Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Megkéne sétáltatnom a kocsim , had lássanak a Paksiak is jó autót! ;) :D :D Így-e? :P
Xray Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 http://www.crossfit.com/mt-archive2/John_car_pull.jpg Így-e? :D wehehe ez biztos sz@r ....azért kell vontatni.... enyém beindul és menni is lehet vele! :D :P ;) B)
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Meg az is jó lenne ha minden tag saját maga szerkesztené(szerkeszthetné) a kocsija leírását..... "Mézinek" teljesen igaza van jó ötlet, nem toom lehetne e, hogy tagok belépnek saját jelszavukkal és úgy szerkesztik a saját topic-at. Így meglenne oldva jobban a tagok saját képfeltölrésük és leírásuk. Ez csak egy ötlet, mert annyit értek a weblap készításhez mint a NASA űrhajóhoz karbatartásához :D
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Francia Anti Tank rakéta :D :P ;) Akár az autójuk :D
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Na akkor feltölt és hagy kezdjuk el felépíteni a saját oldalunkat... :P :D Meghívó lesz? :D
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Meghívó lesz? :D Nem... 960Ft+ÁFA az sms küldés. :D
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Nem... 960Ft+ÁFA az sms küldés. :D 5 évre? :D
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Most ne rég végeztem az autó mosással, de elszomorodtem, hogy tele volt az egész kocsi a rovarok holttesteivel és bélsarulkkal. Kagylós kúton vettem eltávolítót, de nem sokat ér, tudtok valamit ajánlani ami lehozza ezeket? :D
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Most ne rég végeztem az autó mosással, de elszomorodtem, hogy tele volt az egész kocsi a rovarok holttesteivel és bélsarulkkal. Kagylós kúton vettem eltávolítót, de nem sokat ér, tudtok valamit ajánlani ami lehozza ezeket? :D Gőzborotva... Egyébként én meg találtam valami keményet a mocitetőmön... Lehet hogy fenyőgyanta... Tegnap állt egy kicsit az erdő szélén a vas... Az okoz valami maradandót? :D
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Gőzborotva... Egyébként én meg találtam valami keményet a mocitetőmön... Lehet hogy fenyőgyanta... Tegnap állt egy kicsit az erdő szélén a vas... Az okoz valami maradandót? :D Anno nekem is sokat állt fenyő alatt, de nyissz lett neki, de semmi gond nem lesz, ha följebb álltam akkor meg a diófa trutyija esett rá, de attól se lett semmi gond.Idővel eltünik, ha zavar akkor lakkbenzin vagy nitro, nem lesz gond a dukkónak.
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Anno nekem is sokat állt fenyő alatt, de nyissz lett neki, de semmi gond nem lesz, ha följebb álltam akkor meg a diófa trutyija esett rá, de attól se lett semmi gond.Idővel eltünik, ha zavar akkor lakkbenzin vagy nitro, nem lesz gond a dukkónak. Ez lett volna a következő kérdésem hogy mivel tüntetem el... Kösz, holnap uninstallálom onnan akkor... Most néztem van benne egy mag is... Ha rajtahagynám fenyőerdő nőne a MHTmen. :D
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Ez lett volna a következő kérdésem hogy mivel tüntetem el... Kösz, holnap uninstallálom onnan akkor... Most néztem van benne egy mag is... Ha rajtahagynám fenyőerdő nőne a MHTmen. :D Inkább hajts be cannabis ültetvénybe :D :P ;)
redline Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Egyébként én meg találtam valami keményet a mocitetőmön... Lehet hogy fenyőgyanta... Tegnap állt egy kicsit az erdő szélén a vas... Az okoz valami maradandót? :D Eddig a történelem folyamán az összes mókus megdöglött (persze nem azonnal) amelyik tölgyhöz ért :D
Xray Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 csak a héten!!!!! Hú köl egy ilyen nekem :D :D :P wehehe jóó bucsus!
redline Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Hú köl egy ilyen nekem :D :D :P wehehe jóó bucsus! ezért jo a csapotthátu auto mert arra mindjárt 2-t is tudsz tenni ;) B)
Xray Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Most ne rég végeztem az autó mosással, de elszomorodtem, hogy tele volt az egész kocsi a rovarok holttesteivel és bélsarulkkal. Kagylós kúton vettem eltávolítót, de nem sokat ér, tudtok valamit ajánlani ami lehozza ezeket? B) Smirgli új dukkó jobb most nemjut eszembe! :P ;) Amúgy jó neked hogy csak bogárszarod van,,,, nekem jutott kavics nyom is! Istenverte magyar utak! :D :D
sárgaGSI Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Most ne rég végeztem az autó mosással, de elszomorodtem, hogy tele volt az egész kocsi a rovarok holttesteivel és bélsarulkkal. Kagylós kúton vettem eltávolítót, de nem sokat ér, tudtok valamit ajánlani ami lehozza ezeket? :D ha beleégeti a nap akkor a polír sem,fekete miatt :D
redline Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 ha beleégeti a nap akkor a polír sem,fekete miatt ;) Ugye, hogy jobb a fehér :D :D :P
sárgaGSI Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Ugye, hogy jobb a fehér ;) B) B) diszperzit is el tudja tüntetni a rozsdát :D :D :P
redline Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 diszperzit is el tudja tüntetni a rozsdát :D :P ;) N E M javítunk egy Astrát ilyen Kadettos módszerekkel :D B) B)
sárgaGSI Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 N E M javítunk egy Astrát ilyen Kadettos módszerekkel :D :P :D az a baj h máshogy sem ;)
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Smirgli új dukkó jobb most nemjut eszembe! ;) B) Amúgy jó neked hogy csak bogárszarod van,,,, nekem jutott kavics nyom is! Istenverte magyar utak! :D :D Ősszel fényeztettem telibe, így is van egy két kavics hely rajta :P
loree_gsi16v Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 ha beleégeti a nap akkor a polír sem,fekete miatt :D Lakkos, abba nem megy annyira bele a bogár, hát sorry a fehér és pihos tulajoknak akiknek lakk nélküli gyárilag, de azokat szebben meg lehet polírozni, mert hozza fel a festéket kismértékben, és javítani is jobb ha pl. kőfelverődés van rajta :D
Recommended Posts