MOR16V Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 10-ért láttam ezért kérdeztem meg, még a hülyének is megéri. annyiért vedd meg, még ha nem is lesz jó. próbáld ki és akkor fogod tudni mi is a helyzet. lehet az is meg van buhernyákolva, nem tudhatod miben futott, lehet f20ra van hangolva
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Kell neked 6 gyertyás autó :rolleyes: ;) ;) hát ha anno találtam voln anormális Let-et, akkor sziszegne a járgány. csakhát nem volt akkor sehol, én meg troccból beleraktam ezt :lol:
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 annyiért vedd meg, még ha nem is lesz jó. próbáld ki és akkor fogod tudni mi is a helyzet. lehet az is meg van buhernyákolva, nem tudhatod miben futott, lehet f20ra van hangolva Ok. Kipróbálom, oszt ha nem jó eladom 2 csilliárdé :rolleyes:
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 hát ha anno találtam voln anormális Let-et, akkor sziszegne a járgány. csakhát nem volt akkor sehol, én meg troccból beleraktam ezt ;) Erre rakhatsz két csigát is :rolleyes:
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Ok. Kipróbálom, oszt ha nem jó eladom 2 csilliárdé ;) de arra figyelj hogy spirálos legyen ne elektromos :rolleyes:
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 de arra figyelj hogy spirálos legyen ne elektromos :rolleyes: Veszek akkor bicigli jeladót és felkötegelem a felnire ;) ;) :lol:
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Erre rakhatsz két csigát is :rolleyes: hát komolyan elgondolkodtam rajta, de akkor is csak 1 kerülne rá. a kettő az már egy másik pénztárca, meghát néha azért tankolni is kellene bele ;)
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Jéééé, szpídszter kormány van benne ? :rolleyes: A_t_y_a_ú_r_i_s_t_e_n
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 A_t_y_a_ú_r_i_s_t_e_n Szinte ingyen van ;) :rolleyes:
Lacee Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Na, hát nem panaszkodásképp csak hogy tudjátok hogy mi tud még elromlani egy GSI-n. Olyan hangja van újabban elöl mintha recsegne valami fémes dolog, bukkanóknál is de körförgalomban olyan mintha bele érne valami valamibe...na mindegy ... a gátlók tuti szarok, az összekötőrudak,toronyagycsapágyak már voltak cserélve, ja amúgy el is húz most már durván jobbra... ó igen a fékkel sem stimmel valami, talán szorul vagy kitudja... a középdobom kuka, kikéne vetetnem de akkor hangosodna a gép, 16e egy új, berakatva. és a meglepi hogy amíg jár a motor, ontja a benzinszagot... a fogyasztása nem nőtt igazán...
loree_gsi16v Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Na, hát nem panaszkodásképp csak hogy tudjátok hogy mi tud még elromlani egy GSI-n. Olyan hangja van újabban elöl mintha recsegne valami fémes dolog, bukkanóknál is de körförgalomban olyan mintha bele érne valami valamibe...na mindegy ... a gátlók tuti szarok, az összekötőrudak,toronyagycsapágyak már voltak cserélve, ja amúgy el is húz most már durván jobbra... ó igen a fékkel sem stimmel valami, talán szorul vagy kitudja... a középdobom kuka, kikéne vetetnem de akkor hangosodna a gép, 16e egy új, berakatva. és a meglepi hogy amíg jár a motor, ontja a benzinszagot... a fogyasztása nem nőtt igazán... Nekem a benzinszag a fő nyomó csőből jött ami a tűzfalon van. Megtörtem és "izzadt" belőle a benzin körbe, az idő megette. A haverom corsa gsi-n is ez volt a gond.
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Na ki akar nagy féket ? ;) Nekem ez kicsi... :lol: :rolleyes: ;)
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Na Übermeister Enterkezűek! Úgy készüljetek már légyszi, hogy valaki operálja már meg a lapitopimat...xray azt mondja, hogy valami a system32dll-el van...vágjátok...jó nektek... :rolleyes: Na szóval se kép se hang...doson keresztül lehetne állítólag valamit csinálni de én ahhoz hülye vagyok...a windowshoz is, de ott legalább jók a színek... Na szóval aki jön és ért hozzá megcsinálja nekem ugye??? Ja vista amúgy...
Albert Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Ja vista amúgy... Akkor úgy intézd hogy legyen vkinél egy külső vinyó meg egy xp cd ;) Futó úr, milyen jól állsz iwiwen eb ranglistában te mákos disznó :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Akkor úgy intézd hogy legyen vkinél egy külső vinyó meg egy xp cd ;) Na akkor hozzatok ilyet is... :rolleyes: ;)
Lacee Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 köszi! hétvégén azt is csekkoljuk majd... Nekem a benzinszag a fő nyomó csőből jött ami a tűzfalon van. Megtörtem és "izzadt" belőle a benzin körbe, az idő megette. A haverom corsa gsi-n is ez volt a gond.
Xray Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 NO Alakulok! Píísta nem kipellengérezni! :rolleyes: ;)
opel16v Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Futó úr, milyen jól állsz iwiwen eb ranglistában te mákos disznó :lol: Pedig fingom sincs a focihoz, de úgy látszik a matematika itt is jól működik :rolleyes: :lol: Alakulok! Píísta nem kipellengérezni! ;) ;) A mutatók még eléggé konyulnak B) :lol:
coupe Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Redi!!!!!! Franciák is azt kérdezik mi van a gsi.hu val :rolleyes:
Xray Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 A mutatók még eléggé konyulnak :lol: :rolleyes: Az ülőgarnitúrán nem mutat sajna ;) ;) :lol:
Xray Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Redi!!!!!! Franciák is azt kérdezik mi van a gsi.hu val :rolleyes: Na ja hiába rágom a fülét.... de látod ;) ;) :lol:
Atommanó Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Na valaki bevállalja, hogy megcsinálja nekem a gépet? Este kiviszem...
redline Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 NO http://kepfeltoltes.hu/080619/DSC01089_www...ltoltes.hu_.jpg Alakulok! Píísta nem kipellengérezni! :rolleyes: ;) szépen világít a wcpapírguriga :lol: ;) :lol:
redline Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Na valaki bevállalja, hogy megcsinálja nekem a gépet? Este kiviszem... ez a "megmókoljuk" dolog sztem nem fog menni, ha full ujra kell huzni abban segítek de az meg nem egy csüt. esti lurdys dolog
Recommended Posts