Xray Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Azta ku..va majdnem leszivatott ez a polyészter szar! :rolleyes: ;) gyorsan kelett kennem kötött mint a gipsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Azta ku..va majdnem leszivatott ez a polyészter szar! :rolleyes: ;) gyorsan kelett kennem kötött mint a gipsz! ;) Ha sok edzőt raksz bele akkor nagyon gyorsan köt. Kicsit kevesebbet tegyél hozzá és akkor van időd dolgozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 ;) Látod Pista... tudok én betonon is állni ha akarok. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 ;) http://kepfeltoltes.hu/080618/F_nyk_p-0016...ltoltes.hu_.jpg Látod Pista... tudok én betonon is állni ha akarok. :P ;) Kedves Pista...képpel nem idézünk :P levettem linkre coupe Megyez :lol: Remélem, nem kellett egy nemzeti parkot lebetonoznod a fotó kedvéért :rolleyes: :lol: :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ha most mod lennék... :rolleyes: :lol: ;) ;) :lol: Szerk.: hehe... látom rájöttél... :lol: Egyébként nem, csak beálltam a garázsba. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ha most mod lennék... :rolleyes: :D ;) ;) :lol: Egyből lecsaptam rá :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Egyből lecsaptam rá :rolleyes: ;) ;) Helyes... Fegyelmezd az Adminbácsikat is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Egyből lecsaptam rá :rolleyes: ;) ;) Tévedsz, mer én írtam át :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 :rolleyes: Piista! Lassulsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 :rolleyes: Piista! Lassulsz! Addigra már átírtam, amire valaki pirossal beleírt ;) ;) :lol: De sebaj, had játszadozzon az ifjúság :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 (edited) én a piros helyett mostanában rászoktam a "tegyük hozzá: a hozzászólást szerkesztette" funkciót. az is kiemelkedik. :rolleyes: Módosítva Június18, 2008 : mackosajt valahogy így Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 én a piros helyett mostanában rászoktam a "tegyük hozzá: a hozzászólást szerkesztette" funkciót. az is kiemelkedik. :rolleyes: Jaja... az nem lenne rossz 5let... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Addigra már átírtam, amire valaki pirossal beleírt :rolleyes: ;) ;) De sebaj, had játszadozzon az ifjúság :lol: :lol: Én töröltem ki és nem javitottam bele...kikérem magamnak :P :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ötöcködésed nem erre utal :rolleyes: ;) ;) :lol: Nem kéne ennyit lovagolni a jóllakott napközis képemen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nem kéne ennyit lovagolni a jóllakott napközis képemen ;) ;) Gabika! Uzsonnádat megetted? Ha nem, akkor nem játszhatsz a többiekkel! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 én a piros helyett mostanában rászoktam a "tegyük hozzá: a hozzászólást szerkesztette" funkciót. az is kiemelkedik. ;) Én nem találok ilyet.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Én töröltem ki és nem javitottam bele...kikérem magamnak :D :rolleyes: ;) ;) Figyi, amikor én elküldtem, akkor nem volt benne semmi piros randaság és te még írtál :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Én nem találok ilyet.... :rolleyes: "Beállítások módosítása Hozzáadjuk a 'Szerkesztette' sort az üzenethez? Szerkeszt " ilyen sincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 "Beállítások módosítása Hozzáadjuk a 'Szerkesztette' sort az üzenethez? Szerkeszt " ilyen sincs? De ott van csak a saját hozzászólásomnál nincs ott..... ;) és az elöbb azt néztem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Figyi, amikor én elküldtem, akkor nem volt benne semmi piros randaság és te még írtál ;) ;) :lol: :lol: Te még itt se voltál mikor elkezdtem szerkezteni :P :rolleyes: :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 De ott van csak a saját hozzászólásomnál nincs ott..... ;) és az elöbb azt néztem ;) mellesleg ha úgy van belőve a böngésződ, akkor megjegyzi amit oda beírsz, és 1-2 karakter után már adja is magát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nem kéne ennyit lovagolni a jóllakott napközis képemen :lol: B) Csak téged vádünk, ne hibázz legközelebb ekkorát :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 mellesleg ha úgy van belőve a böngésződ, akkor megjegyzi amit oda beírsz, és 1-2 karakter után már adja is magát. ;) Köszi!!!!Ma is tanultam valamit :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Te még itt se voltál mikor elkezdtem szerkezteni :P :lol: :lol: B) :D Te írtad a hozzászólásomat ? :rolleyes: ;) Evidens, hogy te kezdted előbb szerkeszteni, de előbb megcsináltam ;) Ha láttam volna benne azt a pirosa randaságot, akkor kitörlöm :P De ha ez ennyire szórakoztat, akkor néha DIREKT hátrahagyok pár képéidézést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 De ha ez ennyire szórakoztat, akkor néha DIREKT hátrahagyok pár képéidézést ;) b+ tiszta ovis homokozó :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts