Zsoltee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Leejtőn a szar is gurul... :rolleyes: ;) lol. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Céges a gép, szal full legál dolgok vannak rajta...CD-m viszont nincs semmihez... :rolleyes: Ha céges és nincs hozzá telepítő cucc akkor viszont akár te is ujra tudnád húzni, mert amikor bekapcsolod kell, hogy legyen lehetőség valami recovery startup-ot választani aminek a segítségével gyári állapotba visszaáll. Ezt pont erre találták ki, hogy bárki meg tudja magának javítani. De előtte a fontos dolgokat érdemes lementeni a gépről, mert mindent legyak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Leejtőn a szar is gurul... :rolleyes: ;) deszeretincselkedni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Ha céges és nincs hozzá telepítő cucc akkor viszont akár te is ujra tudnád húzni, mert amikor bekapcsolod kell, hogy legyen lehetőség valami recovery startup-ot választani aminek a segítségével gyári állapotba visszaáll. Ezt pont erre találták ki, hogy bárki meg tudja magának javítani. De előtte a fontos dolgokat érdemes lementeni a gépről, mert mindent legyak. F8, aztán felolvasást tartottam Xraynek, hogy mik a lehetőségek...azoktól nem javult meg... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Ésmá formája is van vagy csak beleszúrtad a pamlagba hogy világítson neked éjjel? :D ;) nembírtam ki és begyugdostam a helyire :lol: Most festettem OCSMÁNY LETT! :rolleyes: ;) Pedíg annyira megcsiszoltam! Nembaj van B terv Ötapadós tapéta! :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 F8, aztán felolvasást tartottam Xraynek, hogy mik a lehetőségek...azoktól nem javult meg... :rolleyes: nemaz sokkal korábban, valamikor közvetlen bekapcsolás után kell lennie valaminek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 nemaz sokkal korábban, valamikor közvetlen bekapcsolás után kell lennie valaminek Ha kivan kapcsolva a sajátgép specnél valamint a rendszervisszaálítás akkor fújhatja :rolleyes: Amúgy régen volt egy parancs a setupreg dos alól és faján ment pl win98 de ezekben már nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 nembírtam ki és begyugdostam a helyire ;) Most festettem OCSMÁNY LETT! :rolleyes: ;) Pedíg annyira megcsiszoltam! Nembaj van B terv Ötapadós tapéta! :lol: :lol: :lol: Én is így jártam a magasbeépítéssel a háromszögekbe... Megcsiszoltam, azthittem frankó. lefújtam feketével, az meg előhozta a hepehupákat meg a gördőket... Azthittem szívinfarktust kapok... Azóta is úgy van, még nem volt humorom nekiállni befejezni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 srác a nemzetközi fórumon kicsit besokkolt a képektől... Igaz ami igaz... Nagyon szép GSi-k vannak magyarországon. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Ómájgád... :rolleyes: ;) Fogyasztást csökkentő mágnes gyűrű ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Retrolada a pöttyös túrórudinak... Nem is a lada a videóban a lényeg hanem az hogy a Winkler hogy elinézi szegény A Corsa-t az elején. ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Én is így jártam a magasbeépítéssel a háromszögekbe... Megcsiszoltam, azthittem frankó. lefújtam feketével, az meg előhozta a hepehupákat meg a gördőket... Azthittem szívinfarktust kapok... Azóta is úgy van, még nem volt humorom nekiállni befejezni. :rolleyes: Én most újralecsiszoltam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Én most újralecsiszoltam! :rolleyes: Nekem újra kéne kezdeni nulláról... De valahogy elment a kedvem tőle... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Ómájgád... :lol: :lol: Fogyasztást csökkentő mágnes gyűrű :lol: B) Farokgyűrűnek faja lenne ,,, potenciazavarokra a fószer belehúz a cerka közepébe egy 6 os ankert ráteszi a mágnes gyűrűt és VOALÁ! Úgy áll mint az ideges cobra , és a gyűrűnél el is laposodik a nyaka! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Nekem újra kéne kezdeni nulláról... De valahogy elment a kedvem tőle... :lol: nekem még nem , de lassan asszem megrendelema gyárit :rolleyes: ;) Még egy próbát teszek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Ha kivan kapcsolva a sajátgép specnél valamint a rendszervisszaálítás akkor fújhatja ;) Amúgy régen volt egy parancs a setupreg dos alól és faján ment pl win98 de ezekben már nincs! mi köze van az os beállításainak a betűjel nélküli partición kucorgó, gyártó által sysprep-el előtelepített rendszerhez? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 mi köze van az os beállításainak a betűjel nélküli partición kucorgó, gyártó által sysprep-el előtelepített rendszerhez? :rolleyes: Köteksző??? ;) Amúgy az én Notebookomon semmi előtelepített dolog nincs! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Én most újralecsiszoltam! :rolleyes: Ha kisebb gödrök vannak benne, akkor vegyél késtapaszt és azzal húzd át, utána zsír lesz ;) Ez direkt kisebb gödröket szed ki, nem kell hozzá edző, csak hoszabb ideig szárad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 milyen gumit érdemes venni mostanság?pireli? :rolleyes: Nekem Yokohama Parada volt eddig és most GoodYear F1 Eagle. Mindkettő kegyetlen jó és betapad. A yokohama szárazon jobb, nagyon tapad, vastagított oldalfallal, peremvédővel, utcai sport. Kicsit jobban kopik mint más gumi. Az F1 is jó, de ennek a jó tulajdonsága inkább vizes úton jön elő, a nagy vízelvezetők miatt, és amit a gyártó leír, hogy megszünik az aquaplaning hatás, tényleg van benne igaz. Nem csúszkál annyira vizen. Én ezeket körfolgalomba szoktam tesztelni, a Yoko-val nagyobb sebességgel lehet bemenni és tartani a magasabb sebességet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Király... Jól néz ki... PÜben küldj egy árajánlatot rá kompletten légyszi. Bár nagyvalószínűséggel már csak jövő hónapban veszem, ha veszem, mert megjött a biztosítás csekk is. :rolleyes: És ha megjött egyből be kell fizetni? Júni 30-ig meg még 30 napig érvényes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Igen, én is inkább mechanikus vagyok és kívül faragom a kadettét, mint elektromosan a vectráét :rolleyes: De szerintem az szebb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 És ha megjött egyből be kell fizetni? Júni 30-ig meg még 30 napig érvényes Én inkább befizetem akkor amikor megjött, minthogy elfelejtsem... Én nyugodtabb vagyok ilyenkor... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Én inkább befizetem akkor amikor megjött, minthogy elfelejtsem... Én nyugodtabb vagyok ilyenkor... :rolleyes: Ez hülyeség de tény hogy semmi közöm hozzá. Viszont a szept 15-én befizetendő súlyadót is befizeted márciusban, mert akkor jön meg a csekk és nehogy elfelejtsd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 És ha megjött egyből be kell fizetni? Júni 30-ig meg még 30 napig érvényes Ígyvan, határidő után van még 30 nap kockázatválallás és ezért a rendőrsem büntethet meg! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Ígyvan, határidő után van még 30 nap kockázatválallás és ezért a rendőrsem büntethet meg! ;) Nem mented ki magad MEG KELL VENNED azt a powercupot ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts