Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 De még is elmondhatod hogy neked van olyan dolog amiből többvan neked mint nekünk házasembereknek! :D :D :P ;) agysejt? :P B) B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 De még is elmondhatod hogy neked van olyan dolog amiből többvan neked mint nekünk házasembereknek! :D :D :P ;) Nana, nembiztos B) házas ember hogy is kefél? 2 havnta ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Nem vagyok egy gyúrós gyerek. ;) :D NEMÉRTED????????????? VAZZEEEEEEEEEEE :D :P ;) Elöl <--> hátul közbe szkander B) B) :D Van még mit tanulni ifjuság! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Nana, nembiztos :D házas ember hogy is kefél? 2 havnta ? :D Végül is igazad van egy jóférj tudod micsinál egy JÓ SEX után???? >>>>> HAZAMEGY AZ ASSZONYHOZ! :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 agysejt? :D :D :D :P ;) K...G! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Nana, nembiztos :D házas ember hogy is kefél? 2 havnta ? :D Ezt neked kell tudni! Tapasztalat? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Végül is igazad van egy jóférj tudod micsinál egy JÓ SEX után???? >>>>> HAZAMEGY AZ ASSZONYHOZ! :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 :D :D De számold ki : 2 havonta,,,, Zsotti 4 hónap még így is 2* annyija van mint nekünk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ezt neked kell tudni! Tapasztalat? :P Azt mondom :D ez a tapasztalat ;) Bár lehet hogy 3 havonta de akkor is ha bakkolni akar az ember pont paradicsomleves van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Amúgy ha kilenne meszelve az.... Én úgyéljek , beleköltöznék! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 NEMÉRTED????????????? VAZZEEEEEEEEEEE :D :D :P Elöl <--> hátul közbe szkander ;) B) B) Van még mit tanulni ifjuság! :D :D Gondolod menne úgy hogy közben téged látlak szemben? Ezt nem a fiatalság teszi hanem az hogy nincs biszex beállítottságom. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Zsoltee ne is törődj vele, nekünk is egy idő után vissza kell szokni az öt új barátnőre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ez a felni teccetős... csak kár hogy nincs róla semmi infó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Gondolod menne úgy hogy közben téged látlak szemben? Ezt nem a fiatalság teszi hanem az hogy nincs biszex beállítottságom. B) :D Nabazze KOVI tégedsem válogatna be! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Zsoltee ne is törődj vele, nekünk is egy idő után vissza kell szokni az öt új barátnőre :D Legalább nem pofázik vissza és állandóan szexelni akar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 http://img375.imageshack.us/img375/4828/astra20gsi5bh7.jpg Ez a felni teccetős... csak kár hogy nincs róla semmi infó. :D Uuuu de jó segge van :D kár volt itt beszélni a szexről, lehet megkergetem a hajnalon a sztyuikat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Uuuu de jó segge van :D kár volt itt beszélni a szexről, lehet megkergetem a hajnalon a sztyuikat :D Nekem beszéd nékü is megy! :P ;) B) B) Öregszel Csabeee! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ez meg a "húb+ menj a francba" kategória már. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Úgy látom, hogy durva padkák vannak arrafelé :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Úgy látom, hogy durva padkák vannak arrafelé :D :D :P Hja... azt 25cm-s ültetéssel sem érzed meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Én javítanék az aláírásodon. hogy ne halljuk a tőkéket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Én javítanék az aláírásodon. hogy ne halljuk a tőkéket :D Ez azért övön aluli volt... Megjegyeztem... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ez azért övön aluli volt... Megjegyeztem... :D :D halljuk, többesszámban írtam, szóval magamból indultam ki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Isteniszép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 lassan kész a weboldalunk remélem én leszek a fejlécen mint kiváló dolgozó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts