Pehi Csabi Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 ki jön hétvégén a hungaroringre a worl series by renaultra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 ki jön hétvégén a hungaroringre a worl series by renaultra? Én gondolkoztam rajta, hogy ki kéne menni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ja...mindig elfelejtem mondani...a Vista valami nem jó key-t tud magáénak...aztán feldobja, hogy adjak újat...mindig adok neki egy cancelt azt fut tovább... Ha nagyon uncsizol...megnézhetnéd, hogy minden drivel megvan e az xp-hez... Meg lenne értelme még némi memót beleszírni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Mennyi memória van benne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 1GB Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 ki jön hétvégén a hungaroringre a worl series by renaultra? Én megyek, irtam is neked szarvajlingon, hogy waddafakk lesz? :rolleyes: Ha szombaton mennétek ne tervezzetek túl korán indulást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 1GB az 99%-ban szopó mert akkor 2 db 512-es lesz benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 1GB Még 1et én beletolnék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 az 99%-ban szopó mert akkor 2 db 512-es lesz benne Nembiztos,mert nekünk is 1db 1Gigás memó volt az asus laptopba...de attól még lehet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Még 1et én beletolnék :rolleyes: Én is ezt mondtam neki pláne hogy nem nagy összeg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 az 99%-ban szopó mert akkor 2 db 512-es lesz benne Valszeg az lesz benne...mert árulták 512-vel is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Nincs kizárva,de ha már Ákos is azt mondja hogy esélytelen jó állapotú megkiméltet venni akkor lehet inkább felejtős......Mondeoból sokkal több van így nagyobb a választék......De mivel az autó még megvan és senki se hívott még ráérek bőven ezen gondolkodni........ monnyuk azért ugyanez igaz a mondeokra ish... abból is 99% céges, kintről hozott, sokszázezret futott... érdemesebb lenne kintről hozni egyet magadnak, olyat amilyet Te kiválasztasz... Szerintem az Ervin ebbe tudna segiteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ezt én is mondtam Istvánnak, hogy egyik kutya másik eb...nagyon sok a dízel céges autó (főleg a nagyok amiket István is keres) és ezekben nagyon nem kevés km van...évi 100.000 km-rel nyugodtan lehet számolni, mert a magyar kereskedő nem a tip-top-ot hozza be, hanem a sok km-est, esetleg töröttet...mert azon tud nagyot fogni... A behozatalon az ár és az állapot miatt is érdemes lenne elgondolkozni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Az a baj...hogy ezekben 200-300 ezer km már benne is van 3 éves korukban...mondjuk a fordokban is... :rolleyes: csodák nincsenek... fel kell menni a mobile.de re, és körbenézni, hogy 16.500 euroért milyen autók vannak fennt. minusz regadó minimum 500.000 Ft azaz 2.000 euro minusz utiköltség, minusz haszon minimum 1000 euro. azaz keressetek 12000 euro körül diesel vectrát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ezt én is mondtam Istvánnak, hogy egyik kutya másik eb...nagyon sok a dízel céges autó (főleg a nagyok amiket István is keres) és ezekben nagyon nem kevés km van...évi 100.000 km-rel nyugodtan lehet számolni, mert a magyar kereskedő nem a tip-top-ot hozza be, hanem a sok km-est, esetleg töröttet...mert azon tud nagyot fogni... A behozatalon az ár és az állapot miatt is érdemes lenne elgondolkozni... :rolleyes: igen, igen, én is ezért írtam ezt... mert legalább van remény hogy kint azt veszed amit látsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Valszeg az lesz benne...mert árulták 512-vel is... Mondjuk mi lenne ha megnéznéd ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Na ilyenet rendelek valakinek tapasztalat?! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Na ilyenet rendelek valakinek tapasztalat?! ;) ekkora karcokkal? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 ekkora karcokkal? :rolleyes: Igen valami porkidobós kellene , és szemtelenül olcsó árat mondott a barátom aki hozná 2 tárcsa + brembo betét 1 pár ocsóóó huf! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Na ilyenet rendelek valakinek tapasztalat?! ;) Jó ez. De esetleg várhatnál pár napot szerintem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 ekkora karcokkal? :rolleyes: Most mit szórakoztatod ? :lol: Nem láttál még MAX tárcsát ? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Jó ez. De esetleg várhatnál pár napot szerintem :rolleyes: ŐŐŐŐ hóvégén akarom lerendelni ;) De várok pár napot ,,, csak nem hogy kelmed is ilyet tesz fel és el akarja mondani a tapasztalatokat :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Most mit szórakoztatod ? ;) Nem láttál még MAX tárcsát ? :rolleyes: ;) had beszélje ki magából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 had beszélje ki magából ;) Mi mi?? Vallatni akarsz vazze ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts