mackosajt Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Webkamerát kaccccsóóód má be lécci! ;) Hűha :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Srácok! Ma este méricske....majd beszélek Oszival, hogy hol is.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Hűha :rolleyes: Amcsi pite feeling ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 jön a jóidő előjönnek a gondok :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 jön a jóidő előjönnek a gondok ;) ;) Na mi van KUKK...gebasz van??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 fogjuk rá,ugyan ugy húz meg minden de viszont 0.5 alatt sehogy se sziszeg semmi hangja 0.8nál is éppen hogy csak van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 oké Dini, köszönöm azért! Jaja ez így igaz és ahogy nézem nem is gyári Gsi csomi ajtó,tehát biztos ezért volt így felrakva. Lacee most nincsen Gsi szárnyam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 gondolom én a lefújót össze kötő csőn lehet 1 jukk :rolleyes: vagy nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Gond az mindíg van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 tuti az a szar cső a gond :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 cd nálad van e vagy Attilától kérdezem?mer már 1év probálom megszerezni de sose jött össze :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 cd nálad van e vagy Attilától kérdezem?mer már 1év probálom megszerezni de sose jött össze :rolleyes: Azon a CD-n 3 darab kép van amit átküldtem anno...semmi több... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 :rolleyes: akkor mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 most 70ért van 2db gyári sínnel megérie?jobb a gyári ülésnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 most 70ért van 2db gyári sínnel megérie?jobb a gyári ülésnél? http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_71174.jpg Jobb...de van ennél sokkal jobb...mint pl anno az enyim volt...ez a kettő között van kb... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Srácok! Ma este méricske....majd beszélek Oszival, hogy hol is.... ;) nekem nem az igazi.. még nem mérettem le a kocsimat és szerintem eső lesz este... ha máskor lehetne akkor az jobb volna.. pl szerda... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 nekem nem az igazi.. még nem mérettem le a kocsimat és szerintem eső lesz este... ha máskor lehetne akkor az jobb volna.. pl szerda... ;) Igen...elég esös...vagyis konkrétan itt most esik is... Szal felőlem tehetjük máskorra is...mert ha vizes az út akkor sok értelme nincs...a súly meg megadható késöb is...mert az idő méréséhez nem kell más...a görbe meg tologatható ha jól emléxek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Igen...elég esös...vagyis konkrétan itt most esik is... Szal felőlem tehetjük máskorra is...mert ha vizes az út akkor sok értelme nincs...a súly meg megadható késöb is...mert az idő méréséhez nem kell más...a görbe meg tologatható ha jól emléxek... :rolleyes: szerintem ha van lehetőság rá akkor toljuk el.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Jobb...de van ennél sokkal jobb...mint pl anno az enyim volt...ez a kettő között van kb... :rolleyes: télleg anti neked nem ilyen volt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Igen...elég esös...vagyis konkrétan itt most esik is... Szal felőlem tehetjük máskorra is...mert ha vizes az út akkor sok értelme nincs...a súly meg megadható késöb is...mert az idő méréséhez nem kell más...a görbe meg tologatható ha jól emléxek... ;) Nekem okés a vizes út. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Először ilyen volt...Ezt vette meg Csoki ha jól emléxem... még zacsiban... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Nekem okés a vizes út. :rolleyes: Legalább nem a kuplungod csúszik el... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 most 70ért van 2db gyári sínnel megérie?jobb a gyári ülésnél? http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_71174.jpg ülj bele, neked kell érezni attól függ milyet szeretnél, mennyire fogjon/szorítson vállban és lapocka alatt hátban...ez ugye attól is függ mekkora darab vagy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 és másodszor? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts