kiskecso Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 én csak vizet, meg limonádét. de tényleg 850 volt, aztán 900 lett az exAztec verda ára hasznaltauto.hu-n már 950 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 már 950 :rolleyes: a kuk lemaradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 opsz beelőztek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 a kuk lemaradt... az már nem menő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 az már nem menő :rolleyes: találj ki valamit gyorsan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 most nem megy,erősen levan zsibadva az agyam még Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 szent sz*r, Dini milyen öreg vagy! De azért Boldog Szülinapot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 jé, van toronymerevítője...kár hogy 8v :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 már 950 :rolleyes: Ezt még ma délelött meg kell venni, mert holnapra már 1 misi, jövő héten meg már felbecsülhetetlen ára lesz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 létezik olyan műszer amivel a benzin szagot nyomon lehet követni? illetve azt hogy honnan szivároghat? péntekig meg kell oldanom a dolgot és nagyon bass*a a csőrömet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 létezik olyan műszer amivel a benzin szagot nyomon lehet követni? illetve azt hogy honnan szivároghat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 gyufa....meggyújtod...és ha megtalálta a szivárgás helyét enyhe hang és fényjelzéssel mutatja, hogy hol is a szivárgás... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 létezik olyan műszer amivel a benzin szagot nyomon lehet követni? illetve azt hogy honnan szivároghat? péntekig meg kell oldanom a dolgot és nagyon bass*a a csőrömet :rolleyes: Elvileg létezik olyan hogy szimat na nem amit gelko mutatott! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Ezt még ma délelött meg kell venni, mert holnapra már 1 misi, jövő héten meg már felbecsülhetetlen ára lesz... :lol: B+, ez vagy hülyének néz mindenkit, vagy ennyire pofátlan. :rolleyes: gyufa....meggyújtod...és ha megtalálta a szivárgás helyét enyhe hang és fényjelzéssel mutatja, hogy hol is a szivárgás... :lol: ;) ;) :lol: Anti! Kipihented magad rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 B+, ez vagy hülyének néz mindenkit, vagy ennyire pofátlan. :rolleyes: Szerintem meg marha jól szórakozik, poénból csinálja és vinnyogva kacag azon, hogy egyesek ezt egy picit is komolyan veszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 B+, ez vagy hülyének néz mindenkit, vagy ennyire pofátlan. :rolleyes: Szerintem mind 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Nemrég keltem...és nincs kedvem kimenni a klímás kecóból... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Ezt még ma délelött meg kell venni, mert holnapra már 1 misi, jövő héten meg már felbecsülhetetlen ára lesz... ;) áááá,azt kéne mondani neki 700-750 kp ugy se sokkal többé vetted nehogy má "rajtunk" gazdagodj meg :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 de felteszem má én is a kocsit először 1ért :rolleyes: másnap már 1.5,ha meg végkép nincs rá jelentkező 2milka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Kössszi ;) Ilyenem van is otthon Gelko csak szegényke most beteg úgyhogy keresni kéne más megoldást... köszi Anti, mint mondtam is már rád mindig lehet számítani ;) beszéltem Patyival csak sajna csütre van időpontja délutánra és hát ugye már úgy eléggé ki van centizve a dolog. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Na friss ződkártya.... természetesen a CO szar.... Aztmondja a muki hogy sok anyagot kap! Pedíg a fogyasztásom nem mondható rossznak.... hmm.. szerintem megint lambda szonda lessz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 de felteszem má én is a kocsit először 1ért :rolleyes: másnap már 1.5,ha meg végkép nincs rá jelentkező 2milka ;) ezen terepjáró mellett nem is lenne csoda ;) :lol: :lol: de hát írmser' :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 ezen terepjáró mellett nem is lenne csoda :rolleyes: ;) ;) de hát írmser' :lol: :lol: :lol: irigykedsz mert ő tudja használni... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 ezen terepjáró mellett nem is lenne csoda :rolleyes: ;) ;) de hát írmser' :lol: :lol: :lol: nemmindenki ülteti ám porig a gépet :D Közlekedni is kell , namega komfort is sokat számít! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 nemmindenki ülteti ám porig a gépet ;) Közlekedni is kell , namega komfort is sokat számít! :rolleyes: mindenre nem vágyhatok, ez csak egy kadett :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts