aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Nagy vagyol még mindig 8) thx a helpet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ttony Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Srácok, astra gsi első lökháritót keresek, ha vki tud jelentkezzen lsz, köszi Ttony Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 reggel láttam egy fekete vagy grafit asztma gsi-t az ond vezér úton és tök szép hangja volt, na meg ráadásképpen egy szép szöszke csajszi vezette :) nem ismeri vki? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 kolléga erre gondoltál??? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7950877670&rd=1 Aztec minden tiszteletem a tiéd, de ÉN nem tennék ilyesmit a verdámra.Dehát nem vagyunk egyformák.Az élet szépsége. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Még jó :wink: Szomorú is lennék ha mindenki ugyanazt szeretné és tenné. Nekem az elképzeléseimbe bőven belefér, sőt ha közelebb kerülök majd a véglegeshez nincs kizárva, hogy még jól is fog rajta mutatni! Majd kiderül 8) Ttony: duen.hu és apronet.hu - jármű alkatrész, min2 helyen láttam,h árulnak elsőt-hátsót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 igen Kess pontosan erről van szó! 8) tucc ebben seggíteni megszerezni? Majd kellemesen el lehet piknikezni rajta :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 http://www.vezess.hu/ha_talalat.php?id=193565 Ez nem is olyan régen még 1M felett volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 azt majd ha off autóm lesz 1000%,h megcsinálom, már mondtam is a leendő MsAztecnak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Ezt fotóztam most pénteken az egyetemnél, nem ismeritek? http://iqbela.uw.hu/opelbmw.jpg Az enyém volt az auto,csak a sárc Bmw fan,de gsi vel csapatja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 hát Teh? micsinálsz itt haver :?: ezer éve nem láttalak :) utoljára mikor Csabit kiborítottátok :D taliztam a vasaddal az új tulaj nagyban villogot rám ezerrel :lol: de még mindig kap 2-3 autót 100m-en :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 hát Teh? micsinálsz itt haver :?: ezer éve nem láttalak :) utoljára mikor Csabit kiborítottátok :D taliztam a vasaddal az új tulaj nagyban villogot rám ezerrel :lol: de még mindig kap 2-3 autót 100m-en :lol: Itthon uncsizok és gondolokdok hogy beleszáljak ujra egy GSI be vagy ne.))mert márt nem nagyon irom auto nélkül.. Meg olvasgatom ezt a forumot egész jó... Asc hallom bmw-s lett milyett vett.. Neked mükődik a dzsieszáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Csabee 318at vett, de nagyon komoly a gép... Iszonyat neki is most állt össze a vas kb fél óra és itten van nálam. autószerelős sztorizgatós hülyülös este lesz, de ezt gondolom neked nem kell bemutatnom :) Pont akartam kérdezni,h miva a bömös projekteddel... van most c20let blokkos gsi ha gondolod ülj bele, nem hiszem,h ne fosnál be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Neked mükődik a dzsieszáj? másik topikban pont most írtam le,h NEM :) mentem volna nagy rohanás autó kampó :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Csabee 318at vett, de nagyon komoly a gép... Iszonyat neki is most állt össze a vas kb fél óra és itten van nálam. autószerelős sztorizgatós hülyülös este lesz, de ezt gondolom neked nem kell bemutatnom :) Pont akartam kérdezni,h miva a bömös projekteddel... van most c20let blokkos gsi ha gondolod ülj bele, nem hiszem,h ne fosnál be :D Mennyibe kerül? a piros a hasznaltauton?az már fel akartam hivni,de gyanus hogy eladja a srác mikor költöttrá ezerel nem:??, Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 nem a pirosat dehogy :wink: az nagyon szép bringa, de 1 e30asért nem tuom mikor adnék 1 misit, hiába tipptopp, akkor inkább e36 :wink: miért nem szerzel gsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 nem a pirosat dehogy :wink: az nagyon szép bringa, de 1 e30asért nem tuom mikor adnék 1 misit, hiába tipptopp, akkor inkább e36 :wink: miért nem szerzel gsit? Szerintem félre értettük egymást én a Turbos Gsi-re irtam hogy ami a hasznaltauton van fent ár nélkül arra gondoltam,hogy mennyi lehet? Asc e30 vagy e 21? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 uraim a bmw-s csevejt kéretik a "konkurrens márkák ->bmw" alatt megvitatni a pirso turbós már szóbakerült itt de még senki nem hivta fel hogy érdeklődjön rola Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Látod Ádám leoltanak itt minket pikk pukk a fórum éber örei :) Csabi e30 :wink: ON a piros gsit pedig ismernie kell jópár embernek, mert díjat is nyert, ha jól tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 a piros gsit pedig ismernie kell jópár embernek, mert díjat is nyert, ha jól tudom! pedig mégsem...Anti is lent csövezett Akaliban 1 hétig mégsincs szinte semmi infoja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Látod Ádám leoltanak itt minket pikk pukk a fórum éber örei :) Csabi e30 :wink: ON a piros gsit pedig ismernie kell jópár embernek, mert díjat is nyert, ha jól tudom! Nem baj ez a dolga, hogy vigyázon a rendre, na akkor hétvégén fel hivom kiváncsi vagyok mennyibe fájna,de tényleg érdekes hogy halálos gsi fan a srác és eladja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 miért? lehet,h tovább akar lépni, lehet kell a zsé, ezer oka van, nem feltétlen az, h Ko.. majd reportolj be, h mi volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 a pirso turbós már szóbakerült itt de még senki nem hivta fel hogy érdeklődjön rola Hiába van az odaírva, de az a kocsi inkább bordó, mint piros . És láttuk kint a ringen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 http://hirdetes.duen.hu/hirdetes.php?o=hir...0681d9c&s=869&a Ezt látta valaki? Miért ilyen olcsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 http://hirdetes.duen.hu/hirdetes.php?o=hir...0681d9c&s=869&a Ezt látta valaki? Miért ilyen olcsó? Gondolom, magyar rendszám hiányos :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Vagy ilyen állaptban van: http://racing.hu/bazar/1224752_1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts