B_Csaba Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 homokfutók? akkor miért nem egymás mögött állnak? Mert nem egymást szeretik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Budapest minden részéről vannak, de pont Budaörsről senki :P Tűrhetetlen ez a hiányosság a cégnél, panaszt teszek a fogyasztóvédelemnél... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Szerintem felesleges a saját magad által feltölthető kép meg regisztrációs felület. Ez tényleg nem sz@rvájling. Vagyunk huszan, ha valaki változtat és méltó arra hogy felkerüljön, küld az adminnak egy mailt és kész. Lacee, ki a legszebb? Mekkkkora geccccccccccccccccccci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Melyik Lacee csaja??? Legalább tudom majd, hogy kit büntetek amikor Lacika focin kapja a mogyoróslasztit... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Melyik Lacee csaja??? Legalább tudom majd, hogy kit büntetek amikor Lacika focin kapja a mogyoróslasztit... :D :D :P Az elől álló sárgapólós, a középen lévő zöldsálas, és a leghátsó farmeres feketepólós is mindmind. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ezt tapasztalatból tudod? :D tényleg, mióta bezárták a pszichiátriai intézetet, többet lógsz a lurdynál is... ;) :D ugyanmár sokkal többet vagyok kint mint te, téged még mindíg többet tartanak bent ezekszerint :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hétvégén pályán kaptam egy akkora sziklát a szélvédőbe hogy azt hittem cserés lesz, de vasárnap mikor hazaértünk megcsináltattam. Sajna látszik így is a nyoma de marad a szélvédő amíg nem az a legfontosabb dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ugyanmár sokkal többet vagyok kint mint te, téged még mindíg többet tartanak bent ezekszerint ;) Ja, mert én vagyok a főorvos :D Legalábbis a hangok a fejemben ezt mondják :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Redi...felveheted ám a maroktelód... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ja, mert én vagyok a főorvos :D Legalábbis a hangok a fejemben ezt mondják :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Redi...felveheted ám a maroktelód... :D áh kerdeti tuti egy oroszlán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Papucsra vadászik a Kongó vidékén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 áh kerdeti tuti egy oroszlán :P Vagy azt hitte az APEH....de az úgy is szám nélkül hív... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Vagy azt hitte az APEH....de az úgy is szám nélkül hív... :D :D Olyat alapból fel sem veszek. Ha pedig idegen szám, akkor hagyom kicsöngeni, Startlap, telefonkönyv, aztán ha látom, hogy kicsoda, meg honnan, akkor visszahívom (vagy nem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Vagy azt hitte az APEH....de az úgy is szám nélkül hív... :D :D A barátainak felveszi...:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Redi...felveheted ám a maroktelód... :P épp a Tommal beszéltem BW szállás ügyben :D Még van 2 hely ha vkit érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 A barátainak felveszi...:P Bentről hívtam...gondolom ez megkavarta a lelkivilágát... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 épp a Tommal beszéltem BW szállás ügyben :D Még van 2 hely ha vkit érdekel :D Végül is csak arról akartam megbizonyosodni, hogy akkor este jössz e tuti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Vagy azt hitte az APEH....de az úgy is szám nélkül hív... :D :D Tudom már miért rezzen össze mindig, ha lát közeledni egy fekete autót... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 REdi, nem találtad meg a vokitoki csíptetőjét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Végül is csak arról akartam megbizonyosodni, hogy akkor este jössz e tuti? jam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 jam Egészségedre...de akkor most igen vagy nem?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Egészségedre...de akkor most igen vagy nem?? :D :P y @Lanti: még nem is néztem, ritkán járok az autó azon területe felé.....olyan ez mint a motortér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 y @Lanti: még nem is néztem, ritkán járok az autó azon területe felé.....olyan ez mint a motortér :D akkor csüt szétkapjuk a gépet.... mocitérröl lenne mit mutogatnom :D :P ;) de jobb a békesség B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Szombaton ki jön Lacházára??? Tom jön velem, ez eddig bizti...még valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts