mackosajt Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 ;) rendben. Te tisztíthatod így is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 rendben. Te tisztíthatod így is! :rolleyes: Ne akard, hogy durvuljak... ;) ;) :lol: szétoffollak...azt bemész bánatodba a vegymelóhelyedre...és beülsz egy kád sósavba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Ne akard, hogy durvuljak... ;) :lol: :lol: szétoffollak...azt bemész bánatodba a vegymelóhelyedre...és beülsz egy kád sósavba... :lol: kizárt, mert most jöttem onnan. Kád nincs, sósav helyett meg inkább a kénsavat ajánlom. Tuti anyag, és szebben dolgozik! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 döcögtem most 1 kor hazafele mondom magamba ha már a wastegate bele raktam az 1,5baros rugot nézzük meg milyen e keverék ilyen nyomasnal ... meglepödtem ph3,5 ös chippel 0,80 as lamba .. kiválo ...az EGT sem volt 950foknal több és ekkor eszméltem fel hogy mostmar lassitani is kénne mert gaz lessz ugyanis ... a kika utani villamosmegallonal elkezdtem nyomni ... a hungarián és a kövi villamos megallonal már 215 volt mikor rá pillantottam a kmorára ... na bazzeg :rolleyes: mi lenne ha a program hozza is lenne irva a motorhoz ;) nem adom el a kocsit megy amig megy de ez az érzés megfizethetetlen :lol: nem tudnék ilyen autot megfizetni ami csak a közelében van ennek ahogy megy :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Ez olyan mint egy peremes Seat felni...vagy csak nekem olyan??? ;) :lol: :lol: csak neked :rolleyes: egyébként jó ez a felni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 mélykék kolléga... itten van megint a neked bejövős felni: http://img92.imageshack.us/img92/2751/6789010vt7wa0.jpg ez Redinek bejövős felni nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol találom a zárhídon a hűtőventillátor motorjának az ellenállását vagy mit, ami felelős a venti fokozat kapcsolásáért, meg hogy, hogyan néz ki.. :rolleyes: rászeretném direktbe kötni, hogy rögtön maxon tekerjen és akkor talán elviseli jobban a dugókat a vas. Átkötheted a hűtő oldalában levő szenzornál is a két fokozat vezetékét, és akkor mindig a másodikkal indít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Nah. most én kukk :rolleyes: Ííírjatok keveset ;) csak szombaton leszek közelebb netközelbe.. megyek vidékre "rabszolgasorba" ;) (csak vicc.. egy kis telekfelúúújítás) nah legyetek rosszak.. és a lóerő veletek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 No asszem a ventire van felfogatva egy fehér nagy kerámia ellenállás 2 kivezetéssel! Az astrámon legalább is úgyvélem az lehet ha szembe álsz az autóval a venti jobb oldalán közétályon keresd! Ahaaaa!! :rolleyes: Akkor tudom miről van szó! Akkor nekem is a ventin van, fehéres dobozkaszerű. Köszönöm!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Átkötheted a hűtő oldalában levő szenzornál is a két fokozat vezetékét, és akkor mindig a másodikkal indít. Az az ami a cél lenne! Akkor azt is kipróbálom. Mindent mindent :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 nem netez dolgozik ge.cc :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 na bazzeg :rolleyes: mi lenne ha a program hozza is lenne irva a motorhoz ;) Akkor megtudnád, hogy milyen érzés egy kiválló PH3 Cali 0.7-es nyomáson... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 nah legyetek rosszak.. és a lóerő veletek ;) Mind a 151 :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 nem netez dolgozik ge.cc :rolleyes: billentyűmágusoknak ez a munka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Szonik... Láthattam én már a Te autódat valahol? Mindenki autójára emlékszem, de hogy a Tiédet láttam-e volna már akár képen arra nem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 mélykék kolléga... itten van megint a neked bejövős felni: http://img92.imageshack.us/img92/2751/6789010vt7wa0.jpg nem a felni itt a bejövöös hanem hogy 700le a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Nagyon bejön a sonique márkatárs felnije! ;) cép felni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Srácok, Luk nevezetű Tőke az jó? 8000 körül van darabja, csak nem merem megvenni, mert nem ismerem, azt mondják gyári minőség.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Srácok, Luk nevezetű Tőke az jó? 8000 körül van darabja, csak nem merem megvenni, mert nem ismerem, azt mondják gyári minőség.. Luk tök jó, de INA a gyári. az kb 3500-4000 ft /db. Ennyiért a gyárit is meg lehet oldani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Luk tök jó, de INA a gyári. az kb 3500-4000 ft /db. Ennyiért a gyárit is meg lehet oldani... Tök jó, becsomizzák GM-s zacsiba és már egyből 10ezer ;) Ha előbb toom ilyet veszek ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 ez Redinek bejövős felni nem? :rolleyes: Azt nemtom hogy redinek bejön-e de mk is linkelte a múltkor... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/bbs/IMG_0269_S.JPG Széééép... és a leírtak alapján halad is... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/bbs/IMG_0269_S.JPG Sonique! Ez -60-40 ültetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 döcögtem most 1 kor hazafele mondom magamba ha már a wastegate bele raktam az 1,5baros rugot nézzük meg milyen e keverék ilyen nyomasnal ... meglepödtem ph3,5 ös chippel 0,80 as lamba .. kiválo ...az EGT sem volt 950foknal több és ekkor eszméltem fel hogy mostmar lassitani is kénne mert gaz lessz ugyanis ... a kika utani villamosmegallonal elkezdtem nyomni ... a hungarián és a kövi villamos megallonal már 215 volt mikor rá pillantottam a kmorára ... na bazzeg :rolleyes: mi lenne ha a program hozza is lenne irva a motorhoz ;) nem adom el a kocsit megy amig megy de ez az érzés megfizethetetlen :lol: nem tudnék ilyen autot megfizetni ami csak a közelében van ennek ahogy megy ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Norbi írta date='2008-06-25 - 10:29 szedd össze, írd le, csatolj képeket arról amit eddgi csináltál és majd kikerülhet GrandSportInjection.hu-ra is (legalább lenne mivel feltölteni) csinálja meg a Mor is meg ha még tudsz pár ember aki hajlandó rá akkor lenne értelme :rolleyes: MS Laci írta date='2008-06-25 - 13:06 csak rá kéne bólintanod Xray/MK és még sok más emberke ajánlatára, és lenne mivel feltölteni. Aztán nem jönnének a külföldi fórumokon azzal, hogy mikor fog/fog-e valaha működni az oldal. Norbi írta date='2008-06-25 - 13:49 Annyira biztos voltam benne, hogy te fogsz először beleszólni pedig tényleg semmi közöd hozzá. Foglamad sincs semmiről, mi/merre/hányméter a háttérben. Szerinted ha lesz egy grafika vagy banner az már tartalom??? MS Laci írta date='2008-06-25 - 13:51 Bocs, Xray komplett oldalt emlegetett, nem csak bannert. De igazad van, nem az én oldalam. Próbáljátok már nem ölni egymást pls. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts