mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 legszivesebben most ... :rolleyes: de amúgy tényleg a lehető leghamarabb, mert igy is már bűntudatom van, hogy csak áll. Mondjuk már szétszedtük .. ;) Szóval nyugodtam mondhatod neki, hogy megalkudunk, és viszem azonnal ... ;) :lol: Motor, hátsó hajtás minden megvan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Motor, hátsó hajtás minden megvan ? nem, de elöbb lakatolni kell úgyis, gondolom az azért elegendő idő lesz az alkatrészek beszerzéséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 nem, de elöbb lakatolni kell úgyis, gondolom az azért elegendő idő lesz az alkatrészek beszerzéséhez. Lakatolnia is Lacinak kellene ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Lakatolnia is Lacinak kellene ? aham, asszem pont Te mondtad, hogy Ö lakatos. Lett volna egy jó lakatos, csak ö az emlitett haveromon keresztül, igy felejtös. Ráadásul ö ugy sem tudná, mit-hol kéne pontosan átalakitani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 aham, asszem pont Te mondtad, hogy Ö lakatos. Lett volna egy jó lakatos, csak ö az emlitett haveromon keresztül, igy felejtös. Ráadásul ö ugy sem tudná, mit-hol kéne pontosan átalakitani. Néha kicsit kevered a dolgokat szerintem ;) Én Misi kapcsán - aki megvette a kék kombit - mondtam, hogy lakatos :rolleyes: Őszintén megmondom, hogy nem tudom Laci milyen sulit végzett, de van céjóóója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Néha kicsit kevered a dolgokat szerintem :lol: Én Misi kapcsán - aki megvette a kék kombit - mondtam, hogy lakatos :lol: Őszintén megmondom, hogy nem tudom Laci milyen sulit végzett, de van céjóóója. ;) :lol: ;) Hát nemtom, úgy emlékszem amikor kint voltunk Sárgánál, és A Fóti srácról beszéltünk, kérdeztem, hogy és Ő is lakatolta, és mondtad, hogy igen hát Ö lakatos .... de lehet keverem akkor nem tudom .... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 ;) :lol: ;) Hát nemtom, úgy emlékszem amikor kint voltunk Sárgánál, és A Fóti srácról beszéltünk, kérdeztem, hogy és Ő is lakatolta, és mondtad, hogy igen hát Ö lakatos .... de lehet keverem akkor nem tudom .... :rolleyes: Nem emlékszem rá, hogy Lacira azt mondtam volna, hogy lakatos :lol: Nem azt mondtam, hogy ő leggóóóózta össze a maradványból ismét a kocsit ? De bármikor előfordulhat, hogy hüleséget mondok, vagy tévedek :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 De hüleee vagy ;) ;) BW4 mé nem ? Úgynézki nem kapok szabit... pont két hét leállás van előtte, utánna meg hajlamosak nem bejönni dolgozni az emberek, aztán mindenkire szükség van olyankor... főleg hogy mi így is kevesen vagyunk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Anti! A fóti srác, aki neked berakta a C-be az XE-t, ugy hallom most megint épít egyet utcára. Szerinted mennyi az esélye, hogy elvállalna egy hasonló átépítést ? Mondjuk abba NE menne, de nem sok különbség van szerintem. A szerelö-haverom akivel csináltam volna szereti nem felvenni a telefont, és nincs kedvem megbízhatatlan emberrel belefognom egy ilyen munkába. Meg a fóti srác legalább már tudja, gondolom, hogy mi merre. Szóval a kérdés, hogy vállalna vajon még egyet ? Hát nem még egyet épít...hanem az enyimet rakja helyre amit összetörtem...ugyanis most már az övé... :rolleyes: Meg lehet kérdezni...de szerintem nem fog csinálni még egy ilyet...legalább is anno azt mondta, hogy amit csináltunk az annyi...és igazából nem lehet megfizetni azt amit hekkeltünk rajta...mert kb 3 hónap reggeltől estig meló, flex, heggesztés...szívás...most, hogy már fejből nyomjuk nem olyan gáz...de meg kell kérdezni őt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Az nagyon jó lenne, ha meg tudnád említeni neki a dolgot. Hálás lennék érte. Egyébként nekem nem gyorsulásra kéne, bőven elég ha benne van és ketyeg. Asszem úgy sem lesz lassú .. :rolleyes: Azért arra készülj fel, hogy szét kell vágni hozzá a tűzfalat... ;) meg a váltóalagutat is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 aham, asszem pont Te mondtad, hogy Ö lakatos. Lett volna egy jó lakatos, csak ö az emlitett haveromon keresztül, igy felejtös. Ráadásul ö ugy sem tudná, mit-hol kéne pontosan átalakitani. Hát én tudom...de ez irányú tudásomnak már ára van... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Szóval nyugodtam mondhatod neki, hogy megalkudunk, és viszem azonnal ... :rolleyes: ;) Kb 1 misit készíts elő...minimum... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Kb 1 misit készíts elő...minimum... ;) Az szép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Az szép :rolleyes: Nem kell ezen azért annyira csodálkozni...otthon neki lehet állni aztán szívni vele... ;) Ki kell találni, hogy hogy passzol össze a váltó, a hajtás hogy meg be a manta futómű hátra, hogy fér el a váltó, milyen kinyomócsapágy kell...leömlő, kipu, olajdekli, kábelezés, és akkor még csak azokat mondtam amik gyorsban eszembejutottak...és nem lelni róla leírást igazán sehol...így szívás az egész... ;) Ez már tényleg az a kategóriájú dolog, hogy vagy nekiáll az ember és lassan 1 év alatt összerakja, szív vele, vagy csenget, azt jó lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Azért arra készülj fel, hogy szét kell vágni hozzá a tűzfalat... :rolleyes: meg a váltóalagutat is... ;) Aham, már kb az öszes lehetséges, német-magyar fórumot átrágtam .. így azt nem mondom, hogy mindent tudok, de a nagyjával azért tisztában vagyok .. nem egy délutáni motorcsere .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Aham, már kb az öszes lehetséges, német-magyar fórumot átrágtam .. így azt nem mondom, hogy mindent tudok, de a nagyjával azért tisztában vagyok .. nem egy délutáni motorcsere .. A legnagyobb gond nem is ezzel van, hanem hogy nincs hely...és tényleg átgondolandó, hogy utcára használva szétvágsz e hosszában egy alvázat pl... :rolleyes: Azért ezeket gondold át mielött lépsz...nem véletlenül rakják bele a 2.4-et gond nélkül...és nem szaroznak az xe-vel...mondjuk én ezek függvényében is az xe mellett döntöttem... :lol: Kettő tapasztalataim alapján nem való utcára...kb úgy képzeld el mintha egy m5-ös bömösben ülnél tecnhika nélkül...felejtős...3-ban is gázra eldobja a seggét...nem kicsit...nagyon... ;) :lol: Ami jó, ha viccelődik az ember, de nem jó, ha nem akarja... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 de ő NE-t akar.. persze az is 115 le de mégse 150 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 de ő NE-t akar.. persze az is 115 le de mégse 150 :rolleyes: Ne miatt meg pláne nem vágnám szét, hanem beleraknék egy 2.0-t vagy 2.2-t ami még korhűbb is és nyomatékos moci...ráadásul minden passzol pikk-pakk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Ne miatt meg pláne nem vágnám szét, hanem beleraknék egy 2.0-t vagy 2.2-t ami még korhűbb is és nyomatékos moci...ráadásul minden passzol pikk-pakk... ;) ott a váltóalagúttal nem kéne mókolni ? mert ez ugye 1,2-es és nem autómata, mert ugye úgy tudom az autómatának meg a GTE-nek valamivel nagyobb a váltóalagútja .. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 ott a váltóalagúttal nem kéne mókolni ? mert ez ugye 1,2-es és nem autómata, mert ugye úgy tudom az autómatának meg a GTE-nek valamivel nagyobb a váltóalagútja .. :rolleyes: Jól tudod...azért nem kell, mert oda maradhat a sima váltó, vagy akár a manta 4-es 5-ös váltója...Így már nem kell pl a kardánnal sem szívni...meg sokminden mással... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Jól tudod...azért nem kell, mert oda maradhat a sima váltó, vagy akár a manta 4-es 5-ös váltója...Így már nem kell pl a kardánnal sem szívni...meg sokminden mással... ;) mondjuk ez barátibb ajánlat azért, az biztos .. az egyik ok, amiért ne-t raknék bele, mert kicsit közelebb áll azért a szívemhez egy gsi motor .. de ez lehet karcsú érv a sok szívás mellett .. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 mondjuk ez barátibb ajánlat azért, az biztos .. az egyik ok, amiért ne-t raknék bele, mert kicsit közelebb áll azért a szívemhez egy gsi motor .. de ez lehet karcsú érv a sok szívás mellett .. ;) :rolleyes: Nekem is hasonló érvek voltak a döntők...meg nem volt akkora trouble hogy szét kell vágni a kasztnit... nem volt gond a sok szívás mert valami nagyon egyedit akartam...amilyen még nincs az országban...hát sikerült is...csak rövid életű lett a drágám... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Jó az a CIH motor is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Jó az a CIH motor is. :rolleyes: Nekem még egy dolog játszott közre...ha késöbb turbót akartam volna bele, akkor nem lett volna nagy gond...ellenben a cih esetében lehetett volna elölről kezdeni...de voltak napok amikor úgy volt, hogy CIH lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Asszem hazamegyek és megkorbácsolom magam, vagy valami... ;) Webkamerát kaccccsóóód má be lécci! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts