B_Csaba Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Van jó pár szórakozóhely Bp-en...vagy valami "b@szós" hely kell??? :D :D :P Én arra gondoltam hogy valakinek nincs e olyan ismerőse akinek van valami presso vagy akármi, nem akarok én azért 30 csillagos helyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Kandikamerás castingolás lesz horrorfilmhez és sikoltozó női áldozatot kerestek? :P :D És mivan ha az orgazmustól visítanak majd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 :D :P Gyűljetek csak, gyűljetek csak, sokasodjatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Én arra gondoltam hogy valakinek nincs e olyan ismerőse akinek van valami presso vagy akármi, nem akarok én azért 30 csillagos helyet :P Most akkor presso vagy akármi ? ;) B) B) Duzzogva jó egy vegyesbolt is ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Pista bekeményített az olaj ellen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Pista bekeményített az olaj ellen! :D Le az Opel16v féle olajsejkek monopóliumával :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Le az Opel16v féle olajsejkek monopóliumával :D :D :P Ez már szabotázs lenne??? ;) B) B) Le az olajjal éljen az ATOM! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Egy turbófelújítással és gépműhelyes ismerősöm mondta amúgy erre a metakütyüs csodalöttyös valamire: "Csigás motorba sose tegyél ilyet ,vagy sokat fogsz járni a turbofelújitóhoz..." Aztán neki tök8, hogy használ e ilyet az ember vagy sem... Én nem értek a csigákhoz, de akkor miért van az, hogy rengeteg teherautós és buszos használja a csigás dízilekhez, élettartam növelésre? Merthogy nekik nem mindegy, hányszázezer km után kell generálozni... Itt a társaságban is akad egy fuvarozó, aki tudna erről mesélni... ;) Megint meló :D reszkess Gábor, mert ma megmutatom az iwiw-e képeidet a csajoknak :D :D bulinak meg nem tudtok valami helyet? És mivan ha az orgazmustól visítanak majd? :P Majd szólj, hol tart a licit rám! ;) B) Ha csak a csajokat hozod, lehet nálam is a buli... :D Jó haver vagy! B) Kandikamerás castingolás lesz horrorfilmhez és sikoltozó női áldozatot kerestek? Akkor a te reglapod örvendene népszerűségnek... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Le az Opel16v féle olajsejkek monopóliumával :D :D :P Le a gumifüstöt okádó hópihékkel! B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Majd szólj, hol tart a licit rám! :D :D Ha csak a csajokat hozod, lehet nálam is a buli... B) Jó haver vagy! :P Sok lenne neked annyi csaj Gabi gondolj a barátokra is! :D ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Le a gumifüstöt okádó hópihékkel! B) :D VÉDD A FÁKAT, EGYÉL HÓDOT! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Sok lenne neked annyi csaj Gabi gondolj a barátokra is! B) :D :D Elbírok velük, ezt buktátok! B) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Ha csak a csajokat hozod, lehet nálam is a buli... :D Hány szobás a kecó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Elbírok velük, ezt buktátok! :P :D :D :P ;) B) Hát akkor majd legközelebb! B) :D Ha túléled ezt a 4-5 csajt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Hány szobás a kecó? :D Csabe , az mindegy csak sarok legyen a házban! B) De szar lenne Ha Gabi jurtában lakna! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ....Én nem értek a csigákhoz.... Pedig egyszerű, ez pl. az >>>> Tudodm-tudom, nem is kell mondanod, lehengerlő a nagyvonalúságom :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Hány szobás a kecó? :D 2. Egyik lesz az éppen kidöglött csajok pihenőszobája, másik a "dolgozószoba" :D :P Hát akkor majd legközelebb! ;) Ha túléled ezt a 4-5 csajt! B) Ha nem, szép halálom lesz B) Pedig egyszerű, ez pl. az >>>> Attól hogy felismered, még nem értesz hozzájuk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Csabe , az mindegy csak sarok legyen a házban! B) De szar lenne Ha Gabi jurtában lakna! :D :D :P Egy szoba az nem jó, miva ha az ember elnézi a lyukat? ;) külön szoba kel ahol csak tuti csajok vannak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Egy szoba az nem jó, miva ha az ember elnézi a lyukat? :D külön szoba kel ahol csak tuti csajok vannak B) Jahogy te is maradni akarsz... :D :P ;) Akkor tied az egyik szoba, csajok fele-fele osztásban, félidőben cserélünk B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ....2. Egyik lesz az éppen kidöglött csajok pihenőszobája, másik a "dolgozószoba" :P ;).... Tudatam én hogy nem stimmel valami. Te nekrofilia rajongó.....bleeeeeeeeeee :D ....Attól hogy felismered, még nem értesz hozzájuk :D :P.... Most nehogy azt mondd, hogy a Metabontól csillog annyira :D B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 . Vki nem tudja hogy hol lehet gumibakot kapni a rugó közé vagy vmi hasonló "szerkezetet" Köszi senki nem....??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Most nehogy azt mondd, hogy a Metabontól csillog annyira :D Nem vazz, de neked ajánlok egy flakonnal evés után minden este :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 senki nem....??? Mindenki tudja a választ csak NEKED DIREKT nem mondjuk el :P ui: nem volt hoki pakk-pakk ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Mindenki tudja a választ csak NEKED DIREKT nem mondjuk el B) ui: nem volt hoki pakk-pakk ? ;) B) ez most nem jön át, bocs, ehhez még kicsi vok :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Tegy fel a kezét, aki szintén iszonyatosan unja már ezt az olajtémát :D :D :P B) Egy turbófelújítással és gépműhelyes ismerősöm mondta amúgy erre a metakütyüs csodalöttyös valamire: "Csigás motorba sose tegyél ilyet ,vagy sokat fogsz járni a turbofelújitóhoz..." Aztán neki tök8, hogy használ e ilyet az ember vagy sem...Piiista te meg húúúzááá aludni... B) ;) neki aztán ez qrva jó biznisz, mert hamarabb lesz generál... (tudom, ha unom a témát, minek reagálok.) ... Le az olajjal éljen az ATOM! :D Hééé... Már elmúlt Anti névnapja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts