redline Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Megkérdeztem a rendszámtábla megvilágítót és már csak gyáriban tudnak hozni,az árát meg nem írom la csak ha megkapaszkodtál :rolleyes: Valami 7K/db, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Hát ez jó kérdés Csabi ;) Szerintem necces lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Zsoltee! Megkérdeztem a rendszámtábla megvilágítót és már csak gyáriban tudnak hozni,az árát meg nem írom la csak ha megkapaszkodtál :lol: Én tuti hogy lényegesen olcsóbban vettem még anno és utángyártott volt de most azt mondták hogy már csak "sima" f astrához létezik a nem gyári náluk. Sorry :lol: Hmm... Akkor úgynézki olcsóbban kijövök műanyagosmunkával + valami más autónak a rendszámtábla világításával... és akkor még egyedi is lesz... :rolleyes: Azért köszönöm szépen Viktor. B) A Te autód is odab.szós... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Valami 7K/db, nem? 4500/db de az is rohadtul sok érte Hmm... Akkor úgynézki olcsóbban kijövök műanyagosmunkával + valami más autónak a rendszámtábla világításával... és akkor még egyedi is lesz... ;) Azért köszönöm szépen Viktor. :lol: A Te autód is odab.szós... ;) :lol: :lol: Nincs mit B) Az enyém viszonylag egyszerű a maga módján de azért köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nincs mit :lol: Az enyém viszonylag egyszerű a maga módján de azért köszi :rolleyes: Pont ettől szép... Tetisztult gyári forma. ;) Ha aztvesszü az enyémen is csak a gyári cuccok vannak. A morcosítást kivéve... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Hát ez jó kérdés Csabi ;) Szerintem necces lesz :rolleyes: Lehet, hogy valamelyik veterános témakörben előbb célt érne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Lehet, hogy valamelyik veterános témakörben előbb célt érne ;) mondjuk ez igaz lehet hisz az asztrának már olyan értelmesen csinálták meg a ködlámpáját, hogy szét se lehet szedni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ha már a lámpáknál tartunk... Azt mondja meg nekem valaki hogy az FK Angelből hogy lehet kiszedni a tompított égőt? ;) Me én ahogy próbáltam a múltkor nem fér ki a lyukon... :rolleyes: Vagy én csinálok valamit rosszul... mondjuk ez 99% de nem értem hogy mégis hogy kéne neki kijönni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ha már a lámpáknál tartunk... Azt mondja meg nekem valaki hogy az FK Angelből hogy lehet kiszedni a tompított égőt? ;) Me én ahogy próbáltam a múltkor nem fér ki a lyukon... :rolleyes: Vagy én csinálok valamit rosszul... mondjuk ez 99% de nem értem hogy mégis hogy kéne neki kijönni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ha már a lámpáknál tartunk... Azt mondja meg nekem valaki hogy az FK Angelből hogy lehet kiszedni a tompított égőt? ;) Me én ahogy próbáltam a múltkor nem fér ki a lyukon... :rolleyes: Vagy én csinálok valamit rosszul... mondjuk ez 99% de nem értem hogy mégis hogy kéne neki kijönni... ;) Igen, kicsit erőltetni kell, vagy csavarhúzóval óvatosan tágítani a lyukon :lol: Madeinchina minőség, ne várj tőle sokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Igen, kicsit erőltetni kell, vagy csavarhúzóval óvatosan tágítani a lyukon ;) Madeinchina minőség, ne várj tőle sokat :rolleyes: Kicsit? Azon kívül hogy kiakasztom a rögzítő cuccát meg sem mozdul... van egy lemez amihez hozzá van fogatva az égő, ami kiáll a foncsorból... azt kéne sztem valahogy kiszedni az égővel együtt... de az sem jön ki. Feszegetni meg nem akartam me mondom ha eltöröm a foncsort szarabbul járok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ha már a lámpáknál tartunk... Azt mondja meg nekem valaki hogy az FK Angelből hogy lehet kiszedni a tompított égőt? ;) Me én ahogy próbáltam a múltkor nem fér ki a lyukon... :rolleyes: Vagy én csinálok valamit rosszul... mondjuk ez 99% de nem értem hogy mégis hogy kéne neki kijönni... ;) Tudom miről beszélsz :lol: Azt csak úgy lehet kivenni ahogy Gabi is mondta...kicsit feszgetni kell.Hogy tetted amúgy bele?Na úgy vedd ki is.Én is úgy cseréltem a jó multkorában hogy próbáltam a lemezen hajlítani.Amúgy volt olyan izzó ami tök lazán belement és volt a nagyfejű voltozat ami nem akart.Ja és nekem a lámpát is ki kell venni a szereléshez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ilyet láttatok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ilyet láttatok már? http://img0.tar.hu/stock16v/size2/35177920.jpg világító "check" felirat? persze, minden reggel ez fogad :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 világító "check" felirat? persze, minden reggel ez fogad :rolleyes: ;) na még szerencse hogy csak reggel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Kicsit? Azon kívül hogy kiakasztom a rögzítő cuccát meg sem mozdul... van egy lemez amihez hozzá van fogatva az égő, ami kiáll a foncsorból... azt kéne sztem valahogy kiszedni az égővel együtt... de az sem jön ki. Feszegetni meg nem akartam me mondom ha eltöröm a foncsort szarabbul járok... :lol: Pedig az a baja, hogy kisebb a lyuk, mint az égő ;) De kicsit meg kell feszegetni csavarhúzóval a lyuk peremét, és akkor már kifér ;) Szűzlány effekt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Szűzlány effekt... :rolleyes: Nem csalódtunk... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Sajna sehol nem kapni INA tőkéket! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Sajna sehol nem kapni INA tőkéket! :rolleyes: Itten van pl... Meg szerintem Viktorék is tudnak...de ezt ő tudja... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Itt is van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ilyet láttatok már? http://img0.tar.hu/stock16v/size2/35177920.jpg Ez nem B Vectra digit klíma vezérlő? :rolleyes: Nem lehet egyszerű berakni,mert elég sok sallang van hozzá,hogy jól is müködjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Sajna sehol nem kapni INA tőkéket! :rolleyes: Ja, Viktoréknál van, néztem kb. 3500Ft db-ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Kicsit? Azon kívül hogy kiakasztom a rögzítő cuccát meg sem mozdul... van egy lemez amihez hozzá van fogatva az égő, ami kiáll a foncsorból... azt kéne sztem valahogy kiszedni az égővel együtt... de az sem jön ki. Feszegetni meg nem akartam me mondom ha eltöröm a foncsort szarabbul járok... :rolleyes: Csak az ego jon ki a lemez nem a lyuk kicsi de ki jon rajta ! Nekem mindig tonkre is ment kiszedesnel az izzo! Ezutan en kitagitotatm reszelovel ! Xenon izzonal mar be sem fer ot t drasztikusan ki kell reszelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Itten van pl... Meg szerintem Viktorék is tudnak...de ezt ő tudja... :rolleyes: Csergőbe nincs, hívtam őket. és rendelni sem lehet már.. Addig idegesít hogy eladom az egész vasat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Addig idegesít hogy eladom az egész vasat.. Veszel egy jó Cupra-t??? :lol: :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts