Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

aham, asszem pont Te mondtad, hogy Ö lakatos.

Lett volna egy jó lakatos, csak ö az emlitett haveromon keresztül, igy felejtös. Ráadásul ö ugy sem tudná, mit-hol kéne pontosan átalakitani.

Néha kicsit kevered a dolgokat szerintem ;)

Én Misi kapcsán - aki megvette a kék kombit - mondtam, hogy lakatos :rolleyes:

Őszintén megmondom, hogy nem tudom Laci milyen sulit végzett, de van céjóóója.

Megosztás:

Néha kicsit kevered a dolgokat szerintem :lol:

Én Misi kapcsán - aki megvette a kék kombit - mondtam, hogy lakatos :lol:

Őszintén megmondom, hogy nem tudom Laci milyen sulit végzett, de van céjóóója.

;) :lol: ;)

Hát nemtom, úgy emlékszem amikor kint voltunk Sárgánál, és A Fóti srácról beszéltünk, kérdeztem, hogy és Ő is lakatolta, és mondtad, hogy igen hát Ö lakatos ....

de lehet keverem akkor nem tudom .... :rolleyes:

Megosztás:

;) :lol: ;)

Hát nemtom, úgy emlékszem amikor kint voltunk Sárgánál, és A Fóti srácról beszéltünk, kérdeztem, hogy és Ő is lakatolta, és mondtad, hogy igen hát Ö lakatos ....

de lehet keverem akkor nem tudom .... :rolleyes:

Nem emlékszem rá, hogy Lacira azt mondtam volna, hogy lakatos :lol:

Nem azt mondtam, hogy ő leggóóóózta össze a maradványból ismét a kocsit ?

De bármikor előfordulhat, hogy hüleséget mondok, vagy tévedek :lol: B)

Megosztás:

Anti!

A fóti srác, aki neked berakta a C-be az XE-t, ugy hallom most megint épít egyet utcára. Szerinted mennyi az esélye, hogy elvállalna egy hasonló átépítést ? Mondjuk abba NE menne, de nem sok különbség van szerintem. A szerelö-haverom akivel csináltam volna szereti nem felvenni a telefont, és nincs kedvem megbízhatatlan emberrel belefognom egy ilyen munkába. Meg a fóti srác legalább már tudja, gondolom, hogy mi merre.

Szóval a kérdés, hogy vállalna vajon még egyet ?

Hát nem még egyet épít...hanem az enyimet rakja helyre amit összetörtem...ugyanis most már az övé... :rolleyes:

Meg lehet kérdezni...de szerintem nem fog csinálni még egy ilyet...legalább is anno azt mondta, hogy amit csináltunk az annyi...és igazából nem lehet megfizetni azt amit hekkeltünk rajta...mert kb 3 hónap reggeltől estig meló, flex, heggesztés...szívás...most, hogy már fejből nyomjuk nem olyan gáz...de meg kell kérdezni őt... ;)

Megosztás:

Az nagyon jó lenne, ha meg tudnád említeni neki a dolgot. Hálás lennék érte.

Egyébként nekem nem gyorsulásra kéne, bőven elég ha benne van és ketyeg. Asszem úgy sem lesz lassú .. :rolleyes:

Azért arra készülj fel, hogy szét kell vágni hozzá a tűzfalat... ;) meg a váltóalagutat is... ;)

Megosztás:

Az szép :rolleyes:

Nem kell ezen azért annyira csodálkozni...otthon neki lehet állni aztán szívni vele... ;)

Ki kell találni, hogy hogy passzol össze a váltó, a hajtás hogy meg be a manta futómű hátra, hogy fér el a váltó, milyen kinyomócsapágy kell...leömlő, kipu, olajdekli, kábelezés, és akkor még csak azokat mondtam amik gyorsban eszembejutottak...és nem lelni róla leírást igazán sehol...így szívás az egész... ;) Ez már tényleg az a kategóriájú dolog, hogy vagy nekiáll az ember és lassan 1 év alatt összerakja, szív vele, vagy csenget, azt jó lesz... :lol:

Megosztás:

Azért arra készülj fel, hogy szét kell vágni hozzá a tűzfalat... :rolleyes: meg a váltóalagutat is... ;)

Aham, már kb az öszes lehetséges, német-magyar fórumot átrágtam .. így azt nem mondom, hogy mindent tudok, de a nagyjával azért tisztában vagyok ..

nem egy délutáni motorcsere ..

Megosztás:

Aham, már kb az öszes lehetséges, német-magyar fórumot átrágtam .. így azt nem mondom, hogy mindent tudok, de a nagyjával azért tisztában vagyok ..

nem egy délutáni motorcsere ..

A legnagyobb gond nem is ezzel van, hanem hogy nincs hely...és tényleg átgondolandó, hogy utcára használva szétvágsz e hosszában egy alvázat pl... :rolleyes: Azért ezeket gondold át mielött lépsz...nem véletlenül rakják bele a 2.4-et gond nélkül...és nem szaroznak az xe-vel...mondjuk én ezek függvényében is az xe mellett döntöttem... :lol:

Kettő tapasztalataim alapján nem való utcára...kb úgy képzeld el mintha egy m5-ös bömösben ülnél tecnhika nélkül...felejtős...3-ban is gázra eldobja a seggét...nem kicsit...nagyon... ;) :lol: Ami jó, ha viccelődik az ember, de nem jó, ha nem akarja... ;)

Megosztás:

Ne miatt meg pláne nem vágnám szét, hanem beleraknék egy 2.0-t vagy 2.2-t ami még korhűbb is és nyomatékos moci...ráadásul minden passzol pikk-pakk... ;)

ott a váltóalagúttal nem kéne mókolni ?

mert ez ugye 1,2-es és nem autómata, mert ugye úgy tudom az autómatának meg a GTE-nek valamivel nagyobb a váltóalagútja .. :rolleyes:

Megosztás:

ott a váltóalagúttal nem kéne mókolni ?

mert ez ugye 1,2-es és nem autómata, mert ugye úgy tudom az autómatának meg a GTE-nek valamivel nagyobb a váltóalagútja .. :rolleyes:

Jól tudod...azért nem kell, mert oda maradhat a sima váltó, vagy akár a manta 4-es 5-ös váltója...Így már nem kell pl a kardánnal sem szívni...meg sokminden mással... ;)

Megosztás:

Jól tudod...azért nem kell, mert oda maradhat a sima váltó, vagy akár a manta 4-es 5-ös váltója...Így már nem kell pl a kardánnal sem szívni...meg sokminden mással... ;)

mondjuk ez barátibb ajánlat azért, az biztos ..

az egyik ok, amiért ne-t raknék bele, mert kicsit közelebb áll azért a szívemhez egy gsi motor ..

de ez lehet karcsú érv a sok szívás mellett ..

;) :rolleyes:

Megosztás:

mondjuk ez barátibb ajánlat azért, az biztos ..

az egyik ok, amiért ne-t raknék bele, mert kicsit közelebb áll azért a szívemhez egy gsi motor ..

de ez lehet karcsú érv a sok szívás mellett ..

;) :rolleyes:

Nekem is hasonló érvek voltak a döntők...meg nem volt akkora trouble hogy szét kell vágni a kasztnit...

nem volt gond a sok szívás mert valami nagyon egyedit akartam...amilyen még nincs az országban...hát sikerült is...csak rövid életű lett a drágám... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.