpofát??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 monnyuk azért ugyanez igaz a mondeokra ish... abból is 99% céges, kintről hozott, sokszázezret futott... érdemesebb lenne kintről hozni egyet magadnak, olyat amilyet Te kiválasztasz... Szerintem az Ervin ebbe tudna segiteni. Már csak az a maradék 2 milka hiányzik hozzá...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Már csak az a maradék 2 milka hiányzik hozzá...... :lol: Te akarsz újabb kocsit vazeeeeee :rolleyes: ;) ;) :lol: ui : fehér csokit kérsz, vagy mazsolásat ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Te akarsz újabb kocsit vazeeeeee :rolleyes: ;) ;) :lol: ui : fehér csokit kérsz, vagy mazsolásat ? :lol: Nem akarok,de majd lesz valami...ezt eladni szeretném.....utána csak lesz valami...ha más nem veszek egy rx8at.de akkor a Detti tuti kicsinál.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Nem akarok,de majd lesz valami...ezt eladni szeretném.....utána csak lesz valami...ha más nem veszek egy rx8at.de akkor a Detti tuti kicsinál.. ;) RX8 az szééép óóóótooooooo de valami überbrutál motorral vedd ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 na akkor mesélj csak milyen hamar eszi le a fékpofát??? ;) Valahol írtam, de lustaaaaaaaaaaaaaaa vagyok megkeresni hol :rolleyes: 15000et vagy 10000et ment el asszem sima Ferodo-val. De ne én legyek a kiindulási alap, hogy mennyi idő alatt eszi meg a betétet a tárcsa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Nem akarok,de majd lesz valami...ezt eladni szeretném.....utána csak lesz valami...ha más nem veszek egy rx8at.de akkor a Detti tuti kicsinál.. :lol: hátul úgysem ül még pár évig 150cm feletti gyerek akkormeg megértheti h jó lesz az :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Valahol írtam, de lustaaaaaaaaaaaaaaa vagyok megkeresni hol :rolleyes: 15000et vagy 10000et ment el asszem sima Ferodo-val. De ne én legyek a kiindulási alap, hogy mennyi idő alatt eszi meg a betétet a tárcsa ;) Ehhez Brembo pofa van mondjuk nektek BP-n más a helyzet szerintem itt nálunk nincs annyi fékezés mint nálatok pl lámpától lámpáig! :lol: Ha neked annyit kibírt sztem nekem lehet egy 5-10 ezerrel többet!?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 RX8 az szééép óóóótooooooo de valami überbrutál motorral vedd ;) :rolleyes: Egyféle motor van ......mindegyik 1.3as ;) csak az egyik 192Le a másik 231LE ...A gyengébb nyomatékosabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 RX8 az szééép óóóótooooooo de valami überbrutál motorral vedd :lol: :lol: most nézem csak h 1.3-as moci van hozzá :rolleyes: ;) ;) javítva: lekéstem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 most nézem csak h 1.3-as moci van hozzá :rolleyes: ;) ;) Most mit röhögsz???????6.4 a 0-100 :lol: mutass még egy 1.3as mocit ami szívó és tudja ezt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Most mit röhögsz???????6.4 a 0-100 ;) mutass még egy 1.3as mocit ami szívó és tudja ezt ;) Hát psze 1.3 mert ugye az "wankel" motor és azért az a 2xx LE azért szép egy ilyen kis köbcentistől ,,, de néztem a 2600ccm es is ugyanannyi LE gondolom az nem wankel! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ehhez Brembo pofa van mondjuk nektek BP-n más a helyzet szerintem itt nálunk nincs annyi fékezés mint nálatok pl lámpától lámpáig! ;) Ha neked annyit kibírt sztem nekem lehet egy 5-10 ezerrel többet!?? :rolleyes: Gondolomazsemlehetrosszgondolomnáladtöbbetbírmajd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Most mit röhögsz???????6.4 a 0-100 ;) mutass még egy 1.3as mocit ami szívó és tudja ezt ;) Wánkel motorrol már én is hallottam csak jól hangzik h 1.3 :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Mondjuk azért az RX7 az mérföldekkel szebbvolt nekem, amikor RX sorozat akkor kapásból ez az autó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Hát psze 1.3 mert ugye az "wankel" motor és azért az a 2xx LE azért szép egy ilyen kis köbcentistől ,,, de néztem a 2600ccm es is ugyanannyi LE gondolom az nem wankel! :rolleyes: Rx8ból nem létezik 2600ccm....csak 1.3,de mindenhol 2600ccm veszik....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 vki racsing most? később? mérés? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Na ez a kemény :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3dc0&s=2289 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 vki racsing most? később? mérés? :rolleyes: Mivel akarsz mérni ? ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Rx8ból nem létezik 2600ccm....csak 1.3,de mindenhol 2600ccm veszik....... ezt már nem tom mér van, nem maradt meg :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Mivel akarsz mérni ? ;) :lol: :lol: :lol: hozz 1 mérleget... vagy ha engem akarunk akkor 2öt ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 hozz 1 mérleget... vagy ha engem akarunk akkor 2öt :lol: :rolleyes: Hozzál te akkor méreckedjünk le ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Rx8ból nem létezik 2600ccm....csak 1.3,de mindenhol 2600ccm veszik....... Na ezt nemtudttam hogy duplán számolják! Ez bizonyos helyeken szarul jöhet ki mint pl átírás ! Biztosítás! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts