Lanti Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 mér mivolt multhéten? meddig lesztek ott? jönnél te is pehi? mert akkor msot ugrik be, hogy nem is lurdy hanem esso kút 7 :rolleyes: ;) Amugy sajna semmi nem igazan van pénteken a k.rva sok rendőrön kívül, azért kicsit autozunk meg ilyenek... jöjjön mindenki és akkor talán élvezetesebb lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 jönnél te is pehi? mert akkor msot ugrik be, hogy nem is lurdy hanem esso kút 7 :rolleyes: ;) Amugy sajna semmi nem igazan van pénteken a k.rva sok rendőrön kívül, azért kicsit autozunk meg ilyenek... jöjjön mindenki és akkor talán élvezetesebb lesz :lol: nakabbe légyszives ;) akkor 8kor a lurdynál ???? :lol: :lol: feljegyeztem hehehe. Amúgy nemtom odaérek e mert Szabi barátomnak a D Kadettját csináljuk ma is melo után meg vasárnap is hogy blitzre kész legyen mert most végre van egy hétvégéje mikor nincs fusija. Remélem kész leszünk de ha odaérek akkor is csak cégessel sajna ami kárcsú. Majd meglássuk mondta a vak is mielőtt neki ment a fának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 már meg is van köszi ! :rolleyes: nm Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Na szóval :lol: mivel az összes autósboltos havernak szóltam,hogy kell INA tőke nekem ezért próbálkozott mindenki, és fel is hívott ma délután hogy ott van nála a tőke, sikerült, na mondom kicsit jó lett volna később de hát mindegy, na meg Viktornál olcsóbb lett volna, de mivel később szólt Viktor mint aogy szóltam a srácnak így nem akartam a számból segget csináli, egyszóval elmentem érte, és be is raktuk, nemrég végeztünk,, hát valami qrva jó hangja lett, gondolom hidegen ez is fog csattogni, de most mikor hazaértünk nem állítottam le és frankón nem hallani a motort :lol: csak a szervószivattyút :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Na szóval :lol: mivel az összes autósboltos havernak szóltam,hogy kell INA tőke nekem ezért próbálkozott mindenki, és fel is hívott ma délután hogy ott van nála a tőke, sikerült, na mondom kicsit jó lett volna később de hát mindegy, na meg Viktornál olcsóbb lett volna, de mivel később szólt Viktor mint aogy szóltam a srácnak így nem akartam a számból segget csináli, egyszóval elmentem érte, és be is raktuk, nemrég végeztünk,, hát valami qrva jó hangja lett, gondolom hidegen ez is fog csattogni, de most mikor hazaértünk nem állítottam le és frankón nem hallani a motort :lol: csak a szervószivattyút :rolleyes: ;) ;) ergo pont bontásérett. B) :lol: CSabi este valami? valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 ergo pont bontásérett. ;) :rolleyes: CSabi este valami? valahol? Szokásos, aztán meg majdmeglátjuk, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 no mi lesz este? kihozzam a rettenetet a garázsból? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 .....de mivel később szólt Viktor.... Ehhhh.... Igazán lehetnél figyelemesebb és gyorsabb Viktor :rolleyes: Irgumburgum ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 tegnap éjjel mennyi rendőr volt az utakon... beszarás... legalább 15 rendőrautót láttam a lurdytól hazafelé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Ehhhh.... Igazán lehetnél figyelemesebb és gyorsabb Viktor :rolleyes: Irgumburgum ;) ;) :lol: :lol: Bocs, télleg, legközelebb jobban figyelek a felmerülő igényekre, és télleg elnézést mindenkitől, aki hasonlóan járt figyelmetlenségem miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Asszem hazamegyek és megkorbácsolom magam, vagy valami... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Asszem hazamegyek és megkorbácsolom magam, vagy valami... :lol: Nem vagy te mazochista vazze !!! Hát csaknem! ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Ma beszéltem az erőműves opeles szervízfőnökkel (családbarát), javítási kézikönyvek ügyében , mondtam neki hogy kellene eredetiben pár db pl többek közt Astra F GSI hez 20XE ,NE motorkóddal Ecotec motorokhoz.... valamit Az új OPC-s gépekhez! Aztmondta menyjek be és adjam le a listát és megrendeli! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Ma beszéltem az erőműves opeles szervízfőnökkel (családbarát), javítási kézikönyvek ügyében , mondtam neki hogy kellene eredetiben pár db pl többek közt Astra F GSI hez 20XE ,NE motorkóddal Ecotec motorokhoz.... valamit Az új OPC-s gépekhez! Aztmondta menyjek be és adjam le a listát és megrendeli! ;) Hö höj tesó,van lap sannered? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Hö höj tesó,van lap sannered? :rolleyes: Nincs de majd megoldom ;) Van nyomdás haver is! ;) Sőőt a sogornőm is nyomdában melózik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Nincs de majd megoldom ;) Van nyomdás haver is! :rolleyes: Sőőt a sogornőm is nyomdában melózik! ;) Egyik haverom pont ilyen sw-eket ír most,könyv scannerhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Egyik haverom pont ilyen sw-eket ír most,könyv scannerhez. Az jó, ja remélem magyar nyelven kapoma cuccot! És azt is hogy a GM által írt könyv! Hát az erőműnek már csak csak azt adnak ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Olyan tettre készülök hogy na ;) , már megy a programozás most írom a motort a katalógushoz de többet majd ha készlessz! Várható megjelenés ha iylen tempoban haladok 8-12 hónap közé tehető! ;) (egyedül k.va sok meló) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Asszem hazamegyek és megkorbácsolom magam, vagy valami... :rolleyes: De csak bőrszerkóba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 De csak bőrszerkóba ;) És krómcső! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 De csak bőrszerkóba ;) És krómcső! :rolleyes: ;) Én meg vizuális tipus...még a hideg is kirázott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Én meg vizuális tipus...még a hideg is kirázott! :rolleyes: Láttál már bőrszerkóban...? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Láttál már bőrszerkóban...? ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 http://www.mujerestic.com/wp-content/uploa...darth-vader.png Hmmmm. Viktor tök csini vagy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Vájá, nekem nincs ilyen bugyim, ez nem én vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts