Zsoltee Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Minek köll megűtetni??? :lol: ;) ;) Azé hogy legyen mit kérdezned pubi... :lol: :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ha PowerCup van rajta akkor elférne? Ne találgassunk mán-mán :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Vas cső, megy fény ami kb. 5 ezr Ft, a matrica meg 25 ezer :rolleyes: Nagyságrendileg igen kb., ahogy nézegetem a dolgokat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Azé hogy legyen mit kérdezned pubi... :lol: :rolleyes: ;) Jóva tesó akkor cserélj majd lököst is :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Sajnos a sparco 30körül van és a lexmaul is kb 25e ft.... ;) Én még pont áremelés elött vettem a sparcot 22e volt...... Te figyelj már, mennyi volt akkor az euró, hogy 22000 Forintért megkaptátok őket ? :lol: Jelenlegi listában 30000 Forint, írtam neki most mennyi ;) lexmaul.hu megen off :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Szerintem az nem c20xe toronymerevítő.Én amiket eddig láttam az mind sokkal masszívabb volt ennél és alúlról kerülte ki az sfi dobozt. Azt tippelném, hogy ami hátulról kerül, az lehet jó minden Astra-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 ....A sparco az elég spec anyagból van, valami erős alu-ötvözet. Van vagy egy kiló az egész ;) Amúgy ha úgy veszed, savállóból 20 alatt nem csinálnak neked haveri árban sem (legalábbis mifelénk), szal attól meg már nem sokkal drágább profi anyagból, profi minőségben :lol:.... Te figyelj máááááár. Azért mert volt egy Sparco a kezedben, ami 1 kg, azért nem fordulhat elő, hogy nem mind olyan ? :rolleyes: ;) Istvánnak, ami van szerintem azért drágább, mert állítható :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ne tőlem követeld, nekem is csak ezt állították:) RS kettőt ad. Ez volt a kéken : Ez_nem_megy_fel_XE_re. Oké, ha PC helyén nincs semmi, meg van egy kis nyírbálás itt-ott, akkor talán igen :rolleyes: ;) Ez : Telitappancsos tér és középen buzerálható, tehát kb. ugyanannak tűnik. Ha lakinek van türelme, akkor néze meg az fk oldalát, lehet hoz mást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Nemtom mibajod az FK oldalával... Olyan jól van kategorizálva és olyan könnyen böngészhető.... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ja KOE... Sanyika nyert...szal címvédett...de nem kellett egyedül dobogóra állnia, mert Szabi 3. lett... :rolleyes: Schuszinak valami technikai gondja támadt...róla sajna nem tudni még semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Szeva Anti, megy még a modern idők GSi-je? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Szeva Anti, megy még a modern idők GSi-je? ;) Hibátlanul...tegnapelött toltam egy gyors Szeged oda visszát...klíma, tempo kényelem...suhanás... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 RS kettőt ad. Ez volt a kéken : Ez_nem_megy_fel_XE_re. Oké, ha PC helyén nincs semmi, meg van egy kis nyírbálás itt-ott, akkor talán igen ;) :lol: Ez : Telitappancsos tér és középen buzerálható, tehát kb. ugyanannak tűnik. Ha lakinek van türelme, akkor néze meg az fk oldalát, lehet hoz mást is. Ááááááááááááááááá! Pont ezért írtam az rs-nek h direkt a 16V-he van-e valamijük!! Mire ezt írták vissza: "11.900.- Ft-ért rendelhető (Astra F Tip: F/CC) Fk aluminium középen állítható." Ami ugye NEM egyezik meg a weboldalukon lévőkkel. Így már okés? :rolleyes: Amit tudtam én megtettem. Attól még lehet h az rs hülye ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Igen, az az elszomorító hogy nem is valami gagyi szíj, hanem Gates Power Grip, amilyet most te is feltettél :lol: , énis úgy tudom hogy azért min 60-80-at kikéne bírjon, de már fogalmam sincs hogy hol vettem... 2 éve volt, A tanulság : évente csere mindkettő :rolleyes: Nem a szíj volt szerintem ott a ludas... jó az a gates... vagy a vízpumpád, vagy a feszítő (azt is cserélted, ugye?) volt szar talán. Amúgy egy komplett bontott motor beépítéssel olcsóbb, mintha a kadit vennél, ráadásul nem kell átirogatni sem... Te figyelj máááááár. Azért mert volt egy Sparco a kezedben, ami 1 kg, azért nem fordulhat elő, hogy nem mind olyan ? ;) ;) Istvánnak, ami van szerintem azért drágább, mert állítható :lol: De buuuutaaaa! Az enyém is állítható, mint a sparco-k általában :lol: Az 1-1,5 kiló harmada kb az acél állítócsavar B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 ....De buuuutaaaa! Az enyém is állítható, mint a sparco-k általában :rolleyes: Az 1-1,5 kiló harmada kb az acél állítócsavar ;).... Sparcocucc válasza : "Hello! Jelenleg nincsen ilyenünk raktáron! Elfogyott! 30.000.-Ft lenne az ára acél és píros színű! Állítható! Ha érdekel 2 hét múlva jön áru!" Okostojás ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Elfogyott! 30.000.-Ft lenne az ára acél és píros színű! Állítható! Persze, azért szerepel a hivatalos katalógusban az anyagminőség mellett Al/Fe jelzés... :rolleyes: Egy újszülöttnek minden "vas" ;) Az enyém biztos ilyen alumínium ötvözet, vitának helye nincs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Persze, azért szerepel a hivatalos katalógusban az anyagminőség mellett Al/Fe jelzés... :lol: Egy újszülöttnek minden "vas" :lol: Az enyém biztos ilyen alumínium ötvözet, vitának helye nincs B) Nyomdahibáról még nem halottál ? :rolleyes: ;) ;) Hozd el a Ludyhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Nyomdahibáról még nem halottál ? :rolleyes: ;) ;) Hozd el a Ludyhoz :lol: Szerintem a Píístakötözködés jelenség most sokkal jobban megállja a helyét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 OVI... :rolleyes: ;) Opeltulajdonosok Virtuális Intézménye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 És mi lesz a logójuk? Illetve jelük? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 És mi lesz a logójuk? Illetve jelük? :lol: Nekem van lógóm, bibibiiiiiiii! :rolleyes: A jelem meg izzó féktárcsa ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Nekem van lógóm, bibibiiiiiiii! :rolleyes: Már csak lóg? Az ciki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Nekem van lógóm, bibibiiiiiiii! :rolleyes: A jelem meg izzó féktárcsa ;) ;) Akkor jó OVI-s vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Már csak lóg? Az ciki Most éppen igen. Cikis is lenne, ha nem így lenne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Most éppen igen. Cikis is lenne, ha nem így lenne :rolleyes: álltalában fél 6 van mi??? ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts