Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Oké, nemsokára viszem haza őket és fotózkodunk akkor :D

18+ topic lesz belőle? :P

Pl. : Ricky ;)

Martin, vagy a mi szépséges szőke tigrás kartársnőnk? B) Merre voltatok? :D

Elküldve
Csabi! Szép eredmény.......akkor most már itt a következő cél : 10s / 402m :P

Köszi, de nincs ilyen célom :D jó ez így ahogy van, gátló kell meg ülések, meg nagyfék és nem is sorolom tovább :D

Elküldve
Köszi, de nincs ilyen célom :P jó ez így ahogy van, gátló kell meg ülések, meg nagyfék és nem is sorolom tovább :D

Szóval jó az úgy ahogy van, de azért a fél kocsit kicserélnéd ha lehetne. :D

Elküldve

Érdemes elolvasni a hozzászólásokat, leestem a székről :D

Visit My Website

nekem 1.8-as gsi-m van!! az összes eddigi 2L-es gsi -t levertem!! az enyém 6.4 alatt van szászon!!(hivatalos mérés)!! az 1.8 sfi 16V-ből igen sok mindent ki lehet hozni, persze nem kevés pénzembe került!!

Elküldve
Érdemes elolvasni a hozzászólásokat, leestem a székről ;)

Visit My Website

nekem 1.8-as gsi-m van!! az összes eddigi 2L-es gsi -t levertem!! az enyém 6.4 alatt van szászon!!(hivatalos mérés)!! az 1.8 sfi 16V-ből igen sok mindent ki lehet hozni, persze nem kevés pénzembe került!!

Biztos a gumiméreteivel vannak gondok :D :D :P

Elküldve

Visit My Website

Érdekes, hogy 2-ben 120-ig forog. :D

Elküldve

Visit My Website

EZ EGY KÖCSÖG akárki is írta , mindjárt beregelek és elküldöm a kva anyjába! :D

Elküldve
Ennél az óránál v.mi nem kerek.....Túl nemjól pörög.Kivi lennék, milyen gumimérete van a srécnak... :D

Ha jól megnézitek, akkor lehet látni, hogy 120-nál már 3-ba van, kibaszott rövid váltó van alatta.

Amúgy meg lehet a jutubról szedte a videót :P :D

Elküldve
Ha jól megnézitek, akkor lehet látni, hogy 120-nál már 3-ba van, kibaszott rövid váltó van alatta.

Amúgy meg lehet a jutubról szedte a videót :D :D

az nem lehet h padon volt az autó, ilyen szögből a kocsi mellett kell h álljon aki kamerázik, és nem nagyon mozdul a kép váltáskor stb. stb.

Elküldve
ja nekem meg úgy tűnik megint leszakadt valahol a leömlőnél a kipuffom... :D

Nekem meg úgy tűnik hogy hiába jövök szembe veled az M3-as és a Fótra vezető út közt reggel, nem veszel észre.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.