Lacee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 :rolleyes: Van ilyen ? ;) :lol: :lol: :lol: Kinek van még ilyen ? Laci4nekbiztivan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 ....miközben csak bízni tudok benne, hogy Tinnyén már le van fújva az eleje, és nem csak elvileg :lol:.... Mérget vehetsz rá ;) Csak ne vedd be, ha mégsem :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Mérget vehetsz rá ;) Csak ne vedd be, ha mégsem :rolleyes: ;) KG special... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Persze...most hogy kinőtted a színezőfüzeteket...már játszhatsz budigurigával... ;) Ez övön aluli volt! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ez övön aluli volt! :lol: :rolleyes: Anti is ezt az utat járta be és látod hova jutott ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ja ez így van... Fentvan Anti is meg coupe is meg redline is... ;) :rolleyes: Hehe ja tudom és nem is azé írtam! Az enyém is fentvan csak akkor még nem az enyém volt! ;) ÍME! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Anti is ezt az utat járta be és látod hova jutott ;) :lol: :lol: :lol: Hát valahol el kell kezdeni! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hehe ja tudom és nem is azé írtam! Az enyém is fentvan csak akkor még nem az enyém volt! ;) Egyébként most hogy az aláírásokról beszélgetünk... Mi az a REFERENCA? ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Egyébként most hogy az aláírásokról beszélgetünk... Mi az a REFERENCA? :lol: :rolleyes: köteksző??? Baze kisüt a nap ás ágaskodnak a gyíkok! ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 :rolleyes: Mutasd csak..... Ühüm..... Hol van benne a klubtagság bejegyzés ? ;) Ez így nem jó, visszadom ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Így jó komi??? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Így jó komi??? :rolleyes: ;) ;) Hova fajult ezt a mai világ az ember csak segíteni akar erre homoszexuális ajánlatokkal bombázzák. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hát valahol el kell kezdeni! :rolleyes: ;) Na jáááááááááááá.... Van aki szalmából akar egeret csinálni, te nem ezt választottad ;) :lol: :lol: De hasonló a koncepció :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Anti is ezt az utat járta be és látod hova jutott :rolleyes: ;) ;) :lol: Ne legyél irígy...majd felnőssz...és te is gurigázhatsz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hova fajult ezt a mai világ az ember csak segíteni akar erre homoszexuális ajánlatokkal bombázzák. :rolleyes: Nincs mákod tesvér! ;) ;) Ismét nemírtam oda hogy kiét ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Mutasd csak..... Ühüm..... Hol van benne a klubtagság bejegyzés ? :rolleyes: Ez így nem jó, visszadom :lol: B) :D :P ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hova fajult ezt a mai világ az ember csak segíteni akar erre homoszexuális ajánlatokkal bombázzák. :rolleyes: az nem azt jelenti, hogy el is kell fogadni... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Na jáááááááááááá.... Van aki szalmából akar egeret csinálni, te nem ezt választottad :rolleyes: ;) ;) De hasonló a koncepció :lol: B) A muszáj nagy úr,,, illetve beleakrtam kostolni a teljesítőképességeim határát feszegetve! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 az nem azt jelenti, hogy el is kell fogadni... :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: De nem is írtam neki hogy kiét miét és látod már mi jár a kis kobakjába! ??? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 A muszáj nagy úr,,, illetve beleakrtam kostolni a teljesítőképességeim határát feszegetve! ;) ;) J :rolleyes: Najó megyek dolgozni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 az nem azt jelenti, hogy el is kell fogadni... :rolleyes: ;) Írtam én olyat hogy elfogadom? ;) Már éjszaka is próbálkozott MSNen de nem fogja fel a tényeket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 J :rolleyes: Najó megyek dolgozni... ;) wehehe szerled a suzukat?? ;) :lol: Csináld nekik mert az az Ő autójuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Írtam én olyat hogy elfogadom? ;) Már éjszaka is próbálkozott MSNen de nem fogja fel a tényeket. ;) Na mennyé már , nemtom kinemszagolt Ibolyát 5 hónapja??? esetleg nemtod véletlen?? :rolleyes: :lol: :lol: :lol: És külömben is csak halkan aki regelve van a Bitlove oldalon nem is tudom mitgondoljak! B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ne legyél irígy...majd felnőssz...és te is gurigázhatsz... ;) Soha nem voltam írigy és asszem már nem is leszek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 wehehe szerled a suzukat?? :rolleyes: ;) Csináld nekik mert az az Ő autójuk! dehogy szerelem... én csak szinezem... A kifestőkből már kinőttem... Most lökösökön mutatom meg a kreativitásom... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts