J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Veszel egy jó Cupra-t??? :lol: :rolleyes: ;) ;) Máris árulod a vasat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Csergőbe nincs, hívtam őket. és rendelni sem lehet már.. Addig idegesít hogy eladom az egész vasat.. Csaba! Esetleg próbáld meg felhívni őket és add meg ezt az alkatrészszámot:420011810, mert elvileg az oldalunkon fent van. Lavina Láng Ina mo-gi képviselete, esetleg itt is rákérdezhetsz. Info Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Csaba! Esetleg próbáld meg felhívni őket és add meg ezt az alkatrészszámot:420011810, mert elvileg az oldalunkon fent van. Lavina Láng Ina mo-gi képviselete, esetleg itt is rákérdezhetsz. Info Köszi szépen, meglátom majd, attól félek hogy majdnem egy motor árát ráköltök tőkékre és nem oldja meg a problémám :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Ez nem B Vectra digit klíma vezérlő? :rolleyes: Nem lehet egyszerű berakni,mert elég sok sallang van hozzá,hogy jól is müködjön. Szerintem is az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Hogy tetted amúgy bele?Na úgy vedd ki is. Még nem kellett izzót cserélnem a lámpámban, csak a múltkor amikor próbáltuk átLEDezni mondom kíváncsiságból kiszedem... Hát nemjött össze... Majd akkor tágítok egy kicsit a lyukán... Úgyis nemsoká megy bele a kszenon... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Van INA tőke 3800/db, 2-3 nap alatt van meg (15% kedv. van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Csabi kicsit nem értem amiket írsz. Aszondod nincs Csergőben de Vktr meg aszondja van. Aszondod kell INA tőke (de mér pont az nemtom) és aztán meg hogy attól félsz ráköltöd a motor árát tőkékre és lehet nem is az a baja. Hogy is van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 ha van valakinek iwiw meghívója akkor légyszi küldje el az opelklub@opelklub.hu-ra ! köszönöm szépen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Csabi kicsit nem értem amiket írsz. Aszondod nincs Csergőben de Vktr meg aszondja van. Maradjunk annyiban hogy akivel én beszéltem a csergőben, valószínű nincs olyan, és annyi kapcsolata mint Viktornak (gondolom) Aszondod kell INA tőke (de mér pont az nemtom) Azt mondják az a gyári, és az a jó és aztán meg hogy attól félsz ráköltöd a motor árát tőkékre és lehet nem is az a baja. Hogy is van ez? Csak annyi hogy félek egy picit, hogy megveszem, és ugyanúgy csattogni fog, és akkor kidobott pénz Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 ha van valakinek iwiw meghívója akkor légyszi küldje el az opelklub@opelklub.hu-ra ! köszönöm szépen ! Írtam az üzenőfalon, jelezte 2-3 ismerősöm hogy van neki, szóval szerintem menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Kell? Rendeljem? Intézzem? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Kell? Rendeljem? Intézzem? ;) :lol: :lol: Na várj még : :lol: ma van a lányom szülinapja, és hát kicsit drágább lett mint gondoltam ;) lényeg hogy van, és tudsz, szóval 1-2 hetet tolom a dolgot, hacsak nem bedöglik a mosógép addigra B) már jelezte Regina hogy haldoklik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Csak annyi hogy félek egy picit, hogy megveszem, és ugyanúgy csattogni fog, és akkor kidobott pénz az simán benne van, hogy fog egy kicsit csattogni hidegen de majd veszel hozzá 0-kmes HF-et és jólesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Írtam az üzenőfalon, jelezte 2-3 ismerősöm hogy van neki, szóval szerintem menni fog. már meg is van köszi ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Trafi infónk van valami az m7ről ? ma mennék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Trafi infónk van valami az m7ről ? ma mennék :rolleyes: Kérd meg Istvánt szóljon ha lát valamit, ők már elindultak. M1-M7 közös szakaszon 100km/h-t érdemes betartani. Én is megyek lassan csak a másik partra. És akkor ezúton jelezném a kedves érdekelteknek hogy nem leszek két hétig. Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 de jó neked ;) Szia :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 M1-M7 közös szakaszon 100km/h-t érdemes betartani. Én egy kicsit megeresztettem kedden az m3-ason egy accord után és rájöttem hogy ezzel a kis kerékkel kurv@ra nem megy végre. :rolleyes: Ja és mocskos sokat csal az órám.Mikor 150et mutat csak 130al megyek.Amikor 130at akkor 113al. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Este 9-kor lurdy.... aki tud jöjjön, nagy bulinak igérkezik a múlt hetekből kiindulva :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Okéj, az lesz. Have fun :rolleyes: Kérd meg Istvánt szóljon ha lát valamit, ők már elindultak. M1-M7 közös szakaszon 100km/h-t érdemes betartani. Én is megyek lassan csak a másik partra. És akkor ezúton jelezném a kedves érdekelteknek hogy nem leszek két hétig. Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Trafi infónk van valami az m7ről ? ma mennék :rolleyes: ez esetleg... 27. 16.00-18.30 09.00-12.00 14.00-17.00 M7-es autópálya M6-os autópálya Székesfehérvár Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Este 9-kor lurdy.... aki tud jöjjön, nagy bulinak igérkezik a múlt hetekből kiindulva :rolleyes: ;) mesélj ;) ha már annyira unatkoztatok, hogy benéztetek Mokkába akkor gigaracsingpéntek lehet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Trafi infónk van valami az m7ről ? ma mennék :rolleyes: M1-M7 kivezető 100, aztán még veszélyes helyek szoktak lenni Fehérvár környékén, ahol elég sűrűn lehet találkozni háromlábúval és mozgótrafival is ;) Meg aztán vigyázni, mert dugig van ilyenkor az autópálya, sok a baleset! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Este 9-kor lurdy.... aki tud jöjjön, nagy bulinak igérkezik a múlt hetekből kiindulva :rolleyes: ;) mér mivolt multhéten? meddig lesztek ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 mesélj :rolleyes: ha már annyira unatkoztatok, hogy benéztetek Mokkába akkor gigaracsingpéntek lehet ;) ;) odabaszott a péntek... :lol: :lol: Dinynek nincs megint kibuvó az este alól! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts