Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Megkéne sétáltatnom a kocsim , had lássanak a Paksiak is jó autót! ;) :D :D Így-e? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 http://www.crossfit.com/mt-archive2/John_car_pull.jpg Így-e? :D wehehe ez biztos sz@r ....azért kell vontatni.... enyém beindul és menni is lehet vele! :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Meg az is jó lenne ha minden tag saját maga szerkesztené(szerkeszthetné) a kocsija leírását..... "Mézinek" teljesen igaza van jó ötlet, nem toom lehetne e, hogy tagok belépnek saját jelszavukkal és úgy szerkesztik a saját topic-at. Így meglenne oldva jobban a tagok saját képfeltölrésük és leírásuk. Ez csak egy ötlet, mert annyit értek a weblap készításhez mint a NASA űrhajóhoz karbatartásához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Francia Anti Tank rakéta :D :P ;) Akár az autójuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Na akkor feltölt és hagy kezdjuk el felépíteni a saját oldalunkat... :P :D Meghívó lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Meghívó lesz? :D Nem... 960Ft+ÁFA az sms küldés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem... 960Ft+ÁFA az sms küldés. :D 5 évre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Most ne rég végeztem az autó mosással, de elszomorodtem, hogy tele volt az egész kocsi a rovarok holttesteivel és bélsarulkkal. Kagylós kúton vettem eltávolítót, de nem sokat ér, tudtok valamit ajánlani ami lehozza ezeket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Most ne rég végeztem az autó mosással, de elszomorodtem, hogy tele volt az egész kocsi a rovarok holttesteivel és bélsarulkkal. Kagylós kúton vettem eltávolítót, de nem sokat ér, tudtok valamit ajánlani ami lehozza ezeket? :D Gőzborotva... Egyébként én meg találtam valami keményet a mocitetőmön... Lehet hogy fenyőgyanta... Tegnap állt egy kicsit az erdő szélén a vas... Az okoz valami maradandót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Gőzborotva... Egyébként én meg találtam valami keményet a mocitetőmön... Lehet hogy fenyőgyanta... Tegnap állt egy kicsit az erdő szélén a vas... Az okoz valami maradandót? :D Anno nekem is sokat állt fenyő alatt, de nyissz lett neki, de semmi gond nem lesz, ha följebb álltam akkor meg a diófa trutyija esett rá, de attól se lett semmi gond.Idővel eltünik, ha zavar akkor lakkbenzin vagy nitro, nem lesz gond a dukkónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Anno nekem is sokat állt fenyő alatt, de nyissz lett neki, de semmi gond nem lesz, ha följebb álltam akkor meg a diófa trutyija esett rá, de attól se lett semmi gond.Idővel eltünik, ha zavar akkor lakkbenzin vagy nitro, nem lesz gond a dukkónak. Ez lett volna a következő kérdésem hogy mivel tüntetem el... Kösz, holnap uninstallálom onnan akkor... Most néztem van benne egy mag is... Ha rajtahagynám fenyőerdő nőne a MHTmen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ez lett volna a következő kérdésem hogy mivel tüntetem el... Kösz, holnap uninstallálom onnan akkor... Most néztem van benne egy mag is... Ha rajtahagynám fenyőerdő nőne a MHTmen. :D Inkább hajts be cannabis ültetvénybe :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 csak a héten!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Egyébként én meg találtam valami keményet a mocitetőmön... Lehet hogy fenyőgyanta... Tegnap állt egy kicsit az erdő szélén a vas... Az okoz valami maradandót? :D Eddig a történelem folyamán az összes mókus megdöglött (persze nem azonnal) amelyik tölgyhöz ért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 csak a héten!!!!! Hú köl egy ilyen nekem :D :D :P wehehe jóó bucsus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Hú köl egy ilyen nekem :D :D :P wehehe jóó bucsus! ezért jo a csapotthátu auto mert arra mindjárt 2-t is tudsz tenni ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Most ne rég végeztem az autó mosással, de elszomorodtem, hogy tele volt az egész kocsi a rovarok holttesteivel és bélsarulkkal. Kagylós kúton vettem eltávolítót, de nem sokat ér, tudtok valamit ajánlani ami lehozza ezeket? B) Smirgli új dukkó jobb most nemjut eszembe! :P ;) Amúgy jó neked hogy csak bogárszarod van,,,, nekem jutott kavics nyom is! Istenverte magyar utak! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Most ne rég végeztem az autó mosással, de elszomorodtem, hogy tele volt az egész kocsi a rovarok holttesteivel és bélsarulkkal. Kagylós kúton vettem eltávolítót, de nem sokat ér, tudtok valamit ajánlani ami lehozza ezeket? :D ha beleégeti a nap akkor a polír sem,fekete miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ha beleégeti a nap akkor a polír sem,fekete miatt ;) Ugye, hogy jobb a fehér :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ugye, hogy jobb a fehér ;) B) B) diszperzit is el tudja tüntetni a rozsdát :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 diszperzit is el tudja tüntetni a rozsdát :D :P ;) N E M javítunk egy Astrát ilyen Kadettos módszerekkel :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 N E M javítunk egy Astrát ilyen Kadettos módszerekkel :D :P :D az a baj h máshogy sem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mert nem kell... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Smirgli új dukkó jobb most nemjut eszembe! ;) B) Amúgy jó neked hogy csak bogárszarod van,,,, nekem jutott kavics nyom is! Istenverte magyar utak! :D :D Ősszel fényeztettem telibe, így is van egy két kavics hely rajta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ha beleégeti a nap akkor a polír sem,fekete miatt :D Lakkos, abba nem megy annyira bele a bogár, hát sorry a fehér és pihos tulajoknak akiknek lakk nélküli gyárilag, de azokat szebben meg lehet polírozni, mert hozza fel a festéket kismértékben, és javítani is jobb ha pl. kőfelverődés van rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts