mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Asszem ha közzé teszem akko' az lesz a baj ha meg nem akko' meg az ;) Nem tezsed közzé ? :rolleyes: Mindeki tudja, hogy nem vagy klubtag ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ez pont tőled mennyire realisztikusan hangzik :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: Gabi 4 sörét nehéz überelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hát nemtom találnánk e neki ekkora babakocsit! :rolleyes: ;) ;) Megoldjuk :lol: Gabi 4 sörét nehéz überelni! Mivan, mivan, mivan??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Van ilyen ? :lol: B) :D :P Kinek van még ilyen ? Laci4nekbiztivan :lol: Ez így igaz.. csak a neten már jóideje nincs frissítve :P ;) Valakinek tipp hogy hol lehet venni új rendszámtábla világítást GSihez? :lol: Unixnál nincs, Bárdiautónál nincs... :rolleyes: Stock16V tegnap említett valami lámpaboltot ahol állítólag fillérekért dobálják... Ha találsz, és nem eredetit több ezerért, szólj nekem is.. Anno 1-2 hónapja mikor kérdeztem csergőben csak az volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 De vótam :lol: :lol: B) amúgy nem hiszem hogy sok mindenkit izgatna az a lista. Nem tezsed közzé ? :rolleyes: Mindeki tudja, hogy nem vagy klubtag ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 De vótam ;) ;) :lol: És mámostmá ménem vagy??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Na jóccaka a népnek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Khmmmmmmmmmm...... Vasárnaptól nem a torony része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Volt még jobb oldalon egy másik folytonossági hiány, azt le sem fotóztam, de az is gyógyítva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Volt még jobb oldalon egy másik folytonossági hiány, azt le sem fotóztam, de az is gyógyítva :rolleyes: mi történt pista? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 mi történt pista? Volt egy kisebb és egy nagyobb merfáradt lemezdarab - nevezzük korrodációnak ténykedésének - a jobb oldalon - elég eldugott helyen -, most meg lett gyógyítva :rolleyes: Ha érdekel, meg tudom mutatni milyen lett, direkt nincs még berögzítve a légszűrőház - még - ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 abba kell hagyni az ivást :P :rolleyes: ;) ;) Ez pont tőled mennyire realisztikusan hangzik :lol: :lol: :lol: B) Igen...850 volt...de mentségemre szolgáljon, hogy ma már ittam... :D :P akkor csak nem vagyok gógyis... vagy mégis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Na végre...már azt hittem sosem indul el.... ;) ;) :lol: Ejjj... De szivesen látnak engem errefelé. :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Héj X... Néddemá mit találtam itthon neked... Muteromék ezt a fizujukhoz kapják "EÜ csomag" néven de számodra ez egy "DIY Tuning Kit". :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Héj X... Néddemá mit találtam itthon neked... Muteromék ezt a fizujukhoz kapják "EÜ csomag" néven de számodra ez egy "DIY Tuning Kit". :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/080624/F_nyk_p-0043...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080624/F_nyk_p-0044...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080624/F_nyk_p-0046...ltoltes.hu_.jpg :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 De gonosz valaki! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 De gonosz valaki! ;) :lol: Ki? :rolleyes: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Khmmmmmmmmmm...... Vasárnaptól nem a torony része. Hallottam már az Ice Tea flakonokról a csomidban, de gondolni se mertem volna, hogy az ásványvizes flakont te a toronyba beszereled!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Hallottam már az Ice Tea flakonokról a csomidban, de gondolni se mertem volna, hogy az ásványvizes flakont te a toronyba beszereled!!!!! :lol: :rolleyes: ;) ;) én nem mertem ezt leírni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Én le mertem. Igaz, nem tudom, hogy mi a 850, de én is ittam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Én le mertem. Igaz, nem tudom, hogy mi a 850, de én is ittam. :rolleyes: én csak vizet, meg limonádét. de tényleg 850 volt, aztán 900 lett az exAztec verda ára hasznaltauto.hu-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Én meg sört. Kicsit megszomjaztam 16 óra meló után, de kettő után megálltam. :rolleyes: Aztec verdája? Egy hónapja sincs, hogy árulta! Kupecok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Én meg sört. Kicsit megszomjaztam 16 óra meló után, de kettő után megálltam. :rolleyes: Aztec verdája? Egy hónapja sincs, hogy árulta! Kupecok... azok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 én csak vizet, meg limonádét. de tényleg 850 volt, aztán 900 lett az exAztec verda ára hasznaltauto.hu-n én már 950-nek látom :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 hehe Dinynek szülinapja van ;) boldog szülinapot dínó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts