Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
De nőneműé gondolom! :D Ha nem akkor meg No comment! :D :P

igen és kellőképpen csinos is a hölgy ;)

ez az a szín és a nyuszis "strasszok" alapján, de én fekete hajú lányt láttam vele B)

de sokszor látni egy gsi kíséretében B)

Elküldve
2., Ha idén is látsz ilyet akkor kollektíve fejberugdossuk az ilyen köcsögöket :P

Kezd látszatja lenni a sok kondizásnak, legalább a gondolkodásban... :D ;) :D

Elküldve
Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D

weheheh ez az avatar :P ;) Remélem nem az aktuális elmeállapotod szimbolizálja! B) B) :D >>>> av-108.gif

Elküldve
Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D

ha már ilyen kívánságnapvan:

BoraBora-ra akarok költööööötöööööözzzzznnnniiiiiii

:P

Elküldve
ha már ilyen kívánságnapvan:

BoraBora-ra akarok költööööötöööööözzzzznnnniiiiiii

:P

Tennap bemókoltam a pollenszűrőt , érezni is a pollenmentes levegőt a kocsiba! :D :D ;)

Elküldve

Skacok!

Vogtland Junior Kit 75.000 ( 4rugo+4gátló ) rugóra örökgari, gátlóra 1 év.

Merjem ezt?

Érdemes?

Kayabát akartam de nem találtam értelmes áron...

Unixnál van de mintha csak patronuk lenne...szal kapufa...

tudom hogy a KONI a ######a de nem akarok 120e-et a futóműbe pakolni most és rendbe akarom rakni a nyaralások előtt az elejét legalább....

köszi!

Elküldve

Megint jött egy értelmes USA lakó csapat...80 és a halál közt....akik mai napig azért tartanak fennt vízumkérelmet...mert még véletlenül tanulnának valamit európai társaiktól...

- Szerintetek ha 1 USD kb 150 HUF... akkor két USD az mennyi???

- Ha a 4. emeleten van a szobája és most a földszinten van (0) akkor hanyas gombot kell megnyomni abban a qrva liftben???

- Attól, hogy bedugod a kulcsot a zárba, és duplán rázárod még nem fog kinyilni...miiiily meglepő...

- Felhív mobilról, hogy hogy tudja hívni a recepciót a belső telefonon...

- És a topp??? Hogy kell bekapcsolni a tévét???...tapsolj bazzzeg...

Elküldve
Skacok!

Vogtland Junior Kit 75.000 ( 4rugo+4gátló ) rugóra örökgari, gátlóra 1 év.

Merjem ezt?

Érdemes?

Kayabát akartam de nem találtam értelmes áron...

Unixnál van de mintha csak patronuk lenne...szal kapufa...

tudom hogy a KONI a ######a de nem akarok 120e-et a futóműbe pakolni most és rendbe akarom rakni a nyaralások előtt az elejét legalább....

köszi!

Ha nem akarsz akkor csináld...majd jövőre akarsz... :D :D

Elküldve
Kérd meg Lantit engedje meg neked is... :P ;)

ne is mond :D ....mennék már megint valahová kézzellábbal...mondjuk a Karib térség jólesne...pl Aruba vagy Lt. Lucia :D

Elküldve
Megint jött egy értelmes USA lakó csapat...80 és a halál közt....akik mai napig azért tartanak fennt vízumkérelmet...mert még véletlenül tanulnának valamit európai társaiktól...

- Szerintetek ha 1 USD kb 150 HUF... akkor két USD az mennyi???

- Ha a 4. emeleten van a szobája és most a földszinten van (0) akkor hanyas gombot kell megnyomni abban a qrva liftben???

- Attól, hogy bedugod a kulcsot a zárba, és duplán rázárod még nem fog kinyilni...miiiily meglepő...

- Felhív mobilról, hogy hogy tudja hívni a recepciót a belső telefonon...

- És a topp??? Hogy kell bekapcsolni a tévét???...tapsolj bazzzeg...

Ezeket a sorokat olvasva értehető az egyre gyengülő idegállapotod. :D Az amcsikkal tényleg nem könnyű :D

Elküldve
Ezeket a sorokat olvasva értehető az egyre gyengülő idegállapotod. :D Az amcsikkal tényleg nem könnyű :D

Hát nem...és szar belegondolni hogy hol tartanak ők meg mi...mondjuk nekik annyiban volt/van eszük, hogy szarnak bele az oktatási rendszerükbe, meg a tanítás költségeibe...inkább megveszik a jó szakikat kilóra...és még így is jobban járnak mintha boldog boldogtalant taníttatnak éveken át...

Elküldve

Ha szar a vogtland akkor nem dobok ki rá 75ezret, akkor leszarom megy az autó amerre akar és hullámzik ahogy akar csak azt hittem jó minőség ez a cumó.

azt majd megcsináltatom a konit pár hónap múlva csak szerettem volna a nyári utazásokat rendbetett futóval megtenni...

köszi amúgy!

Ha nem akarsz akkor csináld...majd jövőre akarsz... :D :D
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.