loree_gsi16v Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/lcd/IMG_0395_s.jpg Ez nagyon szépen meg van csinálva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 itt tolhatjátok neki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na ilyen lett! :lol: Hát van még mit tanulni ilyentéren de márcsak azért is beszerelem mert SK cucc! :rolleyes: ;) ;) A vonalvezetésekkel is van némi problem az aljánál de Sz@rok bele ilyen marad a kövi biztos jobban sikerül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lizarb Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 corsa tukrom osszetort(visszapillanto).vettem egy ujat. tud valaki segiteni,hogy kell azt a lapot (ujat) feltenni? regi alatt ketoldalu ragaszto volt, az eredeti vagy csak sufni? mi a modja ennek?hogy kell kicserelnem?hogy rogzitsem? koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na ilyen lett! :D Hát van még mit tanulni ilyentéren de márcsak azért is beszerelem mert SK cucc! :rolleyes: ;) ;) A vonalvezetésekkel is van némi problem az aljánál de Sz@rok bele ilyen marad a kövi biztos jobban sikerül! :P jóaza a rózsaszín papaucs, szerintem redi mindjárt lecsap rá :P :lol: a secound editiont azt nekem készíthetnéd! csak 2 ora legyen benne :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 jóaza a rózsaszín papaucs, szerintem redi mindjárt lecsap rá :lol: :rolleyes: a secound editiont azt nekem készíthetnéd! csak 2 ora legyen benne ;) ;) :lol: gurigát, vagy hashajtót küldj Xray-nek, hogy legyen alapanyag. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 jóaza a rózsaszín papaucs, szerintem redi mindjárt lecsap rá :lol: :rolleyes: Az tőle vettük ! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 gurigát, vagy hashajtót küldj Xray-nek, hogy legyen alapanyag. :rolleyes: hiába mondom node látod,, melyőtök tud SZ@RBÓL várat??? ;) ;) Én már csináltam! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 "szalmából egeret" :rolleyes: ;) ;) 'mi a f.sznak csinálsz szarból várat.. mikor a vár várbólban van b.zdmeg' :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 "szalmából egeret" :rolleyes: ;) ;) 'mi a f.sznak csinálsz szarból várat.. mikor a vár várbólban van b.zdmeg' :lol: :lol: :lol: B) :D :P bekaphassátok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Felraktam pár gsit a klubból erre a fórumra......remélem senki nem bánja Ha esetleg mégis akkor szóljon és kitörlöm :lol: :rolleyes: Mekkora reakció!!! ;) ;) :lol: Thanks a lot coupegsi and Zsoltee :jap: You have a really good club in your country, it's really great ! :sol: Congratulations Hungarian Friends :lol: A lot of amazing projects!!! It's perfect! The site " gsi.hu " doesn't work any more? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Redi! Keresnek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Kukk!! Ma este?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Redi! Keresnek! :rolleyes: Nem keresnek, csak olyan az angol olvasási tudásuk mint amilyen az írásuk: gyenge és hibás Oda van írva: "under construction" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 ... Lantibááááá...este szídííííí pls...kösziiiiiii... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Nem keresnek, csak olyan az angol olvasási tudásuk mint amilyen az írásuk: gyenge és hibás Oda van írva: "under construction" de mióta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 de mióta :rolleyes: Maci mostanában csak OFF megy??? ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Maci mostanában csak OFF megy??? :rolleyes: ;) ;) :lol: itt mióta van off? mellesleg szét vok hullva. küldenem kéne má neked is egy önéletrajzot, már talán meg is írtam, csak még nem küldtem el. vergődök, mint muszájdzsekis a gumiszobában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Ma a lurdynál találkozunk 9kor...ha esetleg tegnap nem volt ott valaki mikor megbeszéltük...... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 itt mióta van off? mellesleg szét vok hullva. küldenem kéne má neked is egy önéletrajzot, már talán meg is írtam, csak még nem küldtem el. vergődök, mint muszájdzsekis a gumiszobában. Na ilyen veszélyes a helyzet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na ilyen veszélyes a helyzet? :rolleyes: nem, csak most már biztos, hogy 0 kompenzáció a 36->40 óra végett. a szakszervezetekből meg páran forszírozzák a 12-zést, mert akkor több szabadnap lenne... ennek hátulütője, hogy akkor újra kéne tárgyalni a bérezést, amit már most is sokall a drága HR igazgatónő... egyre vonzóbb a cég... annyira spórolnak, minden garast a fogukhoz vernek, közben milliárdos fejlesztéseket végeznek... szal pl. annyira csak az éppen szükséges dolgokat engedik, hogy múltkor egy segédanyag elfogyott... másik kütyüre egy nyomástávadó hiányzik, mert tartalék nincs, és elromlott az eredeti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Ez hülyeség de tény hogy semmi közöm hozzá. Viszont a szept 15-én befizetendő súlyadót is befizeted márciusban, mert akkor jön meg a csekk és nehogy elfelejtsd? A súlyadót is befizettem akkor amikor megkaptam a két csekket. Pontosan. ;) Nem mentegetőtöm, kellene a powercup, de most vasárnap felnit veszek gumival, így a költségvetést át kellett szerveznem. Nameg még jövő héten a MHT is fújva lesz az is egy 20as... Szóval nem maradt lé ilyesmire. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na ilyen lett! :lol: Hát van még mit tanulni ilyentéren de márcsak azért is beszerelem mert SK cucc! :rolleyes: ;) ;) A vonalvezetésekkel is van némi problem az aljánál de Sz@rok bele ilyen marad a kövi biztos jobban sikerül! :lol: Látom segített a finomabb csiszolópapír... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Lantibááááá...este szídííííí pls...kösziiiiiii... :rolleyes: tőcsd feee, és hozz minden gyári cd-t hozzá.. ami votl esetleg... mi a típusa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts