Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 mindenre nem vágyhatok, ez csak egy kadett :lol: ;) Hmm szerintem hagyjuk ezt a csak egy kadettet ok?? ne forgassa ki a szavaim az úr! :rolleyes: Ültetve bármilyen autó lehet nem csak kadett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Hmm szerintem hagyjuk ezt a csak egy kadettet ok?? ne forgassa ki a szavaim az úr! :rolleyes: Ültetve bármilyen autó lehet nem csak kadett! :lol: nem forgatom ki csak ez nem mindenre alkalmas, vagy ül, vagy megy ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 nem forgatom ki csak ez nem mindenre alkalmas, vagy ül, vagy megy :rolleyes: ;) ;) Akkor jó már kezdtem azthinni hogy ,,,,,, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Szép napot mindenkinek! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol találom a zárhídon a hűtőventillátor motorjának az ellenállását vagy mit, ami felelős a venti fokozat kapcsolásáért, meg hogy, hogyan néz ki.. :rolleyes: rászeretném direktbe kötni, hogy rögtön maxon tekerjen és akkor talán elviseli jobban a dugókat a vas. Tenkju előre is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 idézet timeslip@szabyk "a harmadik helyért egy 500Le-s golf egyessel mentem amit azért sikerült nem kis előnnyel elverni,de ez már annyira nem boldogított:;)((" hát lol :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 idézet timeslip@szabyk "a harmadik helyért egy 500Le-s golf egyessel mentem amit azért sikerült nem kis előnnyel elverni,de ez már annyira nem boldogított:;)((" hát lol :rolleyes: mindenki a maga szintjén nyomorog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 mindenki a maga szintjén nyomorog :lol: bárcsak az 500LE szintjén nyomoroghatnék! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Ez ám a szegénység! Már a nyomort is irígyled? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Srácok! Az e kadett gátlók stimmelnek az f astra-hoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Szép napot mindenkinek! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol találom a zárhídon a hűtőventillátor motorjának az ellenállását vagy mit, ami felelős a venti fokozat kapcsolásáért, meg hogy, hogyan néz ki.. :rolleyes: rászeretném direktbe kötni, hogy rögtön maxon tekerjen és akkor talán elviseli jobban a dugókat a vas. Tenkju előre is! ;) Elképzelhető az is, hogy nem a zárhídon, hanem magán a ventilátor keretén van... de pontosan én se tom.. enyémen nincs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Szép napot mindenkinek! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol találom a zárhídon a hűtőventillátor motorjának az ellenállását vagy mit, ami felelős a venti fokozat kapcsolásáért, meg hogy, hogyan néz ki.. :rolleyes: rászeretném direktbe kötni, hogy rögtön maxon tekerjen és akkor talán elviseli jobban a dugókat a vas. Tenkju előre is! ;) No asszem a ventire van felfogatva egy fehér nagy kerámia ellenállás 2 kivezetéssel! Az astrámon legalább is úgyvélem az lehet ha szembe álsz az autóval a venti jobb oldalán közétályon keresd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 érdekes :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 http://inetauto.ru/uploads/posts/2008-05/1..._x_2df8d2fc.jpg érdekes :rolleyes: Hát jobb szót én sem találnék erre a Wectrára... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Hát jobb szót én sem találnék erre a Wectrára... :rolleyes: Kár érte.Ahogy mondani szokás.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 http://inetauto.ru/uploads/posts/2008-05/1..._x_2df8d2fc.jpg érdekes :rolleyes: Óóó te jóó éégg! Megint BMW! Hogy én hogy utálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 http://inetauto.ru/uploads/posts/2008-05/1..._x_2df8d2fc.jpg érdekes :rolleyes: NO COMMENT ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 döcögtem most 1 kor hazafele mondom magamba ha már a wastegate bele raktam az 1,5baros rugot nézzük meg milyen e keverék ilyen nyomasnal ... meglepödtem ph3,5 ös chippel 0,80 as lamba .. kiválo ...az EGT sem volt 950foknal több és ekkor eszméltem fel hogy mostmar lassitani is kénne mert gaz lessz ugyanis ... a kika utani villamosmegallonal elkezdtem nyomni ... a hungarián és a kövi villamos megallonal már 215 volt mikor rá pillantottam a kmorára ... na bazzeg :rolleyes: mi lenne ha a program hozza is lenne irva a motorhoz ;) nem adom el a kocsit megy amig megy de ez az érzés megfizethetetlen :lol: nem tudnék ilyen autot megfizetni ami csak a közelében van ennek ahogy megy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Csütörtökön ki tudsz jönni ? :rolleyes: Megigértem egy srácnak, hogy valahogy betuszkolom egy turbósba 1 menet erejéig a J1be. Kreálj még jobban opelfant belőle ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Csütörtökön ki tudsz jönni ? :rolleyes: Megigértem egy srácnak, hogy valahogy betuszkolom egy turbósba 1 menet erejéig a J1be. Kreálj még jobban opelfant belőle ;) melozom ...hajnal 1ig de addigra ugyis mindenki haza megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Szonik... Láthattam én már a Te autódat valahol? Mindenki autójára emlékszem, de hogy a Tiédet láttam-e volna már akár képen arra nem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 mélykék kolléga... itten van megint a neked bejövős felni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Ez olyan mint egy peremes Seat felni...vagy csak nekem olyan??? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Neked már minden olyan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Ez olyan mint egy peremes Seat felni...vagy csak nekem olyan??? ;) :lol: :lol: mi meg nem sz@runk a perem alá és még kacsás is! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts