kiskecso Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 na kis városunkat is megfertőzte a C kadett fííling :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 na kis városunkat is megfertőzte a C kadett fííling :D :D ki? mi? merre? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lnfkxmqmr3sv Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lnfkxmqmr3sv cuki :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Kukk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 A srác chipeket árul CS-n......ha a brutál chipjeit azon teszteli nekem nem kellene...márpedig azon teszteli.... Itt van a kocsi CS-n........ Fúúj.. bááz.. majdnem visszadobtam a 10perce képembe pakolt kaját az utsó kép láttán.. hogy lehet valaki ilyen gusztustalan.. és most nem a csajra gondolok.... no comment nemsegít :P És ez? :D Xray: Fusionban (php) lehet több hozzáférési szintet is csinálni? Úgy emlékszem, mintha csak három lenne. Vendég, Tag, Admin, Fő admin... ezzel hogy lehet megoldani? Hopp.. most látom, lehet csinálni felhasználó csoportokat!! Nah ez nekem pont jó! ugyanis arra gondoltam, hogy vannak a gyorsulós videóink, azt ne nézhesse már meg akárki, bár a múltkori hír óta nem hallottam fejleményeket a balhéról.. Szal, hogy be lehessen állítani,hogy csak mi nézhessük meg.. de eddig nem is figyuztam, hogy pl. ha csinálok egy felhasználó csoportot, pl MOTE, akkor az is megjelenik akár a menü, akár az infos oldal hozzáférési jogok között.. nah de ez itt off.. majd max MSN-, ha kő valami Viszont srácok, akik a videókon rajta vannak! A fenti dolog nem rossz ötlet ugye? Lesznek publik videok, amik nem "törvénysértők", ezt elérheti majd bárki. És lesz egy másik rész, amit csak azok, akiknek engedélyezem (ebben lennének pl a városban lévő racingok...) Más téma. Fék! Nézegettem ma a tárcsát, betétet kívűlről. Eddig talán 50km-ert mentem vele, viszont most tűnt fel, hogy a külső betét, csak a tárcsa belső ívén ér a tárcsához. Ez ugye normális. A tárcsán látszik, hol kopik, mennyire fekszik fel.. Ez ugye idővel "bekopik", "rákopik" a tárcsára? :D Már amennyire látszik.. telcsivel csináltam a képeket... Néztem a múltkori cserénél a képeket(azt szerelő csinálta), ott is így láttam. Bár azon talán kicsit jobban felfeküdt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 igy a tárcsa nem kopik nem latszodik ... Igy nem .. ez a festék ami rajta maradt a tarcsadon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 kicsit kinais volt amit írtál, de asszem értem, és igazad lehet! (bár ez nem újdonság) :D Mert most,hogy jobban megnézem a képet, látszanak "karmolások" a tárcsa egész felületén... nah majd lekapom a kereket, és megnézem úgy jobban... Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lnfkxmqmr3sv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Kukk! :D :P Lacee, ki a legszebb? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Közben míg várta a csajokra, felraktam a Csuby féle pówercuppot :D szerintem jó, nem szív farsot, rosszabbul sem megy, még lekel majd szedni mert esztétikailag nincs kész, rendes volt mert ideadta hogy próbáljam ki és ha kell, akkor becsiszolja lefesti és goo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_bb6...39555d8673d.jpg Ki tudnék emelni egyet-kettőt, akiket szívesen megtisztelnék a társaságommal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ki tudnék emelni egyet-kettőt, akiket szívesen megtisztelnék a társaságommal... :D nagy megtisztelés volna nekik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 nagy megtisztelés volna nekik :P ... és életreszóló emlék. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ... és életreszóló emlék. ;) :D ha szerencséjük van nem találkoznak veled, nem hagyhatsz mindenkibe életreszoló emléket.... mi lenne a világgal... B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ki tudnék emelni egyet-kettőt, akiket szívesen megtisztelnék a társaságommal... :D Hát ez csak a negyede a brigádnak, de megértem hogy ezt mondod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ha szerencséjük van nem találkoznak veled, nem hagyhatsz mindenkibe életreszoló emléket.... mi lenne a világgal... ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 N E M javítunk egy Astrát ilyen Kadettos módszerekkel :D ;) :D mert a kadettosok sokkal többet használják az eszüket :P (találékonyak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ha szerencséjük van nem találkoznak veled, nem hagyhatsz mindenkibe életreszoló emléket.... mi lenne a világgal... B) :D :D Biztos jobb világ lenne... tele lenne szerelemmel... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ... és életreszóló emlék. :D :D vigyázz mert pár gumiszobás lakást már bezártak, nincs hova rakni a nagy élmény után őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hát ez csak a negyede a brigádnak, de megértem hogy ezt mondod :D Budaörs felé nem szoktál kanyarodni egy-egy szép példánnyal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ki tudnék emelni egyet-kettőt, akiket szívesen megtisztelnék a társaságommal... :D Bár most nézem, remélem nem a két szélsőt?!! :D :P mert azok is lányok, jobban mondva lányfiúk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Bár most nézem, remélem nem a két szélsőt?!! :D :D mert azok is lányok, jobban mondva lányfiúk :P homokfutók? akkor miért nem egymás mögött állnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Budaörs felé nem szoktál kanyarodni egy-egy szép példánnyal? :D Budapest minden részéről vannak, de pont Budaörsről senki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 vigyázz mert pár gumiszobás lakást már bezártak, nincs hova rakni a nagy élmény után őket ezt tapasztalatból tudod? :D tényleg, mióta bezárták a pszichiátriai intézetet, többet lógsz a lurdynál is... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts