Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Itten van e Még csak alakulóban van az oldal, a srác gépéről van fennt 4 kép... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Miféle hosszított ülőlapok ezek?Amúgy egész jó ötleteket mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Nekem azok pont nem jönnek be... :roll: Viszon nagyon kircsi szerintem a Punto lámpa G mocitető kombináció, ami a sima F astra lámpicskuval kicsit csúnyácska...De így... Neked milyen ötleteket adott... :?: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 redline itt egy 280 pacis ördög és nincs is messze :wink: http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Antal komám ugye maracc a shima morcinál? Mondd,h nem akarsz g astra tetőt, mert akkor magamalá fosok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Nekem azok pont nem jönnek be... :roll: Viszon nagyon kircsi szerintem a Punto lámpa G mocitető kombináció, ami a sima F astra lámpicskuval kicsit csúnyácska...De így... Neked milyen ötleteket adott... :?: Üdv.: Atommanó Igazándiból a beltér átszínezése egész jó.Az ülőlapok nekem egy kicsit sok.Az eleje meg egyenesen király, de komolyan, mert nem olvad bele a "tömegtuning" megoldásokba.Minél egyedibb v.mi, annál inkább királyabb szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 redline itt egy 280 pacis ördög és nincs is messze :wink: http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy az én gépem alatt mit fog mutatni a 4db gyári felni! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 semmit! :wink: :) 8) úgyhogy inkább add nekem téli felninek 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Soké adnám!nem tudnánk megegyezni!Szerintem! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Aztec nem valószínű, hogy lesz, csak ha reggel úgy kelek fel... A lámpák meg amúgy is kéznél vannak, csak meg kell győzni a Szandit, hogy jól néz ki az a Puntó az Astra lámpákkal.... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 csak meg kell győzni a Szandit, hogy jól néz ki az a Puntó az Astra lámpákkal.... :) :D Ez síma ügy lesz!Bár én még felajánlanám a géptetőt is........ :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Amúgy ha találok vkit aki szépen megcsinálja nekem ilyenre akkor nekem se lesz g astra frontom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Mégnemtom brádör :roll: Ha most azt mondom lepusztultam anyagilag nem kicsit, akkor nem fogod elhinni, mi :) akkó gondolom a cuccokért sem jössz a héten.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 de az mehet, ennyire nem súlyos a helyzet. Ma pl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 de az mehet, ennyire nem súlyos a helyzet. Ma pl? off ma ok mikó? on :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 off gyaloggalopp mejek haza olyan f6-6 körül nálatok? on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 off OK, de még csörgök, hogy hazaérek-e addig :) on Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 www.toljadneki.hu/download/kepek/2005/bmw_mujeg_05/bmw_mujeg_civic_05_108.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 na csak összehoztuk a bizniszt 8) de miután elmentetek, gondolkodtam, hogy felhívhattalak volna titeket és akkor nem fagyoskodtunk volna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 off sebaj :wink: next time de mekkorát adtál elő megint :) nem nyaliból írom de be tuok szarni a dumátokon És? az hogy sikerült? Bejött az oszlop balról??? - nem tom hogy volt pontosan :D a hölgy tőlem nyersebben szokta kapni az instrukciókat :roll: on azon filóztál már nem lesz 1szerű eladni a felnijeid? :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 jah és a szó amit lehagytam KÖSZÖNÖM még az épülő-alakuló gsim nevében is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 gondoltam szerzek még 2őt ha nem megy és akkor úgy már könyebb eladni a 4dbot, de lehet hogy megtartom pótkeréknek :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 kolléga erre gondoltál??? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7950877670&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 igen Kess pontosan erről van szó! 8) tucc ebben seggíteni megszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 pü ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts