Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 lassan kész a weboldalunk remélem én leszek a fejlécen mint kiváló dolgozó :D Hát ha ilyen jó csajokkal dolgozol együtt akkor nemhiszem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Hát ha ilyen jó csajokkal dolgozol együtt akkor nemhiszem... :D Hát kiváló dolgozó nem leszek ha olyanokat csinálok mint tegnap :D a képen balról s másodikat (Fruzsina) vittem haza Újpestre és elindultam csepelnek :P már majdnem csepelen voltunk mikor szolt hogy hová megyünk Csabikácska ;) hááá de olyan szemei vannak hogy nem tudtam én koncentrálni az útra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Opeltizenhatvééé :P akkor most melyiket szeretnéd? :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_2a1...35c0d00d3ff.jpg wow :D ......és te ezért még pénzt is kapsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 wow :D ......és te ezért még pénzt is kapsz? Hát jah, de nem mindig arany az élet, sokszor verekedni kell a kollegával hogy ki melyik csajt vigye :D a köcsög mindig le akarja nyúlni a fullosabbakat :P de nem hagyom ;) szóval van néha egy kis ketrecharc B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 lassan kész a weboldalunk remélem én leszek a fejlécen mint kiváló dolgozó :D Keressen meg a céged valami normális Programozót! :D :P ;) Beválallhatnánk nettó 700 ezeré azt mutyizunk! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/7333/interior05af6.jpg Isteniszép. :D Hmm nem is rossz megoldás gondolkodttam már én is hogy a fejegységet a hamutartóba kéne tenni és viszont akkor a helyére mehetnének a műszerek! Vagy úgy minta képen! Télleg szép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Na voltam pesten C Corsát nézni hugom barinőjének. X14XE C Corsa Sport felszer,2002-es,fekete. Háát egy fiatal srácé,valami pénzügyi fronton melózik. Jött a sok kamu duma,végigvártam mit ködöl. Aztán kérdezte,hogy mi a véleményem. Bal eleje törve volt,nem kicsit,az ajtó még mindig nehezen csukódik,az A oszlop elvan most is még csúszva.Ó igen,picit sérült volt. Első motortartóbak kapsából cserés,már a bele is lóg a baknak.Fékek cserések,téligumik voltak fent. Órában 108Ekm,állítólag 60E-nél cserélve volt a vezérlés,20E-ből megvolt :D Szal felejtős volt a gép,a srác vitt egy próbakört,látszott a stílusán,hogy nem volt kímélve a gép. Erről beszélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 ....Isteniszép. :D.... Jéééé, szpídszter kormány van benne ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Egy jó 1.8al és ügyes sofőrrel simán lehet tartani a tempót a többiekkel......Szóval nem kell lenézni az 1.8ast :D B) B) Szerintem a C18XE -k jobb allapotban vannak atlagban mint a legtobb C20XE ezert annyira nem is meglepo,hogy tok egyforman mennek ,sot egyes esetekben a C18XE meg jobb is mint a 2 literes tesoja....... szerintem :D Az is erdekes ahogy eszrevettem pl. a caravan gsi-k motorjai jobb allapotnak orvendenek mint a legtobb gsiben. Gondolom az evek folyaman nem kaptak akkora kikepzest mint a hagyomanyos gsik. ;) :D Megfigyelesem lehet pontatlan de lehet benne nemi igazsag. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 De még is elmondhatod hogy neked van olyan dolog amiből többvan neked mint nekünk házasembereknek! :D :D :P ;) höhö... szorul majd még neked a kötél ember. A végén már nehezen fogod bírni azt a 9 hónapot. B) Kár, hogy pont dolgoztál és az aksi is beadta a kulcsot. Nézted azóta, hogy máshol mennyivel lett volna olcsóbb különben ? jah, kár volt, meg az eső is, meg az akksi is. Néztem, de egyelőre nem találtam rossz vételnek, mert pár forgalmazó oldalán drágábban van fent, igaz, éppen másra szántam volna az árát. B) na de nélküle meg nem menne a kocsi. jah, ami feltűnt, eddig cd mindig ki/be kapcsolt indításkor. Most meg se zavarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Egy kis szombat esti szösszenet... B) http://img0.tar.hu/vktr01/size2/35071011.jpg Hehe... Pííístának tipikusan olyan feje van, mint a diszkópatkányokban a főnöknek: "Te fogtad meg a seggem?" :P ;) Opeltizenhatvééé :D akkor most melyiket szeretnéd? B) http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_2a1...35c0d00d3ff.jpg Uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa... vazzzz :D :D Hát szerintem ezek a csajok tudják is magukról, hogy igencsak vonzóak.... ezért asszem felesleges is lenne válogatnom :D Nincs annnyi píízem :P (amúgy első ránézésre a középső szöszi tetszene leginkább, attól függetlenül, hogy kicsit magasabb lehet nálam ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 hogy kicsit magasabb lehet nálam :D ) kicsit... :D mondom én,a zsiráf :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 kicsit... :D mondom én,a zsiráf :D nem első ilyen eset lenne... engem nem zavar :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Hehe... Pííístának tipikusan olyan feje van, mint a diszkópatkányokban a főnöknek: "Te fogtad meg a seggem?" :P ;) Uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa... vazzzz :D :D Hát szerintem ezek a csajok tudják is magukról, hogy igencsak vonzóak.... ezért asszem felesleges is lenne válogatnom B) Nincs annnyi píízem :D (amúgy első ránézésre a középső szöszi tetszene leginkább, attól függetlenül, hogy kicsit magasabb lehet nálam :D ) Na majd megmutathatod magad nemsokára :P szervezek valami bulit és meghívom az összes sztyuit, meg innen is néhány embert B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Na majd megmutathatod magad nemsokára :P szervezek valami bulit és meghívom az összes sztyuit, meg innen is néhány embert :D Ismerekedős est,pici névtáblákkak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Te Gabiiiiiiii.... Nincs is középső??? :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Na majd megmutathatod magad nemsokára B) szervezek valami bulit és meghívom az összes sztyuit, meg innen is néhány embert B) Jó kis este lesz, az tuti :D Ismerekedős est,pici névtáblákkak? :P Rajtam akkora zöld lámpás tábla lesz, amit nem hagyhatnak ki a jobb csajok ;) Te Gabiiiiiiii.... Nincs is középső??? :D Khmmm... fantázia, képzelőerő, találékonyság... ismerős szavak, Mr Evenman? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Rajtam akkora zöld lámpás tábla lesz, amit nem hagyhatnak ki a jobb csajok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 http://bin.sulinet.hu/tanar/szabadido/80perc/reklam.jpg Nojbika...gyejekkoji képet még nem is láttunk jóóójad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Nojbika...gyejekkoji képet még nem is láttunk jóóójad... :D innen jött neki az utazási vágy...biztos van egy Afrikás táblája is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 http://bin.sulinet.hu/tanar/szabadido/80perc/reklam.jpg Redi! Hol látsz ezen -t? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Nojbika...gyejekkoji képet még nem is láttunk jóóójad... :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Így valóban ütős lennél Gabi...én drukkolok... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Így valóban ütős lennél Gabi...én drukkolok... :D :D Ha csajozni akarok, hanyagolnom kell a sört, mert elnyomja a bűbájt bennem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Ha csajozni akarok, hanyagolnom kell a sört, mert elnyomja a bűbájt bennem :D Elég rendesen... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts