Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Konkrétan fogalmam sincs... Ezt is megértük!!!! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Mi a pénisz lehet egy Toyota Sakurában amit nem lehet utlérni egy GSI-vel? :D :D :P Elég sok Toyota : http://www.sakura.hu/ :D Amúgy miről beszélsz ? ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ....A miujság meg arra vonatkozott hogy mire számítson az András, értenek e ott egy LET-hez, korrektek e...van e klubos esetleg ottan.... Mikent egy LET-et márkaszervízbe vinni ? Miért egy delfin az Opel Duna kabalaállata ? :D Amúgy ez számomra mindig képzavar volt, valami nem stimmel ott :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Mikent egy LET-et márkaszervízbe vinni ? Miért egy delfin az Opel Duna kabalaállata ? :P Amúgy ez számomra mindig képzavar volt, valami nem stimmel ott B) :D :D És miért nem borostást Tarzan sohasem? ;) :D És miért ment át a tyúk az úttesten? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Konkrétan fogalmam sincs, beteg vagy? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Mor! Sok infóm nincsen, az a porsche kék tényleg durva lett, több napig száradt minden egyes réteg... Azthiszem a motor állapota a BOV beszerzésnél áll de sokat nem tudtam beszélgetni az Andrással mostanában az autójáról. Hogy minek viszi a LET calit oda azt sem tudom pontosan... A sakurát én kergettem haza fele valameylik nap és nem igazán sikerült utolérni...és bass*a a csőrömet :D Pista, azért delfin mert a delfin a dunában úszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolix3 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 hello,keresek gsi hátsolégterelö szárnyat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 hello,keresek gsi hátsolégterelö szárnyat Sok sikert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Sok sikert! ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 hello,keresek gsi hátsolégterelö szárnyat Tudjuk hogy ugy is csak ez az egy hsz ed lessz ha megmondjuk hogy esetleg hol lehetne , de mivel rendesek vagyunk Cseh Ferenc :0670/7706316 nála érdeklődj. És korrektül állj a dolgokhoz , mert ő is iszonyat korrekt srác ! GSI-ket Calibrákat bont! Csókoltatunk : MOTE Csapat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Dinynek biztos van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 ....A sakurát én kergettem haza fele valameylik nap és nem igazán sikerült utolérni...és bass*a a csőrömet :P Pista, azért delfin mert a delfin a dunában úszik ;).... A sakura az nem tipus, kereskedés B) Vagy ha nem tudod a Toyota tipusát akkor az már automatice sakura ? Legközelebb mit írsz úgy legyersultam egy Opel Tormásit ? :D :D Dubáan ószó delfinről majd kérek képet jóóóóóó ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Dinynek biztos van Na igen , nek is biztos van szal HAJRÁ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 A sakura az nem tipus, kereskedés ;) Vagy ha nem tudod a Toyota tipusát akkor az már automatice sakura ? Legközelebb mit írsz úgy legyersultam egy Opel Tormásit ? :D :D Dubáan ószó delfinről majd kérek képet jóóóóóó ? :P mivan Pista valaki összekeverte a betüket a billentyűzeteden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 A sakurát én kergettem haza fele valameylik nap és nem igazán sikerült utolérni...és bass*a a csőrömet :D Ha az embernek nincs baja akkor kitalál magának vmit hogy legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 naccerű arra a hétvégére is van program, kössz a tippet Csabi :D akko majd kimászhatünk együtt is oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Ha az embernek nincs baja akkor kitalál magának vmit hogy legyen. :D Te mit találtál ki magadnak ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Iiiiiiiigen isssssszonyatjó vagyok iwiwes eb játékban :D :D :P Te mit találtál ki magadnak ? ;) Nagyon picivel feljebb olvashatod B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Iiiiiiiigen isssssszonyatjó vagyok iwiwes eb játékban :D :D :P Nagyon picivel feljebb olvashatod :D Felvágunk az ingyenjeggyel ? Vagy mire gondolsz ? ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Még hogy nincs bajom :D :D :P Nemtudom hogy milyenek az új toyoták(de a régieket se ismerem nagyon), ezekszerint akkor nincs ilyen hogy sakura, valami kicsi fekete sza* volt és ez vót ráírva... Ha az embernek nincs baja akkor kitalál magának vmit hogy legyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 mivan Pista valaki összekeverte a betüket a billentyűzeteden? Ez egy játék, direkt csinálom :D Az értelmesebb user megérti így is :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Vagy mire gondolsz ? :D :D :P ;) És kivételesen nem a dugásra hanem erre http://wiw.hu/pages/eb/scoreboard.jsp?type=friendsrank Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Dubáan ószó delfinről majd kérek képet jóóóóóó ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 És kivételesen nem a dugásra hanem erre http://wiw.hu/pages/eb/scoreboard.jsp?type=friendsrank ismerőseim közt éppen vezetsz, de teljes iwiw-re vetítve már elég gyenge :D az elsőnek 562 pontja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Ez egy játék, direkt csinálom :D Az értelmesebb user megérti így is B) :D :D Csak neked! :D :P ;) Nemrég fotóztam! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts