MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 10-ért láttam ezért kérdeztem meg, még a hülyének is megéri. annyiért vedd meg, még ha nem is lesz jó. próbáld ki és akkor fogod tudni mi is a helyzet. lehet az is meg van buhernyákolva, nem tudhatod miben futott, lehet f20ra van hangolva Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Kell neked 6 gyertyás autó :rolleyes: ;) ;) hát ha anno találtam voln anormális Let-et, akkor sziszegne a járgány. csakhát nem volt akkor sehol, én meg troccból beleraktam ezt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 annyiért vedd meg, még ha nem is lesz jó. próbáld ki és akkor fogod tudni mi is a helyzet. lehet az is meg van buhernyákolva, nem tudhatod miben futott, lehet f20ra van hangolva Ok. Kipróbálom, oszt ha nem jó eladom 2 csilliárdé :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 hát ha anno találtam voln anormális Let-et, akkor sziszegne a járgány. csakhát nem volt akkor sehol, én meg troccból beleraktam ezt ;) Erre rakhatsz két csigát is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ok. Kipróbálom, oszt ha nem jó eladom 2 csilliárdé ;) de arra figyelj hogy spirálos legyen ne elektromos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 de arra figyelj hogy spirálos legyen ne elektromos :rolleyes: Veszek akkor bicigli jeladót és felkötegelem a felnire ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Erre rakhatsz két csigát is :rolleyes: hát komolyan elgondolkodtam rajta, de akkor is csak 1 kerülne rá. a kettő az már egy másik pénztárca, meghát néha azért tankolni is kellene bele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Jéééé, szpídszter kormány van benne ? :rolleyes: A_t_y_a_ú_r_i_s_t_e_n Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 A_t_y_a_ú_r_i_s_t_e_n Szinte ingyen van ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Na ki akar nagy féket ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Na, hát nem panaszkodásképp csak hogy tudjátok hogy mi tud még elromlani egy GSI-n. Olyan hangja van újabban elöl mintha recsegne valami fémes dolog, bukkanóknál is de körförgalomban olyan mintha bele érne valami valamibe...na mindegy ... a gátlók tuti szarok, az összekötőrudak,toronyagycsapágyak már voltak cserélve, ja amúgy el is húz most már durván jobbra... ó igen a fékkel sem stimmel valami, talán szorul vagy kitudja... a középdobom kuka, kikéne vetetnem de akkor hangosodna a gép, 16e egy új, berakatva. és a meglepi hogy amíg jár a motor, ontja a benzinszagot... a fogyasztása nem nőtt igazán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Na, hát nem panaszkodásképp csak hogy tudjátok hogy mi tud még elromlani egy GSI-n. Olyan hangja van újabban elöl mintha recsegne valami fémes dolog, bukkanóknál is de körförgalomban olyan mintha bele érne valami valamibe...na mindegy ... a gátlók tuti szarok, az összekötőrudak,toronyagycsapágyak már voltak cserélve, ja amúgy el is húz most már durván jobbra... ó igen a fékkel sem stimmel valami, talán szorul vagy kitudja... a középdobom kuka, kikéne vetetnem de akkor hangosodna a gép, 16e egy új, berakatva. és a meglepi hogy amíg jár a motor, ontja a benzinszagot... a fogyasztása nem nőtt igazán... Nekem a benzinszag a fő nyomó csőből jött ami a tűzfalon van. Megtörtem és "izzadt" belőle a benzin körbe, az idő megette. A haverom corsa gsi-n is ez volt a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Na ki akar nagy féket ? ;) Nekem ez kicsi... :lol: :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Na Übermeister Enterkezűek! Úgy készüljetek már légyszi, hogy valaki operálja már meg a lapitopimat...xray azt mondja, hogy valami a system32dll-el van...vágjátok...jó nektek... :rolleyes: Na szóval se kép se hang...doson keresztül lehetne állítólag valamit csinálni de én ahhoz hülye vagyok...a windowshoz is, de ott legalább jók a színek... Na szóval aki jön és ért hozzá megcsinálja nekem ugye??? Ja vista amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Ja vista amúgy... Akkor úgy intézd hogy legyen vkinél egy külső vinyó meg egy xp cd ;) Futó úr, milyen jól állsz iwiwen eb ranglistában te mákos disznó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Akkor úgy intézd hogy legyen vkinél egy külső vinyó meg egy xp cd ;) Na akkor hozzatok ilyet is... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 köszi! hétvégén azt is csekkoljuk majd... Nekem a benzinszag a fő nyomó csőből jött ami a tűzfalon van. Megtörtem és "izzadt" belőle a benzin körbe, az idő megette. A haverom corsa gsi-n is ez volt a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 NO Alakulok! Píísta nem kipellengérezni! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Futó úr, milyen jól állsz iwiwen eb ranglistában te mákos disznó :lol: Pedig fingom sincs a focihoz, de úgy látszik a matematika itt is jól működik :rolleyes: :lol: Alakulok! Píísta nem kipellengérezni! ;) ;) A mutatók még eléggé konyulnak B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Redi!!!!!! Franciák is azt kérdezik mi van a gsi.hu val :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 A mutatók még eléggé konyulnak :lol: :rolleyes: Az ülőgarnitúrán nem mutat sajna ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Redi!!!!!! Franciák is azt kérdezik mi van a gsi.hu val :rolleyes: Na ja hiába rágom a fülét.... de látod ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Na valaki bevállalja, hogy megcsinálja nekem a gépet? Este kiviszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 NO http://kepfeltoltes.hu/080619/DSC01089_www...ltoltes.hu_.jpg Alakulok! Píísta nem kipellengérezni! :rolleyes: ;) szépen világít a wcpapírguriga :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Na valaki bevállalja, hogy megcsinálja nekem a gépet? Este kiviszem... ez a "megmókoljuk" dolog sztem nem fog menni, ha full ujra kell huzni abban segítek de az meg nem egy csüt. esti lurdys dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts