Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Látom segített a finomabb csiszolópapír... :rolleyes: Nem , hanem több réteg fösték lett rá! Pontossan 5 réteg! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Nem , hanem több réteg fösték lett rá! Pontossan 5 réteg! ;) :rolleyes: aha... Lakkozni nem lakkoztad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 aha... Lakkozni nem lakkoztad? :rolleyes: Nem akartam , bár a festékben van lakk és fényes is lett volna ha,,,,, A napra kitettem a cucot és bőven 30-40 cm ről fujtam és így faja mattos lett! mivel a muanyag is matt nem akartam csili vilit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Nem keresnek, csak olyan az angol olvasási tudásuk mint amilyen az írásuk: gyenge és hibás Oda van írva: "under construction" szerintem meg meglátták a lényeget ... "under construction" semmit nem jelenet ... egy szép körités a weboldal halott és soha többet nem üzemel mondat helyett ... tök fölösleges barmit is ki irni mivel soha nem fog üzemelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Nem akartam , bár a festékben van lakk és fényes is lett volna ha,,,,, A napra kitettem a cucot és bőven 30-40 cm ről fujtam és így faja mattos lett! mivel a muanyag is matt nem akartam csili vilit! Vágom... Királyul néz ki a képeken... Majd ha isten is és a főnökeim is úgy akarják megtekintem balatonon... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Nya annyira nem is szar! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Nya annyira nem is szar! :rolleyes: nagyon szép babakék wunderbaumod van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 nagyon szép babakék wunderbaumod van :rolleyes: Oldscool feeling!! Fater Vareszába is volt! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Redi! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080620/DSC01111_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080620/DSC01109_www...ltoltes.hu_.jpg Nya annyira nem is szar! :rolleyes: Kicsit fura hogy ott sokminden kilóg de amúgy egész korrekt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Nya annyira nem is szar! :rolleyes: jó lett grat, a számlapodon mi az a fehérség ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Komolyan mondom, lassan valóban elveszik a péntekünket! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Kéne ez a supra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Komolyan mondom, lassan valóban elveszik a péntekünket! ;) :rolleyes: Mi ez a letargia ? Lehet pl. könyvtárba is menni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Mi ez a letargia ? Lehet pl. könyvtárba is menni ;) Az lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Kéne ez a supra :rolleyes: hat nem tom én nem biztos hogy fel tudnék nöni a feladathoz mégiscsak 1200Le az a supra az azért már egyenes ut a temetöbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 hat nem tom én nem biztos hogy fel tudnék nöni a feladathoz mégiscsak 1200Le az a supra az azért már egyenes ut a temetöbe hát nem lenne annak muszáj feltétlenül nyomni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 hát nem lenne annak muszáj feltétlenül nyomni ;) no jah 300+ LE vel sem tudok lassan menni Soha ....majd pont evvel jo vicc ;) :lol: :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 no jah 300+ LE vel sem tudok lassan menni Soha ....majd pont evvel jo vicc ;) :lol: :rolleyes: :lol: ;) nem mérted még meg a tiédet mennyi pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Majd ha kicseréltem a kocsiban mindent ami kell és végre jó szőrben lesz, egyszer elviszem valahova ahol van Dyno... Azért kíváncsi lennék hogy hány paripa maradt életben 16év után... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Majd ha kicseréltem a kocsiban mindent ami kell és végre jó szőrben lesz, egyszer elviszem valahova ahol van Dyno... Azért kíváncsi lennék hogy hány paripa maradt életben 16év után... ;) én is gondoltam rá :rolleyes: mennyiért mérnek tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 én is gondoltam rá :rolleyes: mennyiért mérnek tudod? Fingom sincs... sőt azt sem tudom hol van ilyen dyno magyarországon... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Fingom sincs... sőt azt sem tudom hol van ilyen dyno magyarországon... :rolleyes: akkor kb. annyira vagy jólinformált mint én ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 akkor kb. annyira vagy jólinformált mint én ;) kábé. majd holnap reggel másnaposan jönnek a tuner klubbtársak és ők majd mondják a frankót... Gondolom tesztpadon megmérték az elkészült művüket... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 no jah 300+ LE vel sem tudok lassan menni Soha ....majd pont evvel jo vicc :lol: :P :lol: :D :lol: B) Kár hogy nem ismerlek :rolleyes: soha nem jössz ki péntek este, igaz tudom hogy te már akkor, mikor én még csak sehol sem voltam ;) de akkor is kijöhetnél egyik péntek este ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts