Gelko Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 De nőneműé gondolom! :D Ha nem akkor meg No comment! :D :P igen és kellőképpen csinos is a hölgy ;) ez az a szín és a nyuszis "strasszok" alapján, de én fekete hajú lányt láttam vele B) de sokszor látni egy gsi kíséretében B)
opel16v Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 2., Ha idén is látsz ilyet akkor kollektíve fejberugdossuk az ilyen köcsögöket :P Kezd látszatja lenni a sok kondizásnak, legalább a gondolkodásban... :D ;) :D
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D
Lanti Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D én elengedlek! :P
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 én elengedlek! :P Kösziiiiiiiiiiii....majd rádfogom... :D :D
Xray Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D weheheh ez az avatar :P ;) Remélem nem az aktuális elmeállapotod szimbolizálja! B) B) :D >>>>
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 De már megvan a holnapi avatarom is ám... :D :D
redline Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D ha már ilyen kívánságnapvan: BoraBora-ra akarok költööööötöööööözzzzznnnniiiiiii :P
Xray Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Lassan igen... ;) B) B) DILI VAGY VAZZE?????????? :D :D :P
Xray Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 ha már ilyen kívánságnapvan: BoraBora-ra akarok költööööötöööööözzzzznnnniiiiiii :P Tennap bemókoltam a pollenszűrőt , érezni is a pollenmentes levegőt a kocsiba! :D :D ;)
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 ha már ilyen kívánságnapvan: BoraBora-ra akarok költööööötöööööözzzzznnnniiiiiii :D Kérd meg Lantit engedje meg neked is... :D :P
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 DILI VAGY VAZZE?????????? :D :D :P Jaaa...hányok a turistáktól...már idán nyaralni sem megyek...mert szembeköpném magam... ;) B) B)
Lacee Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Skacok! Vogtland Junior Kit 75.000 ( 4rugo+4gátló ) rugóra örökgari, gátlóra 1 év. Merjem ezt? Érdemes? Kayabát akartam de nem találtam értelmes áron... Unixnál van de mintha csak patronuk lenne...szal kapufa... tudom hogy a KONI a ######a de nem akarok 120e-et a futóműbe pakolni most és rendbe akarom rakni a nyaralások előtt az elejét legalább.... köszi!
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Megint jött egy értelmes USA lakó csapat...80 és a halál közt....akik mai napig azért tartanak fennt vízumkérelmet...mert még véletlenül tanulnának valamit európai társaiktól... - Szerintetek ha 1 USD kb 150 HUF... akkor két USD az mennyi??? - Ha a 4. emeleten van a szobája és most a földszinten van (0) akkor hanyas gombot kell megnyomni abban a qrva liftben??? - Attól, hogy bedugod a kulcsot a zárba, és duplán rázárod még nem fog kinyilni...miiiily meglepő... - Felhív mobilról, hogy hogy tudja hívni a recepciót a belső telefonon... - És a topp??? Hogy kell bekapcsolni a tévét???...tapsolj bazzzeg...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Skacok! Vogtland Junior Kit 75.000 ( 4rugo+4gátló ) rugóra örökgari, gátlóra 1 év. Merjem ezt? Érdemes? Kayabát akartam de nem találtam értelmes áron... Unixnál van de mintha csak patronuk lenne...szal kapufa... tudom hogy a KONI a ######a de nem akarok 120e-et a futóműbe pakolni most és rendbe akarom rakni a nyaralások előtt az elejét legalább.... köszi! Ha nem akarsz akkor csináld...majd jövőre akarsz... :D :D
redline Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Kérd meg Lantit engedje meg neked is... :P ;) ne is mond :D ....mennék már megint valahová kézzellábbal...mondjuk a Karib térség jólesne...pl Aruba vagy Lt. Lucia :D
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 ne is mond :D ....mennék már megint valahová kézzellábbal...mondjuk a Karib térség jólesne...pl Aruba vagy Lt. Lucia B) Eladtad az összes papucsot??? :D :P ;)
redline Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Eladtad az összes papucsot??? :D :D :P Van még, hányas lábad van? ;)
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Van még, hányas lábad van? :D 42-es...de valami design-os legyen ám... :D
PetiGSI Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Megint jött egy értelmes USA lakó csapat...80 és a halál közt....akik mai napig azért tartanak fennt vízumkérelmet...mert még véletlenül tanulnának valamit európai társaiktól... - Szerintetek ha 1 USD kb 150 HUF... akkor két USD az mennyi??? - Ha a 4. emeleten van a szobája és most a földszinten van (0) akkor hanyas gombot kell megnyomni abban a qrva liftben??? - Attól, hogy bedugod a kulcsot a zárba, és duplán rázárod még nem fog kinyilni...miiiily meglepő... - Felhív mobilról, hogy hogy tudja hívni a recepciót a belső telefonon... - És a topp??? Hogy kell bekapcsolni a tévét???...tapsolj bazzzeg... Ezeket a sorokat olvasva értehető az egyre gyengülő idegállapotod. :D Az amcsikkal tényleg nem könnyű :D
Stefan Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Megint jött egy értelmes USA lakó csapat... Pff... súlyos. Ráadásul külsőhangszórós motorhangszimulálós Toyota Priussal jöttek? :D
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Ezeket a sorokat olvasva értehető az egyre gyengülő idegállapotod. :D Az amcsikkal tényleg nem könnyű :D Hát nem...és szar belegondolni hogy hol tartanak ők meg mi...mondjuk nekik annyiban volt/van eszük, hogy szarnak bele az oktatási rendszerükbe, meg a tanítás költségeibe...inkább megveszik a jó szakikat kilóra...és még így is jobban járnak mintha boldog boldogtalant taníttatnak éveken át...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Pff... súlyos. Ráadásul külsőhangszórós motorhangszimulálós Toyota Priussal jöttek? :D Járókerettel... :D
Lacee Elküldve Június11, 2008 Elküldve Június11, 2008 Ha szar a vogtland akkor nem dobok ki rá 75ezret, akkor leszarom megy az autó amerre akar és hullámzik ahogy akar csak azt hittem jó minőség ez a cumó. azt majd megcsináltatom a konit pár hónap múlva csak szerettem volna a nyári utazásokat rendbetett futóval megtenni... köszi amúgy! Ha nem akarsz akkor csináld...majd jövőre akarsz... :D :D
Recommended Posts