Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ez már nagyobb gyökérben mint koronában.... :D érdekes.. csak egy fa.... azt odamegyek a black&decker-el azt 1 percig se bírja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 érdekes.. csak egy fa.... azt odamegyek a black&decker-el azt 1 percig se bírja ;) :D :D :P Asszem ide kell a nagyobbik Sthil és jóóól beköll hájkulni! Na még az tud nagydolgokat művelni , lazán megülteti porig a kocsit lengő meg rugócsere nélkül is! ;) B) Mi az ? Egyik füleden be , a másikon ki még is a fejedben van? Csákány! B) :D <<< ez csak úgy eszembe jutott! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 azért milyen rohadt erős tud lenni egy fa.... Jaja, tapasztaltam... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Jaja, tapasztaltam... B) :D Elém még nem ugrott ki egysem! :D B) :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Elém még nem ugrott ki egysem! :D ;) B) :D :P Én is úgy gondoltam, ha nem jön mohamed a hegyhez, megyek, oszt keresek egyet a dzsindzsásban gyorsan... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Én is úgy gondoltam, ha nem jön mohamed a hegyhez, megyek, oszt keresek egyet a dzsindzsásban gyorsan... ;) És ördögöd volt , mert találtál :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 És ördögöd volt , mert találtál :D :P ;) Jaja, rögtön akadt is egy, bár csak egy egy méter magasan vágott fatuskót sikerült találni hirtelenjében :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Egyik füleden be , a másikon ki még is a fejedben van? Csákány! :D :D <<< ez csak úgy eszembe jutott! :P ;) Na majd egyszer eszedbe juttatom! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2078447_opel_as...ravan16var_1994 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2078447_opel_as...ravan16var_1994 Át sem kellett volna íratni...csak át a rendszám, azt csók... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 kicsi a bors,de erős http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2052.shtml Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 aztán erről próbálták copizni a Kadett GSI-t...de aztán rájöttek ők is, hogy tévedtek...és megcsinálták a GSI Astrát... :D :D :P minden astrás ezt próbálja elhinteni utána meg azonosmotorral sír a szájuk hogy mé kaptak annyit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2078447_opel_as...ravan16var_1994 Ez felejtős......... Xray!!!!!! Nekem tetszik...Lehetne még oda rakni egy mérőt,ami az oldal látogatottságát méri????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ezeken a feliratolt jeleneteken agyon röhögtem magam. Nagyonnagyok voltak. XRay, ez a fórumháttér még jobb, én azt csinálnám hogy ritkítanék a gsi feliratokon és ok tennék oda Kadettot is nem csak Astrát. Vagy egyszerűen egy egyszínű (akár kék) háttér oszt jó. Köszönjük a közösségért végzett munkát! Estére folgaltam Csónakházba helyet 5 személyre 6tól, és a hollandolasz meccset is ott nézzük meg. Viszont eddig még csak 3an vagyunk Orsival meg egy kollégámmal, aki úgy érzi csörr és jöjjön! Ez felejtős......... A kezdődő rohadás miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 A kezdődő rohadás miatt? A srác chipeket árul CS-n......ha a brutál chipjeit azon teszteli nekem nem kellene...márpedig azon teszteli.... Itt van a kocsi CS-n........ Ha ilyet akarsz alkudj a feketéből :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Estére folgaltam Csónakházba helyet 5 személyre 6tól, és a hollandolasz meccset is ott nézzük meg. Viszont eddig még csak 3an vagyunk Orsival meg egy kollégámmal, aki úgy érzi csörr és jöjjön! meccs is 6-kor kezdődik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 A srác chipeket árul CS-n......ha a brutál chipjeit azon teszteli nekem nem kellene...márpedig azon teszteli.... Itt van a kocsi CS-n........ Ha ilyet akarsz alkudj a feketéből ;) :D :P Érdekesek a képei. Főleg az utolsó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 A srác chipeket árul CS-n......ha a brutál chipjeit azon teszteli nekem nem kellene...márpedig azon teszteli.... Itt van a kocsi CS-n........ Az oldalán talhálható ezen képből kiindulva tényleg nem jó ötlet. Ha ilyet akarsz alkudj a feketéből ;) :D :P Jogos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 meccs is 6-kor kezdődik? A kevésbé fontos igen. Iwiwes eb játék alapján: 1. Románia 2. Franciaország jún. 9., 18:00 Zürich 4,2 3,2 1,7 ERRE A MECCSRE MÁR FOGADTÁL 1. Hollandia 2. Olaszország jún. 9., 20:45 Bern 3,0 x1,5 3,2 x1,2 ERRE A MECCSRE MÁR FOGADTÁL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ez felejtős......... Xray!!!!!! Nekem tetszik...Lehetne még oda rakni egy mérőt,ami az oldal látogatottságát méri????? Lehet hogyne minden további nélkül! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Lehet hogyne minden további nélkül! :P :D Köszi...... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 és olyat ami ha belépek kiirja h welcome Lanti? és lufikat meg rózsafüzereket dobál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 és olyat ami ha belépek kiirja h welcome Lanti? és lufikat meg rózsafüzereket dobál? if username=Lanti then welcometext:=Jajjmámeginittvagyatyaég Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 if username=Lanti then welcometext:=Jajjmámeginittvagyatyaég haha :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 if username=Lanti then welcometext:=Jajjmámeginittvagyatyaég vagy if username=Lanti then welcometext:=mégmindígszétesikamocitetőmdelámpámmárvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts