opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Mérget vehetsz rá :lol: Csak ne vedd be, ha mégsem :rolleyes: ;) Köszönöm az aggódást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Legközelebbi talira hozzál Xréjnek pár szalvétát, lássuk mit alkot abból :lol: :lol: Hajtogatok egy HÓPIHÉT :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Legközelebbi talira hozzál Xréjnek pár szalvétát, lássuk mit alkot abból :rolleyes: ;) meglepődnél ha azzal is a seggét törölné ki miii... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Na végre...már azt hittem sosem indul el.... :rolleyes: ;) ;) De gonosz......... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 3 éves kor elött ez nem is csoda... ;) ;) H azt feltételezzük, hogy nem is fogok felnőni, akkor márcsak maradok ilyen irigytelennek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 meglepődnél ha azzal is a seggét törölné ki miii... :lol: :lol: :lol: Ha rámjön valahol a természet lágy ölén az tuti hogy a konzolhoz nyulok előbb! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 H azt feltételezzük, hogy nem is fogok felnőni, akkor márcsak maradok ilyen irigytelennek :rolleyes: Csak nem megy egymáshoz a cumisüveg meg a szakáll... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 meglepődnél ha azzal is a seggét törölné ki miii... :lol: :lol: :lol: Mondom, hogy hüle vagy....hogy pazarolna erre ilyen értékes anyagot ? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ha rámjön valahol a természet lágy ölén az tuti hogy a konzolhoz nyulok előbb! :rolleyes: ;) ;) csak a mutatóra vigyázz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Csak nem megy egymáshoz a cumisüveg meg a szakáll... :rolleyes: Próbáltad? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 :rolleyes: ;) ;) Na egy adu nálatok van fel is vésem akocsira POWERED BY CREPTO! :lol: :lol: :lol: Egyenlőre 1. Fogsz te még fejleszteni B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Csak nem megy egymáshoz a cumisüveg meg a szakáll... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 csak a mutatóra vigyázz... :rolleyes: megmérjük akupufgázt! Surlódás közben! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Egyenlőre 1. Fogsz te még fejleszteni :lol: :lol: B) Naná! :rolleyes: ;) De be kell illeszkedni közétek hogynézne ki ha normális ember lennék! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 http://www.magyar.film.hu/kepek/upload/2005-05/bud_baby.JPG :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ja ez így van... Fentvan Anti is meg coupe is meg redline is... :lol: ;) még Piista is, csak nincs kocsija. :lol: (meg én is :rolleyes: ) Ez övön aluli volt! B) :lol: má elég érdekes lenne, ha övön felül kéne használni ami a gurigán volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 http://www.magyar.film.hu/kepek/upload/2005-05/bud_baby.JPG Hehe, el tudnám képzelni Píístát egy ilyen szituban :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 má elég érdekes lenne, ha övön felül kéne használni ami a gurigán volt. :rolleyes: Namár csak azért is nekiálltam a PVC -s verziónak! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hehe, el tudnám képzelni Píístát egy ilyen szituban :rolleyes: ;) ;) Hát nemtom találnánk e neki ekkora babakocsit! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Így első blikkre nem csúnya... ;) Akkor csak jól láttam én múltkor szerencsen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 délután még 850-nek láttam, most meg 900. Vagy csak képzelődök? Mellesleg érdekes, hogy mostanság akinek megvették a kocsiját, az új tulajok már árulják is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 délután még 850-nek láttam, most meg 900. Vagy csak képzelődök? abba kell hagyni az ivást ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 abba kell hagyni az ivást :lol: :rolleyes: ;) Ez pont tőled mennyire realisztikusan hangzik ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 délután még 850-nek láttam, most meg 900. Vagy csak képzelődök? Mellesleg érdekes, hogy mostanság akinek megvették a kocsiját, az új tulajok már árulják is. Igen...850 volt...de mentségemre szolgáljon, hogy ma már ittam... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Asszem ha közzé teszem akko' az lesz a baj ha meg nem akko' meg az ;) Mutasd csak..... Ühüm..... Hol van benne a klubtagság bejegyzés ? :rolleyes: Ez így nem jó, visszadom ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts