Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
mindenre nem vágyhatok, ez csak egy kadett :lol: ;)

Hmm szerintem hagyjuk ezt a csak egy kadettet ok?? ne forgassa ki a szavaim az úr! :rolleyes: Ültetve bármilyen autó lehet nem csak kadett! ;)

Elküldve
Hmm szerintem hagyjuk ezt a csak egy kadettet ok?? ne forgassa ki a szavaim az úr! :rolleyes: Ültetve bármilyen autó lehet nem csak kadett! :lol:

nem forgatom ki csak ez nem mindenre alkalmas, vagy ül, vagy megy ;) ;) :lol:

Elküldve
nem forgatom ki csak ez nem mindenre alkalmas, vagy ül, vagy megy :rolleyes: ;) ;)

Akkor jó már kezdtem azthinni hogy ,,,,,, :lol:

Elküldve

Szép napot mindenkinek!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol találom a zárhídon a hűtőventillátor motorjának az ellenállását vagy mit, ami felelős a venti fokozat kapcsolásáért, meg hogy, hogyan néz ki.. :rolleyes: rászeretném direktbe kötni, hogy rögtön maxon tekerjen és akkor talán elviseli jobban a dugókat a vas.

Tenkju előre is! ;)

Elküldve

idézet timeslip@szabyk

"a harmadik helyért egy 500Le-s golf egyessel mentem amit azért sikerült nem kis előnnyel elverni,de ez már annyira nem boldogított:;)(("

hát lol :rolleyes:

Elküldve
idézet timeslip@szabyk

"a harmadik helyért egy 500Le-s golf egyessel mentem amit azért sikerült nem kis előnnyel elverni,de ez már annyira nem boldogított:;)(("

hát lol :rolleyes:

mindenki a maga szintjén nyomorog ;)

Elküldve
Szép napot mindenkinek!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol találom a zárhídon a hűtőventillátor motorjának az ellenállását vagy mit, ami felelős a venti fokozat kapcsolásáért, meg hogy, hogyan néz ki.. :rolleyes: rászeretném direktbe kötni, hogy rögtön maxon tekerjen és akkor talán elviseli jobban a dugókat a vas.

Tenkju előre is! ;)

Elképzelhető az is, hogy nem a zárhídon, hanem magán a ventilátor keretén van... de pontosan én se tom.. enyémen nincs ;)

Elküldve
Szép napot mindenkinek!

Tenkju előre is! ;)

No asszem a ventire van felfogatva egy fehér nagy kerámia ellenállás 2 kivezetéssel! Az astrámon legalább is úgyvélem az lehet ha szembe álsz az autóval a venti jobb oldalán közétályon keresd!

Elküldve

döcögtem most 1 kor hazafele mondom magamba ha már a wastegate bele raktam az 1,5baros rugot nézzük meg milyen e keverék ilyen nyomasnal ... meglepödtem ph3,5 ös chippel 0,80 as lamba .. kiválo ...az EGT sem volt 950foknal több és ekkor eszméltem fel hogy mostmar lassitani is kénne mert gaz lessz ugyanis ... a kika utani villamosmegallonal elkezdtem nyomni ... a hungarián és a kövi villamos megallonal már 215 volt mikor rá pillantottam a kmorára ... na bazzeg :rolleyes: mi lenne ha a program hozza is lenne irva a motorhoz ;)

nem adom el a kocsit megy amig megy de ez az érzés megfizethetetlen :lol:

nem tudnék ilyen autot megfizetni ami csak a közelében van ennek ahogy megy ;)

Elküldve
Csütörtökön ki tudsz jönni ? :rolleyes:

Megigértem egy srácnak, hogy valahogy betuszkolom egy turbósba 1 menet erejéig a J1be.

Kreálj még jobban opelfant belőle ;)

melozom ...hajnal 1ig de addigra ugyis mindenki haza megy

Elküldve

Szonik... Láthattam én már a Te autódat valahol? Mindenki autójára emlékszem, de hogy a Tiédet láttam-e volna már akár képen arra nem... :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.