Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 jaa.. a "bulihely" felől? LOL akkor sokat érnek a táblával.. mondjuk a gyűrűkkel annál többet :rolleyes: Kitől mitől jött az infó a másik helyről? Én azthittem valami nagyszabású, "költözünk..új helyszín.... " akcijóóóó keretében kerűlt hozzád a helyszín infó Hát ez úgymegy ha itt oylan van,,, költözés biztos van 1000 jóhely még ilyen racsingra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 nem csak hozzám.....iwiw Háát én nem kaptam semmit se nem.. iwiw-en ;) Nah mindegy.. lassan eltolom magam melózni.. előre félek milyen meleg lesz bent :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Érdekes hírdetés! Megirigyelhetnék!! :rolleyes: ;) ;) Nade mit is! Biztos jó az az autó de kicsit túlvan futatva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Sziasztok Tegnap game over lett a vezérműszíjamnak :rolleyes: így 40e km után... valszeg beállt a vízpumpa és ledarálta a fogakat a szíjról... csak a véleményetekre lennék kíváncsi erről : kadett Valamit szereznem kell melózni járni sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 köszönöm a toronymerevítős okfejtéseket! amúgy az OMP meg 32.500,- ba fájna :rolleyes: Horror... FK-t meg nem akarok... FK-val mi a gond? Állítható alut az RS 12-ért ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 FK-val mi a gond? Állítható alut az RS 12-ért ad. Az hogy nem megy fel a 16V-re...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Az hogy nem megy fel a 16V-re...... Elvileg pont ahhoz van ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Sziasztok Tegnap game over lett a vezérműszíjamnak :rolleyes: így 40e km után... valszeg beállt a vízpumpa és ledarálta a fogakat a szíjról... csak a véleményetekre lennék kíváncsi erről : kadett Valamit szereznem kell melózni járni sajna... Amikor cseréltél vezérlés a vizpumpát is cserélted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Amikor cseréltél vezérlés a vizpumpát is cserélted??? Igen, egyforma idős a kettő... kedden megy szerelőhőz és kiderül hogy kuka vagy nem, de valszeg az...habár én nem hallottam semmi csattanást, egyszercsak megállt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Igen, egyforma idős a kettő... kedden megy szerelőhőz és kiderül hogy kuka vagy nem, de valszeg az...habár én nem hallottam semmi csattanást, egyszercsak megállt... :rolleyes: Az érdekes hogy 40 ezer után eccercsak megáll..... ;) Esetleg érdeklődj utána ahol vetted hogy mennyit illene tudnia egy ilyen motyonak de megítélésem szerint min 60 ezer km t tuti aztán lehet lehetne reklamálni is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 hát ha a szerelő nem hibázott, akkor a 60e km-t tudnia kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Az érdekes hogy 40 ezer után eccercsak megáll..... :rolleyes: Esetleg érdeklődj utána ahol vetted hogy mennyit illene tudnia egy ilyen motyonak de megítélésem szerint min 60 ezer km t tuti aztán lehet lehetne reklamálni is! Igen, az az elszomorító hogy nem is valami gagyi szíj, hanem Gates Power Grip, amilyet most te is feltettél ;) , énis úgy tudom hogy azért min 60-80-at kikéne bírjon, de már fogalmam sincs hogy hol vettem... 2 éve volt, A tanulság : évente csere mindkettő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 hát ha a szerelő nem hibázott, akkor a 60e km-t tudnia kéne. Szerintem is, halottam már volt aki 80 ezret elment egy vezérléssel (ez bátorság) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Igen, az az elszomorító hogy nem is valami gagyi szíj, hanem Gates Power Grip, amilyet most te is feltettél ;) , énis úgy tudom hogy azért min 60-80-at kikéne bírjon, de már fogalmam sincs hogy hol vettem... 2 éve volt, A tanulság : évente csere mindkettő :rolleyes: ááá évente nem kell... 4 évente szíj.... És KM arányában a többi! Amúgy milyen minőségű amit betettél?? én INA-t vettem ki és azt is tettem be mindenből és vizpumpából Nem is tudom De német gyártmányt! Nálad nem is a szíj volt a hibás... az tutko a Gates az jómárka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 ááá évente nem kell... 4 évente szíj.... És KM arányában a többi! Amúgy milyen minőségű amit betettél?? én INA-t vettem ki és azt is tettem be mindenből és vizpumpából Nem is tudom De német gyártmányt! Nálad nem is a szíj volt a hibás... az tutko a Gates az jómárka! Vízpumpából meg gyárit vettem arra emlékszem,legalábbis gyári beszállító volt. Egyébként most már mind1... Kadiról vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Vízpumpából meg gyárit vettem arra emlékszem,legalábbis gyári beszállító volt. Egyébként most már mind1... Kadiról vélemény? nem mindegy, mert ha megvan a számla, szerelő tanusítja, akkor lehet reklamálni. A kdi meg képről nagyon patent, csak kérdés, élőben milyen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 a bejáratnál meg le kell csapni a behajtani tilos táblát és csóókolom.. fejlődik.. Amikor mi mentünk este Mokkába egy fickó állt kint és terelte el a népet nem engedett senkit bemenni a hídon, tehát nem csak tábla van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Sziasztok Tegnap game over lett a vezérműszíjamnak ;) így 40e km után... valszeg beállt a vízpumpa és ledarálta a fogakat a szíjról... csak a véleményetekre lennék kíváncsi erről : kadett Valamit szereznem kell melózni járni sajna... Így képeken ok,de egy 85ös autó ilyen állapotban elég ritka.Túl szép hogy igaz legyen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Elvileg pont ahhoz van ez. Mutass nekem olyan fk toronymerevítőt ami felmegy 16V re.....Mert ma megnéztük a Pistáét és úgyen elfér,de a pc beleér....tehát mivel mozog a motor így nem lehet felrakni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Igen, az az elszomorító hogy nem is valami gagyi szíj, hanem Gates Power Grip, amilyet most te is feltettél ;) , énis úgy tudom hogy azért min 60-80-at kikéne bírjon, de már fogalmam sincs hogy hol vettem... 2 éve volt, A tanulság : évente csere mindkettő :rolleyes: a vezérlésből csak gyárit mindenből. az kibirja azz az időt amit ki kell birni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Hogy tudtok Ti közlekedni a pesti utakon ültetett futóművel... Nemrég értem haza pestről... Hihetetlenül rossz, pedig annyira nem is voltam bent a dzsumbujban... A fekvőrendőrökről nem is beszélve... Hallottam szegény lökit hogy súrolja a földet. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 azé van a koptató... had kopjon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 azé van a koptató... had kopjon :rolleyes: Hja... majd kell szerválnom egy olyat is... Majd... Állítólag újonnan Opel kereskedésben 15eFt... Ez vajh igaz lehet vagy parasztvakított a csávó aki mondta? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Mutass nekem olyan fk toronymerevítőt ami felmegy 16V re.....Mert ma megnéztük a Pistáét és úgyen elfér,de a pc beleér....tehát mivel mozog a motor így nem lehet felrakni....... Ne tőlem követeld, nekem is csak ezt állították:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Hogy tudtok Ti közlekedni a pesti utakon ültetett futóművel... Nemrég értem haza pestről... Hihetetlenül rossz, pedig annyira nem is voltam bent a dzsumbujban... A fekvőrendőrökről nem is beszélve... Hallottam szegény lökit hogy súrolja a földet. :lol: :rolleyes: Minek köll megűtetni??? :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts