Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ... Le az olajjal éljen az ATOM! :D Hééé... Már elmúlt Anti névnapja! :P Akkor már ne is éljen??? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 senki nem....??? Eddig az volt a bajod hogy túl magas,most meg az hogy túl alacsony....Te se tudod mit akarsz :D Én biztos nem raknék olyan gumit a rugók közé.......Volt a carstylingon ilyen hirdetés,de most nem találom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 (tudom, ha unom a témát, minek reagálok.) offmászter :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Eddig az volt a bajod hogy túl magas,most meg az hogy túl alacsony....Te se tudod mit akarsz :D Én biztos nem raknék olyan gumit a rugók közé.......Volt a carstylingon ilyen hirdetés,de most nem találom :P megtaláltam :D http://www.frigate.hu/feltoltes/kep/778.pict http://www.frigate.hu/index.php?mit=99&...mp;tipus_id=272 oldal közepe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Eddig az volt a bajod hogy túl magas,most meg az hogy túl alacsony....Te se tudod mit akarsz :D Én biztos nem raknék olyan gumit a rugók közé.......Volt a carstylingon ilyen hirdetés,de most nem találom B) magassággal semmi bajom, csak(mint Demó is monta) weitec rugó hibája h elfárad egy idő után így enyim is most 9cm-t ül elöl és vmi nagyon kopog, valszeg rugó ül teljesen össze gátló nem lehet porvédő meg nem vasból van h ekkorát szóljon, emelni nem szeretném ne aggódj :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Felraktam pár gsit a klubból erre a fórumra......remélem senki nem bánja Ha esetleg mégis akkor szóljon és kitörlöm :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 megtaláltam :D http://www.frigate.hu/feltoltes/kep/778.pict http://www.frigate.hu/index.php?mit=99&...mp;tipus_id=272 oldal közepe :P Akkor már inkább ez. 9600Ft pár gumicsíkért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 magassággal semmi bajom, csak(mint Demó is monta) weitec rugó hibája h elfárad egy idő után így enyim is most 9cm-t ül elöl és vmi nagyon kopog, valszeg rugó ül teljesen össze gátló nem lehet porvédő meg nem vasból van h ekkorát szóljon, emelni nem szeretném ne aggódj :D :D :P ;) Nekem is össze van ülve,és??????Azt mondták pont így jó....... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Akkor már ne is éljen??? :D :P dehogynem, csak tudod te, hogy én hogy értem. offmászter :D ;) pláne amennyit manapság fórumozok aktívan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Felraktam pár gsit a klubból erre a fórumra......remélem senki nem bánja Ha esetleg mégis akkor szóljon és kitörlöm :P :D good job! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Akkor már inkább ez. 9600Ft pár gumicsíkért... :D Olyan kicsit nem gyártanak ami bemene oda :P ;) B) + gondolom megint szét kellene szedni az egészet :D Amúgy meg én is azt mondtam hogy nem kell ez sem,meg az se....Így jó ahogy van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Srácok , mi a neve annak az üvegszálas cuccnak amivel lököst javínak ??? Van ilyen hogy Body Fiber vagy micsoda? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Nekem is össze van ülve,és??????Azt mondták pont így jó....... :D :D Tegnap voltam az autósboltban,ahol szoktam vásárolni,volt uni váltószoknya,bőr,nem az a gagyi műbőr gyári. 2kilóért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Tegnap voltam az autósboltban,ahol szoktam vásárolni,volt uni váltószoknya,bőr,nem az a gagyi műbőr gyári. 2kilóért. Köszi,de már vettem....Muszáj volt a német tali elött :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Olyan kicsit nem gyártanak ami bemene oda :D :P ;) + gondolom megint szét kellene szedni az egészet :D Amúgy meg én is azt mondtam hogy nem kell ez sem,meg az se....Így jó ahogy van B) Udinak raktunk be hátra,mert néha nagy szünetmenteseket szállít. Állat lett,mert ha kiengeded belőle a levegőt,mintha ott se lenne,de ha tolsz bele egy picit,olyan kanyarban,mint egy gokart! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Köszi,de már vettem....Muszáj volt a német tali elött :D Jóvan,csak eddig nem jutott eszembe,tegnap meg amíg vártam az eladóra kiszúrtam,aztán beugrott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Srácok , mi a neve annak az üvegszálas cuccnak amivel lököst javínak ??? Van ilyen hogy Body Fiber vagy micsoda? :D Gitt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Gitt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Gitt! :D Vazze johnny :D Benned bíztam.... spec nekem beltérre kellene egy kisebb konzolt fabrikálnom azé kérdeztem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Olyan kicsit nem gyártanak ami bemene oda :D :P ;) + gondolom megint szét kellene szedni az egészet :D Amúgy meg én is azt mondtam hogy nem kell ez sem,meg az se....Így jó ahogy van B) légrugó előre nem megy be, engem nem izgat hogy lent van az zavar h kopog amikor összeül hátul engem sem zavarna hidd el B) :D :D köszi én még anno kocka alakú pogit láttam ami nem megy körbe egy meneten csak két szálat tart távol egymástól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 légrugó előre nem megy be, engem nem izgat hogy lent van az zavar h kopog amikor összeül hátul engem sem zavarna hidd el :D :D :P köszi én még anno kocka alakú pogit láttam ami nem megy körbe egy meneten csak két szálat tart távol egymástól. Semmi különbség nincs elöl és hátul.....nekem is kattog,de úgy se hallom......Rakjál fel hangos kiput,vagy tekerd fel a zenét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Semmi különbség nincs elöl és hátul.....nekem is kattog,de úgy se hallom......Rakjál fel hangos kiput,vagy tekerd fel a zenét :D :D :D :P hát vmit bizti kitalálok ez nálam nem egészséges, arra is gondoltam h slagot(földön fetrengős) húzok a rugóra ha már kadettom van ne hazudtoljam már meg a kialakított véleményt ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 :D :D :P hát vmit bizti kitalálok ez nálam nem egészséges, arra is gondoltam h slagot(földön fetrengős) húzok a rugóra ha már kadettom van ne hazudtoljam már meg a kialakított véleményt Nálam se egészséges,de ez van......Ha betekeered azt a gumit akkor is emelsz rajta minimálisat.....Akkor meg semmi értelme az egésznek :D ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Nálam se egészséges,de ez van......Ha betekeered azt a gumit akkor is emelsz rajta minimálisat.....Akkor meg semmi értelme az egésznek B) :D :D :P ;) jólvan, köszi mindenkinek majd lesz vhogy mert úgy még sosem volt h ne lett volna sehogy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Vazze johnny :D Benned bíztam.... spec nekem beltérre kellene egy kisebb konzolt fabrikálnom azé kérdeztem! :D j0hnny 0 nem o! :P Üvegszálas gittből csinálnám a helyedben tesó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts